Çilek bacak (lazere gitmeme rağmen geçmiyor)

basak ak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2024
2
0
21
Geçen seneye kadar bacaklarım pürüzsüzdü. Kıllarım cok koyu ve sert olmadıgı için hiç lazere gitmeye gerek duymadım. Philips epilasyon aletiyle kıllarımı alıyordum ve ne bi batık ne bi leke vardı. ne zaman ki braun markasının epilasyon aletini kullanmaya basladım bacaklarımda batıklar ve kırmızı noktalar olmaya basladı. Geçen seneden beri bu sorunla uğraşıyorum. En sonunda lazere basladım. Lazerde 6 seansım bitti. İlk halim kadar kötü değil ama bende şöyle bişey var sizde de yaşayan var mı? Bazen bacaklarım aşırı pürüzsüz oluyor o kırmızı noktaşar hiç göze batmıyor bazende ilk oluşmaya başladığı hale geliyor. Anlam veremiyorum. Lazer, kese, kuru fırcalama, tonik, üreli krem hepsini kullanıyorum. Lazerdekiler kötü görünmediğini ve kıl kökümün belli oldugunu söyledi. Ama dediğim gibi 2 gün cok iyiyse bacaklarım3. gün böyle kötü görünüyor. Hele sabahları pırıl pırıl oluyor ama 3-4 saat sonra eski hale geri dönüyor. Asla nemsiz bırakmıyorum gün icinde bile nemlendiriyorum. Hormanlarla alakalı birsey olabilir mi sizce? Benim gibi böyle yasayan var mı? Varsa nolur yazın.eskiden yazın pantolon giymeyen ben şimdi pantolondan baska birşey giyemiyorum.ister istemez özgüvenim düşüyor ve herkes bacaklarıma bakıyomus gibi hissediyorum.Denize gitmek zorundayım ama cok strese giriyorum bu görüntü yüzünden. Kimse önemseme desede öyle olmuyor. Birde sizce deniz suyu iyi gelir mi? Nolur aynı seyi yasayan varsa yazsın ya.

Eklentiler

• IMG_4178.jpeg
    70,4 KB · Görüntüleme: 289
  • IMG_4176.jpeg
    94,1 KB · Görüntüleme: 268
Epilatör ne halt ediyorsa bilmiyorum maalesef ama epilatör kullanan bütün tanıdıklarımda var bu görüntü. Vücudunuzun susuz kalmasıyla alakalı olabilir mi bilemiyorum bi kan değerlerinize de baktırın bence genelde cilt problemlerinin altından böyle şeyler çıkabiliyor. Bir de evet deniz suyu ve güneş çok iyi geliyor. Bi yaz epilatör sonrası ben de yaşadım bu sorunu. Genelde zaten yaşıyorum ama o yaz aşırı yaşamıştım. Sanki bacaklarım hiç alınmamış gibiydi. Bol bol güneşlendim. Deniz kenarında oturdum kumlarla peeling yaptım. Bazen bacaklarıma zeytinyağı sürdüm öyle kuma gittim. Hem zeytinyağı hem kumla bi güzel ovaladım. O yazdan sonra bacaklarım ışıl ışıl oldu. Ancak dar pantolonlar sık giyersem ve ağda, epilatör kullanırsam tekrar ortaya çıkmaya başlıyorlar. Ben de lazere başladım. Zaten kıllarım da tek tük kaldı. Bir de beyaz tenli olmanın dezavantajlarından biridir maalesef bu görüntü. Ne kadar dikkat edersek edelim illa arada bir hortlar. Neme, suya, bakıma devam yani.

kuzum asla tamamen yok olmadı benimkiler. ama sürekli kan akışını hızlandıracak masajlar, peeling ve nemlendirmeyle biraz toparladılar. güneş benim de bacaklarımı çok güzel ve pürüzsüz yapmıştı ama 3-4 ay sürdü sonra tekrar eski haline döndüler. bir de beyaz tenlisin o yüzden daha da belli oluyor. benimkiler de öyle

Cok tesekkür ederim deneyeceğim denizdeee

Bence senin bacakların hiç kötü durmuyor belki sen çok kafana taktığın için öyle geliyodur, eminim biraz güneş görünce hiç belli olmayacaktır. Benim de bacaklarımda çok batık ve batık izi var. Geçen ay alexandrite lazere başladım ama lazerden sonra iyice arttı gibi hissettim. Sen hangi lazere gittin ve batıklar için tam olarak kaç seansta sonuç aldın

Bende yıllarca Braun ile aldım aynı böyle okuyordu şimdi 3.seans bitti bayramdan sonra 4. Seans gideceğim benim düzeldi ama batık da vardı onlar bile geçti bacaklar %70 i bitti benim

Lazere giderken benimde böyleydi. Sonra düzeldi. Lazere gitmeme rağmen görüntü olarak böyle kalacak diye korkmuştum ama gecti.Simdi pruzsuz
Biraz sabir

Lazeri hep ayni kisi mi yapıyor. Bir de yapan kim bazen oradaki alelade insanlara yaptıriyorlar, deneyimli ve uzman kişilerin yapması gerekiyor. Sertifika, sağlık bakanlığı onayı var mı mesela ona dikkat edin. Yoksa seansına uygun bitsin diye atım sayısı vs gibi kriterleri yüksek tutabiliyorlar. Ben de bilgili olmadığım için teknik terimleri tam bilemiyorum.

Lazer için doktor kliniğini tercih edin. Kırmızı nokta gibi ışık atan makinelerden oluyor. Ben yıllarca bu çilek bacaktan çektim ama doktor kliniğine gittiğimde daha ilk seansta bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…