- 23 Eylül 2017
- 789
- 781
-
- Konu Sahibi tolstoyevski
B12 kullanirken yanetkilerinden korunmak icin folikasitte verilir tablet formda
1 ayda cok yukseldiyse demekki igneye ihtiyaciniz yokmus degeriniz kacti?
sanırım 100e düşmüştü , birlikte vermedi aile hekimim, keşke birlikte verseymiş yüzümde hiç sivilce çıkmazken şmdi alerji gibi hem kızarık hem sürekli yeniden çıkıyolar. 1.5 ay sonra dahiliyeye gitmistim ordaki doktor b12 iceren şeyleri tüketme cok yükselmis deyip folik asit vermisti onu kullanmali miyim şmdiB12 yanetkisi sivilceler folikasitle birlikte alindiginda cikmaz
Cok dusuk derken kacti ?
sanırım 100e düşmüştü , birlikte vermedi aile hekimim, keşke birlikte verseymiş yüzümde hiç sivilce çıkmazken şmdi alerji gibi hem kızarık hem sürekli yeniden çıkıyolar. 1.5 ay sonra dahiliyeye gitmistim ordaki doktor b12 iceren şeyleri tüketme cok yükselmis deyip folik asit vermisti onu kullanmali miyim şmdi
çok teşekkür ederim gercekten bundan sonrasinda ilac kullanirken tek doktorun tavsiyesine göre hareket etmiycem artık baştan savma yazıp göndermisti, ben b12yi bıraktım ancak sivilcelerim geçmedi daha da artıyor. Doktora sormam gerek bu durumu. Folik asidi de kullanmadim hepsini sorucam insallah. Sivilceler icin cildiyeye de gitmeyi düşünüyorum onun için de tavsiye istedim aslnda bu numuneden isim verdikleriniz cildiye sanırım dimi , tekrardan cok sagolun gercektenCanim b12 birakinca cikanlar gecer ama foligide al
Birde dr sormussun numunede guldehan atis ve sirin pekcan diyorum
Sirin hn bolum baskani cok ilgilidir tek tek anlatir bunu kullanirsan bu olur kullanmazsan bu olur seklinde .
Güldehan hamile devamlı gitmen gerekirse bulamazsın bikaç ay sonra
Ben b12 ipnesi oluyorum baştan söyledi folikte alman lazım yanetkiler için , foliğim iyi düzeyde olduğu için hap almadım suda eriyen vitaminlerden içinde az miktarda folik bulunan içiyorum 1tane bile sivilcem çıkmadı
ço
çok teşekkür ederim gercekten bundan sonrasinda ilac kullanirken tek doktorun tavsiyesine göre hareket etmiycem artık baştan savma yazıp göndermisti, ben b12yi bıraktım ancak sivilcelerim geçmedi daha da artıyor. Doktora sormam gerek bu durumu. Folik asidi de kullanmadim hepsini sorucam insallah. Sivilceler icin cildiyeye de gitmeyi düşünüyorum onun için de tavsiye istedim aslnda bu numuneden isim verdikleriniz cildiye sanırım dimi , tekrardan cok sagolun gercekten
şimdi baktım cildiye imiş randevu almak zor olmaz umarım cnku cok talep var iyi bir doktor belli ki =)Canim b12 birakinca cikanlar gecer ama foligide al
Birde dr sormussun numunede guldehan atis ve sirin pekcan diyorum
Sirin hn bolum baskani cok ilgilidir tek tek anlatir bunu kullanirsan bu olur kullanmazsan bu olur seklinde .
Güldehan hamile devamlı gitmen gerekirse bulamazsın bikaç ay sonra
Ben b12 ipnesi oluyorum baştan söyledi folikte alman lazım yanetkiler için , foliğim iyi düzeyde olduğu için hap almadım suda eriyen vitaminlerden içinde az miktarda folik bulunan içiyorum 1tane bile sivilcem çıkmadı