Cildiye Tavsiyesi/Anadolu Yakası

tolstoyevski

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2017
789
781
Edit: Cildim çok şükür düzeldi ve eski haline döndü:) Doğal yolları denedim etki de etti lâkin hızlı bir iyileşme için cildiyeye danıştım ve krem kullandım 2 tane. Önereceğim 3 şey var sivilceler için ;
1- Karaciğer ve kafadan hacamat
2-Aloe Vera veya Kırmızı Kantoron Yağı
3-Hâlâ geçmiyorsa iyi bir cildiyeci.

istanbuldakiler için cildiye doktoru tavsiyelerim:
-İlkin Zindancı / Göztepe EAH
-Şirin Pekcan / Haydarpaşa Numune EAH
-Güldehan Atış / Haydarpaşa Numune EAH

açtığım eski konum :

Merhaba hanımlar,
20 yaşıma yeni girdim sayılır, doktorum b12 vermişti düşük diye, kullandım 1 ay cildim çok kötü oldu kızardı ve sivilce döktü. 1.5 ay sonra tekrar tahlil yaptırdım b12im çok yüksek çıktı ve folik asidim epey düşmüştü folik asit ilaci yazdi ancak kullanmadım korktum yine bir şey olur diye... cildim hâlâ çok kötü. çare olarak cildiyeye başvurmak istedim .. İstanbulda anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz bir cildiye var mı? cildim galiba çok hassas, artık her şeye tepki veriyor, ilac kullanmaya korkuyorum, lütfen konuyu es gecmeyin

Son düzenleyen: Moderatör:
B12 kullanirken yanetkilerinden korunmak icin folikasitte verilir tablet formda

1 ayda cok yukseldiyse demekki igneye ihtiyaciniz yokmus degeriniz kacti?

B12 kullanirken yanetkilerinden korunmak icin folikasitte verilir tablet formda

1 ayda cok yukseldiyse demekki igneye ihtiyaciniz yokmus degeriniz kacti?

iğne değil hap kullandım.. ayrıca b12yi aile hekimim verdi. çok düşükken 1100lere çıktı. 1.5 ay sonra başka bir hastaneye gittim orda değerlerimi ölçtürdüm ve ordaki doktorda folik asit çok düşük,b12 çok yüksek dedi. folik asit hapı verdi. kullanmadım , cildim hala sivilce dolu ve gittikçe daha da artıyor psikolojimi bile etkiledi bu durum:KK43:

B12 yanetkisi sivilceler folikasitle birlikte alindiginda cikmaz
Cok dusuk derken kacti ?
sanırım 100e düşmüştü , birlikte vermedi aile hekimim, keşke birlikte verseymiş yüzümde hiç sivilce çıkmazken şmdi alerji gibi hem kızarık hem sürekli yeniden çıkıyolar. 1.5 ay sonra dahiliyeye gitmistim ordaki doktor b12 iceren şeyleri tüketme cok yükselmis deyip folik asit vermisti onu kullanmali miyim şmdi

sanırım 100e düşmüştü , birlikte vermedi aile hekimim, keşke birlikte verseymiş yüzümde hiç sivilce çıkmazken şmdi alerji gibi hem kızarık hem sürekli yeniden çıkıyolar. 1.5 ay sonra dahiliyeye gitmistim ordaki doktor b12 iceren şeyleri tüketme cok yükselmis deyip folik asit vermisti onu kullanmali miyim şmdi

Canim b12 birakinca cikanlar gecer ama foligide al

Birde dr sormussun numunede guldehan atis ve sirin pekcan diyorum

Sirin hn bolum baskani cok ilgilidir tek tek anlatir bunu kullanirsan bu olur kullanmazsan bu olur seklinde .

Güldehan hamile devamlı gitmen gerekirse bulamazsın bikaç ay sonra

Ben b12 ipnesi oluyorum baştan söyledi folikte alman lazım yanetkiler için , foliğim iyi düzeyde olduğu için hap almadım suda eriyen vitaminlerden içinde az miktarda folik bulunan içiyorum 1tane bile sivilcem çıkmadı

ço

Sirin hn bolum baskani cok ilgilidir tek tek anlatir bunu kullanirsan bu olur kullanmazsan bu olur seklinde .

Ben b12 ipnesi oluyorum baştan söyledi folikte alman lazım yanetkiler için , foliğim iyi düzeyde olduğu için hap almadım suda eriyen vitaminlerden içinde az miktarda folik bulunan içiyorum 1tane bile sivilcem çıkmadı
çok teşekkür ederim gercekten bundan sonrasinda ilac kullanirken tek doktorun tavsiyesine göre hareket etmiycem artık baştan savma yazıp göndermisti, ben b12yi bıraktım ancak sivilcelerim geçmedi daha da artıyor. Doktora sormam gerek bu durumu. Folik asidi de kullanmadim hepsini sorucam insallah. Sivilceler icin cildiyeye de gitmeyi düşünüyorum onun için de tavsiye istedim aslnda bu numuneden isim verdikleriniz cildiye sanırım dimi , tekrardan cok sagolun gercekten

ço

çok teşekkür ederim gercekten bundan sonrasinda ilac kullanirken tek doktorun tavsiyesine göre hareket etmiycem artık baştan savma yazıp göndermisti, ben b12yi bıraktım ancak sivilcelerim geçmedi daha da artıyor. Doktora sormam gerek bu durumu. Folik asidi de kullanmadim hepsini sorucam insallah. Sivilceler icin cildiyeye de gitmeyi düşünüyorum onun için de tavsiye istedim aslnda bu numuneden isim verdikleriniz cildiye sanırım dimi , tekrardan cok sagolun gercekten

Evet canım bunlar hem çok bilgili hemde çok tatlı cildiyeciler

Numunenin cildiyesi çok yoğun oluyo vakit kaybetmeden randevu al derim

şimdi baktım cildiye imiş randevu almak zor olmaz umarım cnku cok talep var iyi bir doktor belli ki =)

X