Maske Tarifleri çilek maskesi(harika bi cilt için)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
S

sunriserap

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi sunriserap
meraba herkese bugün gazetede çilek maskesini gördüm..bugün hemen banyodan sonra denicem.çilek zaten çok ama çok faydalı bi meyveymiş..hemen tarifi veriyorumm:

2 adet orta boy olgun çilek
1 tatlı kaşığı taze kaymak
1 tatlı kaşığı doğal süzme bal

bu karısımı göz cevresi hariç önceden temizlenmiş yüzünüze ve boynunuza sürün.10 dakika bekledikten sonra yüzünüzü ılık suyla yıkayın.bunu sık sık tekrarlayın ...SONUÇ MUCİZEVİ OLACAK
bu maske her cilt tipine uygun ayrıca cilt lekelerini açıyor ve cildi güzelleştiriyormuş..kolay gelsinsengözlerimebaksanabyerimseniben

• Konu Sahibi sunriserap
maske cıvık oldu biraz ama unla falan koyulaştırdım..bikere cok güzel kokuyo yaradı gibi geldi bana=)

• Konu Sahibi sunriserap
maske cıvık oldu biraz ama unla falan koyulaştırdım..bikere cok güzel kokuyo yaradı gibi geldi bana=)

Ben bu maskeyi görmüştüm bir sitede ve yaptım işe yaradı. Çok iyi geliyor. Yağı dengeliyor. Tam da çilek mevsimi.:dance:
Malzemeler:

• 4 olgun çilek
• 1 yumurta akı
• gülsuyu
• Maydanoz suyu

Hazırlanışı: 4 olgun çileği çatal ile ezdikten sonra çırpılmış yumurta akı ve bir kaç damla gül suyunu karıştırdıp yüzünüze maske olarak uygulayın. 15 dakika etki etmesini bekleyin . 15 dakika sonra yüzünüzü maydanoz suyu ile durulayın

• Konu Sahibi sunriserap
bu çilek maskeleri benim cildimi pamuk gibi yaptı ama devam ettiğimde kuruttu..

X