Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Çilek Bebek Odası Kullanan ya da İlgilenen Var mı?

sevilakdemir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2010
214
1
46
Diğer
kızlar bugün bebişe çilekten bebek odası baktım safari modelini (internetten bakarsanız modeli görebilrsiniz) çok beğendim acaba daha önce çilek kullanna arkadaşlar varmı?nasıl buluyorsunuz çilek odalarını fikirlerinizi bekliyorum,fiyatlarıda çok uygun...opuyorumnanaktan

canım baktım netten çok sevimli çilek kalitelidir diye düşünüyorum. umarm gönlüne göre döşersin.

canımmm çok tatlısın teşekkürler.. çilek kaliteli evet sınırlı model var ama olanlarda güzel...bakalım aklımda safari modeli var...kullanan arkadaşlardan fikir bekliyorummm....alkisalkisalkis

kızlar bugün bebişe çilekten bebek odası baktım safari modelini (internetten bakarsanız modeli görebilrsiniz) çok beğendim acaba daha önce çilek kullanna arkadaşlar varmı?nasıl buluyorsunuz çilek odalarını fikirlerinizi bekliyorum,fiyatlarıda çok uygun...opuyorumnanaktan

Canım bende bebişime bu odayı baktım önce ama sonradan karar değiştirdim daha sade bişiy aldım.Model güzel ama cabuk sıkılmazsın işanlah.Meltem mobilyayada bakmanı öneririm.

merhabalar ben çileğin senelerdir genç odasını kullanıyorum. dolabı,gardorabı,kitaplığı ..vs. ve hiç bir şikayetim yok. şuanda evlilik hazırlığı içerisindeyim ve keşke çileğin yemek odası takımı,yatak odası takımı olsa da alsam diyorum. gözünüz kapalı alın diyorum. umarım yardımcı olabilmişimdir

Canım bende bebişime bu odayı baktım önce ama sonradan karar değiştirdim daha sade bişiy aldım.Model güzel ama cabuk sıkılmazsın işanlah.Meltem mobilyayada bakmanı öneririm.

canm sağol..aslında başta sade bi model baktım bende sonra bebek odası için daha cıvıl cıvıl bir model olması bebeğe uygun olması yani daha mantıklı olur diye düşündüm ve kararımı değiştrdim meltem modülere de baktm fena değil ama herşeyi tam takım birtek çilekte buldum...ve kaliteli olduğunu sanıyorum...fikir için teşekkürler..:3:

merhabalar ben çileğin senelerdir genç odasını kullanıyorum. dolabı,gardorabı,kitaplığı ..vs. ve hiç bir şikayetim yok. şuanda evlilik hazırlığı içerisindeyim ve keşke çileğin yemek odası takımı,yatak odası takımı olsa da alsam diyorum. gözünüz kapalı alın diyorum. umarım yardımcı olabilmişimdir

teşekkürler cnm sağol banada kaliteli gibi geldi...a.s

bende sürekli çocuk odası arıyışındayım çileğin sitesi sınırlı ürünler var gidip mazasına bakma fırsayım olmadı ama
ben şöyle istiyorum ilerdede kullanabileceği sadece bebek ve çocukluğunu düşünmüyrum ileride de kullanabilceği bir mobilya almak istiyorum.inş.
kızım 2,5 yaşında ve 5 -6 yaşında gibi alacam odasını o yüzden sade bir mobilya ama duvar süsleri,dekorlar vs. bunlarla renklerndirmeyi düşünüyorum
birde çileğin çiçekli takımını çok bebeğniyorummm

bende sürekli çocuk odası arıyışındayım çileğin sitesi sınırlı ürünler var gidip mazasına bakma fırsayım olmadı ama
ben şöyle istiyorum ilerdede kullanabileceği sadece bebek ve çocukluğunu düşünmüyrum ileride de kullanabilceği bir mobilya almak istiyorum.inş.
kızım 2,5 yaşında ve 5 -6 yaşında gibi alacam odasını o yüzden sade bir mobilya ama duvar süsleri,dekorlar vs. bunlarla renklerndirmeyi düşünüyorum
birde çileğin çiçekli takımını çok bebeğniyorummm

oda güzel bir fikir ama çocuk ve gençliklerine kadar,bir çok model çıkıcaktır emin ol kendileri o eski mobilyayı kullanmak istemeyeceklerdir.sen kullanması için ısrar etsen bile o zamana kadar neler çıkar neler....şahsi fikrim...

25 haftalık hamileyim.çok baktım bebek odası.en uygun ve kaliteli bir tek çilekte bulduk.safari modelini aldık.10 gün içinede teslim ettiler.hiç sıkıntı yaşamadık.kapaklar çok hoşuma gitti.raylı sistem var ve sessizce kapanıyor.garantisi var.deseni ve modeli çok hoş.safari odamızda daha bir güzel oldu.karyolası tam istediğim gibi.derinliği çok güzel.ilerde aklım bebişimde kalmayack uyanıpta düştü diye.3lü dolap tercih ettik uzun süre kullana bilsin diye.kullanmadık ama memnunum:)

dilekcim ben de safari modelini beğendim netten hepsini hesaplayınca perde vs pahalı gibi gelmişti bana sen neler aldığını ve fiyatını da söyleyebilir misin canım belki mağazada farklıdır fiyatları

ben cvp verebilirm...perde yatak örtüsü 3 kapılı gardrop büyüyen karyola halı duvar askılığı şifonyer avize hepsi 2300 civarı

25 haftalık hamileyim.çok baktım bebek odası.en uygun ve kaliteli bir tek çilekte bulduk.safari modelini aldık.10 gün içinede teslim ettiler.hiç sıkıntı yaşamadık.kapaklar çok hoşuma gitti.raylı sistem var ve sessizce kapanıyor.garantisi var.deseni ve modeli çok hoş.safari odamızda daha bir güzel oldu.karyolası tam istediğim gibi.derinliği çok güzel.ilerde aklım bebişimde kalmayack uyanıpta düştü diye.3lü dolap tercih ettik uzun süre kullana bilsin diye.kullanmadık ama memnunum:)

sana nasıl fiyat verdiler ben parçalarını ve fiyatını yazmıştım birde senden öğrenelim...

bende bebeğime oda yaptım ama böyle caf caflı şeylerden pek hoşlanmadığım için tercih etmedim.ikea dan aldım çok çok uygun fiyata kendi zevkime göre takım yaptım çok kullanışlı boyasız saf ağaçtan çokta sade ve şık duruyor. tabi ki senin fikrin buda benim fikrim ama bi bak derim çocuk bölümüne..

canım ben indirimdeyken cici modelini aldım. albümlerimde resimlerini görebilirsin. perdesi cibinliği dahil 1758 tl ödedim. ama geldiğinde herşey paketli. kurulumunu hemen yaptılar. ben şahsen çok memnun kaldım. resimlerden ayrıntıları görebilirsin.

bende bebeğime oda yaptım ama böyle caf caflı şeylerden pek hoşlanmadığım için tercih etmedim.ikea dan aldım çok çok uygun fiyata kendi zevkime göre takım yaptım çok kullanışlı boyasız saf ağaçtan çokta sade ve şık duruyor. tabi ki senin fikrin buda benim fikrim ama bi bak derim çocuk bölümüne..

evet ikeada var aklımda bir kere bakmıştım geçenlerde ama o zaman çocuk odası aklımda olmadığı için sadece beşiklere bakmıştım almadan önce birde ikea ya göz atmayı düşünüyorum kurulumu teslimatı falan nasıl oluor ben aydında yaşıyorum alırsam izmirden alıcam acaba teslimat uzun sürermi ikeada?:28:

canım ben indirimdeyken cici modelini aldım. albümlerimde resimlerini görebilirsin. perdesi cibinliği dahil 1758 tl ödedim. ama geldiğinde herşey paketli. kurulumunu hemen yaptılar. ben şahsen çok memnun kaldım. resimlerden ayrıntıları görebilirsin.

:)şanslısın indirime denk gelmişsin

bende çilekten salanır beşikle baby dream 3kapılı gardolabını aldım. daha gelmediler ama ablam kendi bebeğinede sallanır beşikten almıştı çok memnun kaldı.. sallanır beşik internet sitesinde yok sanırım ama mağazalarında mevcut. tavsiye ederim isterseniz sallanma özelliğini kapatabiliyorsunuz ben bebeğim bide sallanmak isterse diye onu aldım. mesela çevremdeki bebekler genelde anne kucağında mayışıyorlar yatağına yatırıp birazda sallayınca uykuya geçiyorlar o yönden işe yarayabileceğini düşündüm. kimisine göre sallamak sağlıksız ama ister istemez kucaktada ayaktada hep sallanıyorlar en azından yatağına alışık bi bebek olsun istedim

Back