Bebek Çocuk Odası Dekorasyonu cilek mi dogtas mi?

Melone

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2009
168
0
96
39
Almanya
arkadaslar 2 kizim var. cocuk odasi begendik ama kararsiz kaldim. birisi cilek digeri ise dogtas. mesajim az oldugu icin fotograf yükleyemiyorum.

cilek olan flora modeli,
dogtas ise secret garden
fikirlerinize ihtiyacim var.
kalite ve görsellik acisindan hangisini tavsiye edersiniz. yorumlarinizi bekliyorum. :)

ben çilek mobilyanın flora modelini begeniyorum ancak fiyatı bana çok fazla
dogtaş mobilyanın kalitesi de güzel flora modelide güzel bence
kararsız kalman çok normal :)

evet cilek olan cok pahali. bunu da göz önünde bulundurdum tabi. ikisinin de fiyati hemen hemen ayniydi. ama dogtas indirime girdi hemen hemen yari yariya. aldik iste bakalim aslinda flora modeli kirik beyazdi tam istedigim gibiydi ama kismet olmadi. maddi olarak bu hesabimiza geldi. tesekkürler kizlar:)

ben hiç düşünme ve çilek alın derim. kalite açısından mükemmel. senelerdir genç odasını kullanıyorum ve en ufak bir problem yaşamadım. şuanda evleniyorum ve inanın çilek mobilyanın yemek odası,yatak odası takımı olsa yine hiç düşünmeden çilek alırdım

doğtaş aldığınızı şimdi okudum. hayırlı olsun.güle güle kullansın çocuklarınız

Son düzenleme:

sagol güzelim ya bende biliyorum cilek ürünlerini. ikisi de hemen hemen 2000 eur civarinda tutuyordu. cilek alicaktim bende ama dogtas indirimdeydi arada da 900 eur kadar fark vardi . biz de aldik öyle umarim buda iyi cikar.

Son düzenleme:
Güle güle kullan güzelim
en kötü mobilya bile 10 .yıl rahat rahatttt kullanıyorsun
dogtaş belirli isim ve kalite yapmış firma ki seçtiğiniz modellde bence çok zevki
hayırlı olsun arkadaşım

ben senelerdir çilek genç odasını kullanıyorum, daha bir kere bile mobilyalarında hiçbir sorun yaşamadım çok memnunum
haa yalnız yatağından pek memnun kalmamıştım, ben sert yatakları severim ama onun yatağı 1 yıl içerisinde yumuşamıştı, ki yatağımın üzerine kimseyi oturtmam :96:
onun dışında çok memnun kaldım,hatta evlenince boş bi odama çilek odamı da alıp koyucam, dünyaya bir daha gelsem yine çilek seçerdim yanii

doğtaşı ne kadara aldın canım bende senin gibi çilek ve doğtaş arasında kalmıştım istanbul güneşlide ki firma % 30 indirim yapıyordu bende istanbul bebe ve gençten aldım 3 kapılı bir gardrop ve yatak başlığı yatağını baza alıcam sen memnunmusun

saol güzelim. biliyosun cocuklar hic biseyin degerini kullanmasini bilmiyor. o yüzden diger esyalar neyse de cocuk odasi kaliteli olsun istedim.

bende ikisi arasında kararsız kaldım ikiside cok guzel çilek odasının kalıtesine diyecek yok ama cok pahalı dogtaş cok güzel bizdekızıma yazın alıcaz ama ben simdiden arastırıyorum sen dogtaş almıssın memnunmusun yatagını bazalımı aldın normalmı aldın aralarındaki fiyat farkı ne internete gösterilen fiyatlardan farklımı tam takımmı aldın.ben 3kapılı dolap, komidin, yatak bazalı istiyorum ,calısma masası,şifonyerini alsammı kararsızım odamız küçük ama ama yetmicek dolaplar kesin.... prensesin gule gule huzurla yatsın odasında

ben almanyadayim canim, internetteki fiyatlarin yari fiyatina geldi benimki. baya uyguna aldik biz. ben daha kullanmadim. tasinicam su 1 ay icinde. ocak ayinin sonunda getircekler öyle konustuk.iki kizim var demistim zaten,

3 KAPILI DOLAP, 400 euro (800 tl) internette ki fiyati 1200 tl

2 TANE BAZASIZ YATAK 150 eur tanesi 300 euro (600tl) internette ki fiyati 1 tanesi 660 tl yani 1320 tl

KITAPLIK, 150 eur , internetteki fiyati 500 tl

SIFONYER 300 eur internetteki fiyati 900 tl

dedigim gibi canim biz baya ucuza aldik. ama kullanmak daha nasip olmadi. cok tesekkür ederim güzel dilekleriniz icin. sizin de istediginiz olur insallah. benim kizim 10 yasina giricek daha yeni oda aliyoruz tam takim olarak. bu zamana kismetmis. kiymet bilirlerse :)

ilerde belki yatalarinin altina cekmecede alirim. simdilik idare edelim de bi de oda da yer olsa aslinda benim calisma masasi da cok hosuma gitti ama yer yok ya oda da Bi de kendi yatak odami verdim kendim geccem cocuk odasina. cocuklarin oyun alani genis olsun diye

cevapladıgın için teşekkürederimyurtdışında farklı olabılır fıyatlar güle güle yatsın oynasınlar gelince resimlerini koyarsın insallah

insallah koyarim canim. bi de su tasinma stresinden kurtulabilseydik. 3 cocukla nasil basedicem bilmiyorum

canım bende doğtaşın çocuk odasına bayılıyorum bide dört köşeli cibinliğine bayılıyorum. evini yerleştirince resimlerini koyarsın canım bekliyoruz. güle güle kullan

bende dogtaşın kini aldım yatak arkadaş yataklı komidin 3lü dolap sifonyer calışma masası 3400e geldi çilektende baktık 1mılyar farkvar arasında cılek 5yıl dogtaş 7yıl garanti vermiş.çilegi eşim alamam dedi enson tam takım bazasıda dahil çilek şeker cocuk odasını alıcaktık 2küsür tutuyordu sonra dogtaşa gıttık indirim ayın sonu bıtecekmiş aldık 21gün sonra gelecek yanlız mobılyalar bayagı büyuk olcmeden gıtmıstık nasıl sıgcak bılmıyorum :44:

ne çilek ne doğtaş
ben havuç diyorum
bir bakın isterseniz, farklı tasarımlarınız hemen fark edeceksiniz

kızlar ben doğtaştan korsanı aldım oğluma yavruşum çok sevdi.resim eklemeyi bilmiyorum.göstermeyi isterdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…