• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çilek ojem :D

pinkwhite0

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
2.606
117
363
bende çilek yaptımm :17:

Eklentiler

• $Picture0105.jpg
    $Picture0105.jpg
    56,3 KB · Görüntüleme: 86
çok tatlı olmuş canım bende bu aralar ojelere sardım desenler falan bayılıyorum:))

çok ilginç gerçekten yetenek işi ben doğru düzgün oje süremiyorum bile siz neler çıkarmışsınız nasıl yapılıyor bu yaa :D

Maşallah Uğraşmışsın..
Ama Genç Kızlarda Çok Çocuksu Olur, Çilek Falan..:27:
Farklı Bir Şeyler Arıyorsanız, Çatlak Ojeleri Dene:34:

Aaa çok mantıklı aslında :86: nasıl yaptın canım zormu ?

çokk kolay. önce kırmızıyı sürüosun kuruyunca yeşil sedefsiz ojeyi alıyosun tırnağının ortasına düz sürüp iki yandan birleştiriyosun oldumu sana yaprak:D ondan sonra üç tanede beyazdan benek yapıyosun. en son sedefli yeşili düz yeşilin üstünden geçiriyosun asma yaprağı gibi oluyo:9: önce sedefli sürersen alttan kırmızı gözüküyo o yuzden önce sedefsiz olanı sürdümm:16:

çokk kolay. önce kırmızıyı sürüosun kuruyunca yeşil sedefsiz ojeyi alıyosun tırnağının ortasına düz sürüp iki yandan birleştiriyosun oldumu sana yaprak:D ondan sonra üç tanede beyazdan benek yapıyosun. en son sedefli yeşili düz yeşilin üstünden geçiriyosun asma yaprağı gibi oluyo:9: önce sedefli sürersen alttan kırmızı gözüküyo o yuzden önce sedefsiz olanı sürdümm:16:

Deneyebilmem için yeşil oce almam lazım :D Allah Allah benim neden yeşil ocem yok acaba cok şaştım şimdi kendime :53::86:

Back