Cildiyenin La Roshe Posay vermesi

Beyazak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2018
86
31
25
Selam kızlarr . Size bir şey soracağım şimdi . Sivilcelerimden kalma izlerim var . Geçen sene cildiyeye gittiğimde bir krem (aldım ) ve la roche posay kremin kağıdını verdi ve kaşesini attı . Ama ben La Roche'u almayı unuttum. Doktorun kaşe atması fiyatı indirir mi ? İndirmezse yazdırmadan alacağım ama indirirse boşu boşuna almayayım yazdırmadan

O kremler zaten emin değilim ama ücretli satılıyor .ben bi dönem o markayı kullandım hamile olduğum için bitkisel kullaniyorm şimdilik. Lâ rochenin her urununu severek kullanmisimdir. Yazılıyo dr tarafından olsa yani ücret az olması anlamında diyorum bende yapardım. Bu tarz kremlere tam para ödenir diye biliyorum ben.

Zannetmem fiyat indirimi oldugunu.
Ücretli satiliyor belki hastane civarindaki eczanelerle kendisinin bir anlasmasi vardir.
Benim hosuma gitmedi. Alsam da o kagidi gostermeden alirim.

O kremler zaten emin değilim ama ücretli satılıyor .ben bi dönem o markayı kullandım hamile olduğum için bitkisel kullaniyorm şimdilik. Lâ rochenin her urununu severek kullanmisimdir. Yazılıyo dr tarafından olsa yani ücret az olması anlamında diyorum bende yapardım. Bu tarz kremlere tam para ödenir diye biliyorum ben.
Teşekkür ederim . Peki önerdiğiniz leke kremi var mı böyle ?

Sgk nin karşıladığı bi urun degil. Ilac olarak verilmiyor. Dr adini yazmistir sadece. Bi donem kullandim gayet memnun kaldim yuz temizleme jelini. Nette daha uygun bu arada.

X