Saç Rengi ve Saç Boyama Çilek kırmızısından siyaha dönüş !!

MoonLightx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2010
4
0
36
İstanbul
Arkadaşlar dün gece saçlarımı çilek kırmızısına boyadım kırmızı bir renk istiyordum ve görünen renkte güzel bir kırmızıydı ama yapınca saçım resmen çingene pembesi (fuşya) oldu =/ Akos marka boyanın yeni yapılmış bir şeyiymiş işte kesinlikle tutar dedi de aldım gerçekten tuttu sağolsun :umursamaz: İstesem tutturamam bu rengi. İnanılmaz parlak florasan gibi oldum resmen. Siyahta istiyordum şimdi siyaha dönmek istiyorum mecburen. Ama yaptıralı daha bir gün oldu saçı mahvetmekte istemiyorum. Ne yapmalıyım birileri bişey önerse ya :sinifsinif:

biraz dinlensin bence saçın cnm hemen boyama. ya da boyarsan da bakım yap saçına her hafta ki kendine gelsin

canım akosun üzerine bitkisel boya tutmayabilir..bitkisel boyalar normal boyalara oranla daha az etki ediyor..akos satın aldığın adamın da söylediği gibi kuvvetli bi boya..hemen üzerine vurma boya biraz akınca koyu bi kahve filn yaparsın istersen siyahtan dönüş çok yıpratıyor saçı...biraz uzun yazdım ama kusura bakma aynıları bi sene kadar önce başıma geldi akos boyayı da arkadaşım kullanmıştı..
umarım düzelir saçların...senağlama

Ya zaten siyahı seviyorum uzunca bir süre dönmem de. Ben bu kafayla dolanamam ama fosforlu resmen pembeyi de sevmeyen bir insanım işkence tam, napcam ben :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…