Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Çilek Bebek Odası Kullanan ya da İlgilenen Var mı?

Ben kesinlikle çilek mobilyayı tavsiye etmiyorum o malzemeye göre fiyatı çok pahalı bence çilek mobilyaya verdiğiniz paraya çok daha kullanışlı ve uygun ürünler bulabilirsiniz

kızlar mrb bizde kızım için çilek baby dream modelini aldık ama bir aklım safari ile değiştir diyor siz olsanız ne yapardınız ?

baby flowers uyky setini ve sallanan beşiğini aldım alalı 3 ay oldu uyku seti berbat battaniyesi acaip tiftiklendi pazar malı gibi emin olun pazardan alsan daha iyi beşiği fena değil iyiki setin tamamını almamışım ama uyku setini kesinlikle tavsiye etmiyorumm

Mobilyalarına bir şey diyemem ama tekstili kötü. Perdelerini de hiç önermiyorum.

bende safari modelini almıştım.aslında beğenerek kullanıyorum ama daha güzel modeller var.
çileğin dolapları standart.o fiyata pahalı gibi.yani boş dolabı stickerla süslemiş gibi duruyor.
bende havuç bebek odalarını daha çok beğeniyorum ama çileğe göre biraz daha pahalı.
dolapları daha kullanışlı.ayrıca çilekte uyku seti bedavaya gelirken havuçta 100 tl üstü idi sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…