Geçen seneye kadar bacaklarım pürüzsüzdü. Kıllarım cok koyu ve sert olmadıgı için hiç lazere gitmeye gerek duymadım. Philips epilasyon aletiyle kıllarımı alıyordum ve ne bi batık ne bi leke vardı. ne zaman ki braun markasının epilasyon aletini kullanmaya basladım bacaklarımda batıklar ve kırmızı noktalar olmaya basladı. Geçen seneden beri bu sorunla uğraşıyorum. En sonunda lazere basladım. Lazerde 6 seansım bitti. İlk halim kadar kötü değil ama bende şöyle bişey var sizde de yaşayan var mı? Bazen bacaklarım aşırı pürüzsüz oluyor o kırmızı noktaşar hiç göze batmıyor bazende ilk oluşmaya başladığı hale geliyor. Anlam veremiyorum. Lazer, kese, kuru fırcalama, tonik, üreli krem hepsini kullanıyorum. Lazerdekiler kötü görünmediğini ve kıl kökümün belli oldugunu söyledi. Ama dediğim gibi 2 gün cok iyiyse bacaklarım3. gün böyle kötü görünüyor. Hele sabahları pırıl pırıl oluyor ama 3-4 saat sonra eski hale geri dönüyor. Asla nemsiz bırakmıyorum gün icinde bile nemlendiriyorum. Hormanlarla alakalı birsey olabilir mi sizce? Benim gibi böyle yasayan var mı? Varsa nolur yazın.eskiden yazın pantolon giymeyen ben şimdi pantolondan baska birşey giyemiyorum.ister istemez özgüvenim düşüyor ve herkes bacaklarıma bakıyomus gibi hissediyorum.Denize gitmek zorundayım ama cok strese giriyorum bu görüntü yüzünden. Kimse önemseme desede öyle olmuyor. Birde sizce deniz suyu iyi gelir mi? Nolur aynı seyi yasayan varsa yazsın ya.