Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Çilek Bebek Odası Kullanan ya da İlgilenen Var mı?

ben arkadaki parçayı almadım. gereksiz geldi bana.
yanları açık bırakmadığınız zaman kullanım imkanı olmuyor çünkü.şu anda yanları boş amadaha küçük bir odamız olursa yan taraftan duvara yaslamak gerekebilir.
 
bence tek kusuru karyola korkuluklarının asansörlü olmayışı.
bebeği içinden çıkarmak için çok kaldırmak gerekiyor o da beli yoruyor maalesef((
 
hımmm korkulukları sabit ve sallanan türden değil o zaman.. ama çok tatlı bi oda takımı..gidip görmedim ama kalitelidir heralde. teşekkürler cevap için:)

cnm ben gittim gördüm bizzat,gayet kaliteli çilekte kalitesiz bir ürün yok zaten için rahat olsun...benim tercihim ondan yana olcak sanırım...
 
benmde aklıma takılan tek şey şifonyerinin çekmeli olmayışı çekmecelisi daha kullanışlıdır diye düşünüyorum acaba varmıdır çekmeceli şifoneride..

yok cnm biz özel yaptırmayı düşünüyoruz. ayni renkte çilekte stikerlarını veriyor isteyince
 
valla aynı renkte olduktan sonra ne farkeder reklamclar bile aynı stikerı yapar ki dimi hem daha ucuss olur
 
bende oğlum olduğu için sevimli modelini aldım oğlum odasına gırınce gozlerı dort acılıyo resımlerıne bakıyo...en onemlısı de çoooook kullanıslı tam takım aldım..yatagını buyuyen besık maldım ...yanı ılkokul bıtene kadar kullanabılır...ben en cok klasık modellerını sevıyorum kızlarda da cıceklı olanı sevmıstım..sevımlı olanın mobılya rengı cok guzel..dolabıda mutlaka 3lu al ılerıyı dusunmek lazım
 

benimde ikiz oğullarım var uzun süre inceledikten sonra fiyat kalite bakımından en çok çileği beğendik çilek sevimlinin 2 büyüyebilen karyolasını 3 kapılı dolabını aldık yer sorun olduğu için şifonyerini almadık mobilyası gerçekten güzel ve kullanışlı
 

merhaba
kız için güzel oldumu benimde kızım olacak ama ilk önce safariyi beğenmiştim şimdi acaba erkek için mi daha uygun olur diye tedirgin oldum birde bu resimler çıkabiliyor değilmi ileride değiştirebiliriz
 

Canım safari güzel bir model ve cok kullanıslı benımde kız arkadasım kızına aldı
 
yaklaşık 1 yıl önce çilek bebek odasının baby dream modelini aldım inanılmaz memnunum dolabınıda iki kapaklı aldım fazlasıyla yetti arttı bile bi kere çok az yer kaplıyo daha kibar gözüküyo ve daha sağlıklı satıştan kuruluma kadar herşeyinden memnun kaldım şiddetle tavsiye ediyorum
 

aynen canım bızde çilekten aldık geçen yıl. İnanılmaz kibar duruyo... Bızde kurulumu dahıl herşeyınden cok memnun kaldık.
 
Selam arkadaşlar...
Bende oğluşuma çilek safaribebek oda takımını almayı düşünüyorum... Sadece bir konuda çok kararsız kaldım sallanan karyolamı yoksa normal karyolasınımı alıyım... Arasındakı farkıda pek göremedim dün çilek mobilyada sadece sallanmayan karyola vardı. Tayıncı olduğumuz için oğlumun 4 yaşına kadar bu karyolayı kullanmasını istiyorum. Sizce 4 yaşına kadar sallanan karyolayı kullanabilirmiyim?
 
Merhaba :)

Biz de Belis mi, Meltem mi derken nihayet Çilek mobilyadan aldık kızımın odasını. Flora genç odası serisinden 3 kapılı dolap ve şifonyerini, çiçekli halısını ve beşik olarak ta sallanan asansörlü olanını tercih ettik. Mobilyalar oldukça şık ve kaliteli ama ben de sallanan beşiğin kullanışını merak ediyorum, en azından 3-4 yaşına kadar kullanmak istiyorum.








 
Merhaba arkadaşlar,
bende kız bebişim için sallanan karyolasını alacağım. Ancak çok dar gibi de geldi. Ama diğer karyola modelleri sabit ve asansör sistemi yok kötü yönü bu olmuş. bebeğimi zaman zaman sallamak istiyorum. kullanan ya da satın alan arkadaşlar memnunlar mı acaba. birde dikkatimi çeken şey, mobilyaların haricindeki aksesuarlar tamamlayıcılar çok pahalı geldi bana. uyku seti, yatağı, cibinliği vs.. sizce de öyle değil mi?
acaba dışarda satılan uyku setleri çileğin karyola ölçüleri ile uyuşuyormu,
gerçi mobilya üzerindeki modellerle uyku setleri üzerindeki desenler birbiri ile aynı uyumda dışardan böle uyumlu da bulamayız sanırım..
 
Rabbime şükürler olsun bebeğim doğdu ve 5 aylık oldu. 1 haftadır odasında beşiğinde yatıyor, asansörlü ve sallanan özellikleri sayesinde oldukça rahat kullanıyoruz. Diğer beşiklere göre 5-6 cm dar fakat çok ta mühim bir fark yok. Kullanmayı düşünenler tereddüt etmesin derim çünkü biz çok gezdik çok araştırdık.
Evet aksesuarlar biraz pahalı ama biz sadece halı aldık, beşiğin ebatında farklı marka uygun fiyata uyku seti aldık ama şuan çok küçük olduğu için yavrum onları kullanmıyoruz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…