- Konu Sahibi sevilakdemir
-
evet ikeada var aklımda bir kere bakmıştım geçenlerde ama o zaman çocuk odası aklımda olmadığı için sadece beşiklere bakmıştım almadan önce birde ikea ya göz atmayı düşünüyorum kurulumu teslimatı falan nasıl oluor ben aydında yaşıyorum alırsam izmirden alıcam acaba teslimat uzun sürermi ikeada?
evet benimkindede sallanma ve asansör yok. ama içine eğilmek çok kolay yani bebeği alıp yatırmakta zorlanıcak kadar derin değil merak etme.
işte o biraz zor olabilir nakliye ücreti alırlar bize yakın olduğu için biz kendi arabamızla getirdik.montajınıda kendimiz yaptık eşimle fazla bir zorlığu yok aslında güzelde geçiyo yapma devresi yap boz gibi eğer biz yapamayız derseniz montajı onlarda yapıyolar ücretli ama ne kadar olduğunu bilmiyorum..hangisini alırsan al hayıorlı olsun paylaşırsın bizimle
dilekcim ben de safari modelini beğendim netten hepsini hesaplayınca perde vs pahalı gibi gelmişti bana sen neler aldığını ve fiyatını da söyleyebilir misin canım belki mağazada farklıdır fiyatları
o zaman gönül rahatlığıyla alabilirim yani:))teşekkür ederim cnm...
oda güzel bir fikir ama çocuk ve gençliklerine kadar,bir çok model çıkıcaktır emin ol kendileri o eski mobilyayı kullanmak istemeyeceklerdir.sen kullanması için ısrar etsen bile o zamana kadar neler çıkar neler....şahsi fikrim...
Sende haklısın canım
ama kullanaildiğimiz yere kadar kullanacağız.
çiçeğim benim karyola ne büyüyen nede sallanandan.sabit.70*130 ebatlarında ve iç derinliği 60 cm.çok derin.tam istediğim gibi.bebişim ilerde uyandığında düştü düşecek derdi olmayacak.sallanan modelin içi dardı.hem bebişi sallamak istemediğim için bu modeli tercih ettim.
merabalarrrrr:) bebişleriniz güle güle uyusun uyansın yeni odalarında inşallah.. ben de baktım çileğin safari modeline çok hoşuma gitti..acaba karyolası (büyüyen değil) sallanan türden mi?? alan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...
canım ben bebeğim için almıştım sallanan modeli yok çilekte.
ben büyüyen aldım henuz bebeğim yatmadı hala beşik kullanıyoruz ama diğer aya geçicez . dolaptan memnunuz malzeme süper biraz pahalı sadece ama incelediklerimiz içinde en kalitelisi buydu.
tek kusuru bence çamaşırlığı çekmeceli değil.
cnm sen beşignden bahsediosun sanırım ..ben ona hiç bakmadım direkt büyüyen karyolaydı hedefim ama muhtemelen o ayrıntıyı düşünmüştr çilek:)
benmde aklıma takılan tek şey şifonyerinin çekmeli olmayışı çekmecelisi daha kullanışlıdır diye düşünüyorum acaba varmıdır çekmeceli şifoneride..
canım şifonyeri çekmeceli değil ama arkasındaki ekstra çamaşırlığı alırsan önü açık 3 katlı rafın olur. ayrıca büyüyen karyolanın 3 tane çekmecesi var. işini görür diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?