Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri ! çilek yağını küçültmede kullanmışlar kızlar bi bakın ..

buket_srd

o benim dünyamm
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2010
30
0
forumda doğalgöğüs küçültme yöntemlerini girim dedim bakim ne yapıolar onlardan kaçınayım ddim.kadının biri yazmış fındık yağı greyfurt yağı bi de ÇİLEK YAĞI yla masaj yapıyorum.biz bunu büyültmede kullanıoruz onlar küçültmede kullanmış büyütcez drken küçülmesn acaba biz mi doğru yapıoruz onlar mıCADIARZU

bildiğim kadarıyla greyfurt yagının inceltici sıkılaştırıcı etkisi var çilek yagını okadar kullanan insan oldu küçülteceğini sanmıyorum

bende kullandım ama mersin yağıyla birli,kte kokusu güzel olsun diye kullanmıştım bi etkisi de olmadı açıkcası çok düzenli hergün 4 ay kullandım olmayınca olmuyor işte...

çilekteki C vitamini ciltteki kolajen üretimini artırıyor yani sarkık sönük durmasındansa diri bir görünüm sağlıyor. örneğin kolajen kırışıklıklar için de faydalı, kırışıklıkları dolduruyor resmen. dudak dolgunlaştırıcılar falan hep doğrudan kolajen içerir. yani çilek dolgun ve diri bir görünüm için faydalı. aynı zamanda sıkılaştırıcı bir etkisi var ama masaj yaparak göğsü küçültemezsin aksine dokular besleniyor. belki onlar sadece sürüp bırakmışlardır yayvan ve sarkık olan göğüs toparlanmıştır dirileşmiştir dolayısıyla biraz daha küçük görünmüştür ama hacmen aynıdır zannetmiyorum küçüldüğünü. özellikle göğüsü şöyle alttan elle destek verip yukara kaldırınca üst kısma masaj yapmak çok kolaylaşıyor. öyle yukarı kaldırdıktan sonra üst kısımlara çilek yağıyla masaj yapınca üstlerde de dolgunlaşma oluyor.

çilekteki C vitamini ciltteki kolajen üretimini artırıyor yani sarkık sönük durmasındansa diri bir görünüm sağlıyor. örneğin kolajen kırışıklıklar için de faydalı, kırışıklıkları dolduruyor resmen. dudak dolgunlaştırıcılar falan hep doğrudan kolajen içerir. yani çilek dolgun ve diri bir görünüm için faydalı. aynı zamanda sıkılaştırıcı bir etkisi var ama masaj yaparak göğsü küçültemezsin aksine dokular besleniyor. belki onlar sadece sürüp bırakmışlardır yayvan ve sarkık olan göğüs toparlanmıştır dirileşmiştir dolayısıyla biraz daha küçük görünmüştür ama hacmen aynıdır zannetmiyorum küçüldüğünü. özellikle göğüsü şöyle alttan elle destek verip yukara kaldırınca üst kısma masaj yapmak çok kolaylaşıyor. öyle yukarı kaldırdıktan sonra üst kısımlara çilek yağıyla masaj yapınca üstlerde de dolgunlaşma oluyor.

iimil bende üstlerde dolsun istiodum böle yapim bnde artık tesekkürler vala sölediğin ii oldu üstten dolgun durunca daha hoş görünür :1hug::1hug:

X