Cilek Kokulu Parfüm

KIzlar biraz önce arkadaşın ordan geçerken bir koku nasıl buram buram çilek kokuyor yiyesin gelir öyle cezbedici..baktım strawberry den almış çilekli koku şu vücut spreyi olan şişelerden..ama nefis yaaa tam çilek..

ben aktardan çilek esansı aldım al sana çilek kokusu duştan sonra pamukla boynuma direseklerimin içine bileklerime sürüyorum ohh misss:ecrin_bebek:

biraz önce tesadüfen bir arkadas yazmis sanirim tr de Yves Rocher var
burda cilek parfümü var ve harika gercekten önerebilrim hemde fiyati uygun

LACOSTE-DREAM OF PıNK:Çilek.DıOR-MıSS DıOR CHERıE :Çilek yaprakları ve yeşil mandalina içerir.
escada-ısland kiss-çilek-şeker karışımı bir koku.Yves Rocher -özelikle cilek ve hindistan cevizi kokusudur.

Sexsy graffity d / p de var açık parfüm yanii her yerde var süper koku ben hep kullanıyorummm channel candy de süper koku şekerli ...

kızlar angie diyenler olmuş da angie parfüm falan değil ki bildiğiniz oda parfümü yada kolonya gibi bişey bence bu parfüm niyetine sıkılırsa komik durur yani.çünkü ben de bi ara gidip neyin nesiymiş diye bakmıştım,hani böyle küçük genç kızlığa özenen çocuklar için üretilen bi kolonya,yanlış hatırlamıyorsam kolonya yazıyordu üstünde...

Kuzenim cildindeki gözenekler için çilek yağı kullanıyo yiyesim geliyo kızı çilek buram buram kokunca =)

ben de cılek kokulu candy kullanmıstım ınanın herkes soruyordu ee soleyınce de herkes gıdıp aldıııııı bende degıstırmek zorunda kaldımm yoksa harıkaa tanımadıgım erkekler bıle soruoduhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…