- Konu Sahibi sevilakdemir
-
demiştim ama maalesef yokmuş cnm ...
hımmm korkulukları sabit ve sallanan türden değil o zaman.. ama çok tatlı bi oda takımı..gidip görmedim ama kalitelidir heralde. teşekkürler cevap için:)
benmde aklıma takılan tek şey şifonyerinin çekmeli olmayışı çekmecelisi daha kullanışlıdır diye düşünüyorum acaba varmıdır çekmeceli şifoneride..
yok cnm biz özel yaptırmayı düşünüyoruz. ayni renkte çilekte stikerlarını veriyor isteyince
bende oğlum olduğu için sevimli modelini aldım oğlum odasına gırınce gozlerı dort acılıyo resımlerıne bakıyo...en onemlısı de çoooook kullanıslı tam takım aldım..yatagını buyuyen besık maldım ...yanı ılkokul bıtene kadar kullanabılır...ben en cok klasık modellerını sevıyorum kızlarda da cıceklı olanı sevmıstım..sevımlı olanın mobılya rengı cok guzel..dolabıda mutlaka 3lu al ılerıyı dusunmek lazım
açık çamaşırlık pek uygun değil bence toz olabilir kıyafetler iş görür ama kıyafetleri toparlamada pek iş görmez o açık raflar...ama benim alacağım model her ne kadar çekmecesiz bir şifonyere sahip olsada safari modeli...hem kızıma safari modeli pijamalr bile aldım odası ile takım olsun diiye....
merhaba
kız için güzel oldumu benimde kızım olacak ama ilk önce safariyi beğenmiştim şimdi acaba erkek için mi daha uygun olur diye tedirgin oldum birde bu resimler çıkabiliyor değilmi ileride değiştirebiliriz
yaklaşık 1 yıl önce çilek bebek odasının baby dream modelini aldım inanılmaz memnunum dolabınıda iki kapaklı aldım fazlasıyla yetti arttı bile bi kere çok az yer kaplıyo daha kibar gözüküyo ve daha sağlıklı satıştan kuruluma kadar herşeyinden memnun kaldım şiddetle tavsiye ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?