- Konu Sahibi sevilakdemir
-
kızlar bugün bebişe çilekten bebek odası baktım safari modelini (internetten bakarsanız modeli görebilrsiniz) çok beğendim acaba daha önce çilek kullanna arkadaşlar varmı?nasıl buluyorsunuz çilek odalarını fikirlerinizi bekliyorum,fiyatlarıda çok uygun...opuyorumnanaktan
Canım bende bebişime bu odayı baktım önce ama sonradan karar değiştirdim daha sade bişiy aldım.Model güzel ama cabuk sıkılmazsın işanlah.Meltem mobilyayada bakmanı öneririm.
merhabalar ben çileğin senelerdir genç odasını kullanıyorum. dolabı,gardorabı,kitaplığı ..vs. ve hiç bir şikayetim yok. şuanda evlilik hazırlığı içerisindeyim ve keşke çileğin yemek odası takımı,yatak odası takımı olsa da alsam diyorum. gözünüz kapalı alın diyorum. umarım yardımcı olabilmişimdir
bende sürekli çocuk odası arıyışındayım çileğin sitesi sınırlı ürünler var gidip mazasına bakma fırsayım olmadı ama
ben şöyle istiyorum ilerdede kullanabileceği sadece bebek ve çocukluğunu düşünmüyrum ileride de kullanabilceği bir mobilya almak istiyorum.inş.
kızım 2,5 yaşında ve 5 -6 yaşında gibi alacam odasını o yüzden sade bir mobilya ama duvar süsleri,dekorlar vs. bunlarla renklerndirmeyi düşünüyorum
birde çileğin çiçekli takımını çok bebeğniyorummm
25 haftalık hamileyim.çok baktım bebek odası.en uygun ve kaliteli bir tek çilekte bulduk.safari modelini aldık.10 gün içinede teslim ettiler.hiç sıkıntı yaşamadık.kapaklar çok hoşuma gitti.raylı sistem var ve sessizce kapanıyor.garantisi var.deseni ve modeli çok hoş.safari odamızda daha bir güzel oldu.karyolası tam istediğim gibi.derinliği çok güzel.ilerde aklım bebişimde kalmayack uyanıpta düştü diye.3lü dolap tercih ettik uzun süre kullana bilsin diye.kullanmadık ama memnunum:)
ben de sweet baby modelini 20 gün önce halı hariç 2000 tl ye aldım.
bende bebeğime oda yaptım ama böyle caf caflı şeylerden pek hoşlanmadığım için tercih etmedim.ikea dan aldım çok çok uygun fiyata kendi zevkime göre takım yaptım çok kullanışlı boyasız saf ağaçtan çokta sade ve şık duruyor. tabi ki senin fikrin buda benim fikrim ama bi bak derim çocuk bölümüne..
canım ben indirimdeyken cici modelini aldım. albümlerimde resimlerini görebilirsin. perdesi cibinliği dahil 1758 tl ödedim. ama geldiğinde herşey paketli. kurulumunu hemen yaptılar. ben şahsen çok memnun kaldım. resimlerden ayrıntıları görebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?