Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Çilek Bebek Odası Kullanan ya da İlgilenen Var mı?

kızlar bende baby dream modelini alıcam ona karar verdim fakat yatakla ilgili terettütlerim var büyüyün karyolasını alıcam bunlarda salllanma ve asansör yokmuş çok derin oluyorlarmı çocuğu içinden almak zor oluyormu diğer bebek yataklarına göre daha derin olduğu söyleniyorda

evet benimkindede sallanma ve asansör yok. ama içine eğilmek çok kolay yani bebeği alıp yatırmakta zorlanıcak kadar derin değil merak etme.

işte o biraz zor olabilir nakliye ücreti alırlar bize yakın olduğu için biz kendi arabamızla getirdik.montajınıda kendimiz yaptık eşimle fazla bir zorlığu yok aslında güzelde geçiyo yapma devresi yap boz gibi eğer biz yapamayız derseniz montajı onlarda yapıyolar ücretli ama ne kadar olduğunu bilmiyorum..hangisini alırsan al hayıorlı olsun paylaşırsın bizimle

cnm sağol alınca paylaşırım kesn...montaj işibana göre değil en mantıklısı çilekten almak yine

dilekcim ben de safari modelini beğendim netten hepsini hesaplayınca perde vs pahalı gibi gelmişti bana sen neler aldığını ve fiyatını da söyleyebilir misin canım belki mağazada farklıdır fiyatları

canım 3 kapılı dolap,karyola(büyüyen değil),yatak,çamaşırlık 1500 tl aldık.mağzada pazarlık yaptık.

Sende haklısın canım
ama kullanaildiğimiz yere kadar kullanacağız.

merabalarrrrr:) bebişleriniz güle güle uyusun uyansın yeni odalarında inşallah.. ben de baktım çileğin safari modeline çok hoşuma gitti..acaba karyolası (büyüyen değil) sallanan türden mi?? alan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...

çiçeğim benim karyola ne büyüyen nede sallanandan.sabit.70*130 ebatlarında ve iç derinliği 60 cm.çok derin.tam istediğim gibi.bebişim ilerde uyandığında düştü düşecek derdi olmayacak.sallanan modelin içi dardı.hem bebişi sallamak istemediğim için bu modeli tercih ettim.

teşekkür ederim canım cevabın için.. :)) sağlıkla büyüt bebeğini..:)

Son düzenleme:
canım ben cici (çiçekli )modelini kullanıyorum.biz büyüyen karyola ,3 kapılı dolap ve duvar askısını aldık.nevresim takımı hediyeliydi.gecen sene 1580 tl almıştık.bu ay taksidimiz bitti.dolabı geniş çok memnunum .yatak derin bebek büyüdükçe iyiki derin diyorum.ama kızım küçükken gece eşim bebişi bana vermek için her uyandığında.bel fıtığı olucam şu yatak yüzünden diyordu.ama gercekten bebeği al kaldır biraz zor oluyor.ama ilk aylar çabuk geciyor.önemli olan sonrası güvenlik .

canım ben bebeğim için almıştım sallanan modeli yok çilekte.
ben büyüyen aldım henuz bebeğim yatmadı hala beşik kullanıyoruz ama diğer aya geçicez . dolaptan memnunuz malzeme süper biraz pahalı sadece ama incelediklerimiz içinde en kalitelisi buydu.

tek kusuru bence çamaşırlığı çekmeceli değil.

cnm sen beşignden bahsediosun sanırım ..ben ona hiç bakmadım direkt büyüyen karyolaydı hedefim ama muhtemelen o ayrıntıyı düşünmüştr çilek:)

benmde aklıma takılan tek şey şifonyerinin çekmeli olmayışı çekmecelisi daha kullanışlıdır diye düşünüyorum acaba varmıdır çekmeceli şifoneride..

benmde aklıma takılan tek şey şifonyerinin çekmeli olmayışı çekmecelisi daha kullanışlıdır diye düşünüyorum acaba varmıdır çekmeceli şifoneride..

canım şifonyeri çekmeceli değil ama arkasındaki ekstra çamaşırlığı alırsan önü açık 3 katlı rafın olur. ayrıca büyüyen karyolanın 3 tane çekmecesi var. işini görür diye düşünüyorum.

açık çamaşırlık pek uygun değil bence toz olabilir kıyafetler iş görür ama kıyafetleri toparlamada pek iş görmez o açık raflar...ama benim alacağım model her ne kadar çekmecesiz bir şifonyere sahip olsada safari modeli...hem kızıma safari modeli pijamalr bile aldım odası ile takım olsun diiye....

canım hepsinin şifonyer modeli aynı zaten. sadece arkasına ilave parça monte ediyolar. ama açık düşünmüyosan olmaz tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…