Cilek Kokulu Parfüm

kızlar ben bugün birkaç kozmetik dükkanına gittim hatta evkura bile gittim
--Rebul Angie
--Channel Candy
--Yves Rocher
bu parfümler çok eski bulamazsın dediler bunlardan kullananlar varsa eğer nerden aldığınızı öğrenebilir miyim özellikle istanbulda nerde bulabilirim?

bende son bir kaç haftadır fena halde çilek kokusuna takmış durumdaydım ve parfüm notalarına kadar araştırdım netten.
Dior-Miss Dior cherie
Acqualina-Pink Sugar
Estee Lauder Pleasures delight
Escada-Ocean Lounge
Yves Rocher
Geçici olarak Yves rocher in çilek kokulu parfümünü aldım ve tahminimden iyi çıktı diyebilirim.Ben kendi sitesinden sipariş yoluyla temin ettim.Dağ çileği kokusunu biliyorsan onunla eşdeğerde bir koku.Hatta dün sıktım ve arı istilasına maruz kaldımkaydirigubbakcemile3

Teşekkür ederim canım verdiğin parfüm isimleri için ayrıca bende bakıyorum şimdi sitesine çilek kokulu parfüm kardeşliği :)

kızlar bende şekerli kokuları seviyorum ama çoğu denediğim kokuda vanilya da oluyor.hiç sevmiyorum vanilya kokusunu özellikle yazın hiç çekilmiyo.içinde vanilya olmayan şekerli kokulardan önerirmisiniz bana da

Kızlar acaba kısa yoldan aktardan çilek esansı,yağı falan mı alsak? böyle kullanmayı deneyen var mı aranızda?

Kızlar acaba kısa yoldan aktardan çilek esansı,yağı falan mı alsak? böyle kullanmayı deneyen var mı aranızda?

bir sitede duymuştum canım.kızın birisi duştan sonra çilek kokulu kremini sürüp kulak arkalarına da çilek yağı sürüyomuş,akşama kadar sürüyor koku demişti.yerimseniben

hehe :) :)ne şirin bir şey :)valla ben aktara gidip sormak istiyorum bundan nasıl parfüm yaratırım diye :)yağı esansı birazda suyu karıştırıp hayal gücümde yaptım ama nasıl kokacak bilmiyorum bu fikrimi aktar beye danışacağım en kısa zamanda :)teşekkürler...

sordum kızlar çilek esansıyla jojoba yağını karıştırmak gerek dedi bi aktar,benim aktarım tatilde gelsin ona da soracağım bu söyleyene pek inanmadım çilek esansı 5 tl jojoba yağı 7tl ikiside 20cc.

kızlar esanslara dikkat edin bazıları cilde zararlı olabiliyolar. bi keresinde kayısı yağı yerine aktar bana kayısı esansı vermiş, ewe gelince fark ettim kesinlikle cilde sürmeyiniz yazıyodu kutusunda. ben de şimdi kahve fincanına koydum birazını odam mis gibi kayısı kokuyo :)

uyardığın için sağol canım üzerini okurum ve umarım öyle yazmıyordur çünkü parfüm olarak kullanmak istiyorum.Oda kokusu için çok mantıklı oda spreyinden daha iyidir eminim,bi yerde okumuştum lavanta kokusu rahatlatır daha iyi uyumamızı sağlarmış lavanta esansını dene istersen :)

Bi dene canım birde zahmet olmazsa sizin oradaki aktara da sorarmısın çilek esansını neyle karıştırmam lazım parfüm gibi kullanmak için diye?ben sordum jojoba yağı dedi ama inanmadım birde sen sorarmısın?:)

tatlım angie özdilek te kipa da var bi de oralara bak istersen:icecream:

jojoba yağı mı :uhm: :) tamam canım sorarım dışarı çıktığım zaman. cewabı alınca mesaj atarım yerimseniben

bugün sordum aktara çilek esansını kullanabilirsin cilde zarar vermez dedi, ayrıca başka bi yağla veya esansla karıştırmak gerekiyor mu deyince canın isterse ekle ama çilek kokusunu bozmayacak bişiler eklemen lazım dedi. canım sen yine de alırken bi sor cilde zarar veriyo mu diye ama.a.s

Çok sağol tatlım benim :)ben esansı aldım ama hiç kalıcı değil valla buram buram kokuyorum ama en fazla 1 saat sürüyor bu koku ve vanilya esansıyla karıştırsam nasıl olur diye düşünmekteyim,sence uyumlu olur mu?tekrar teşekkürler zahmet ettin

reca ederim canım benim ne demek :) kulak arkasına,bileklere,dizlerinin arkasına falan yoğun bi şekilde sürsen daha kalıcı olabilir tatlım, vanilya esansını denemek lazım ama kokuları birbirini örtebilir gbi geldi bana

kızlar benim aktar bey tatilden geldi bugün sordum esansı dedi limon kolonyasıyla karıştır ben denedim güzel oldu dedi ,kolonyanın kokusu gidiyormuş güzel oldu dedi ama daha denemedim haberiniz olsun diye yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…