N nagmem Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi nagmem #1 Merhabalar arkadaşlar ,İstanbul Avrupa yakasında devlet hastanesinde bildiğiniz memnun kaldığınız iyi bir cildiyeci var mı?
Merhabalar arkadaşlar ,İstanbul Avrupa yakasında devlet hastanesinde bildiğiniz memnun kaldığınız iyi bir cildiyeci var mı?
oglak_kadini The Devil's Advocate. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi nagmem #2 Ben de arıyorum. surda bekleyeyim.
K kolyos Üye Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi nagmem #3 Betül Taş Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ben emekli oldum hala hastane de mi bilmiyorum ama çok iyi bir Dermatoloji uzmanıdır.
Betül Taş Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ben emekli oldum hala hastane de mi bilmiyorum ama çok iyi bir Dermatoloji uzmanıdır.
N nagmem Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi nagmem #4 kolyos .!.: Betül Taş Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ben emekli oldum hala hastane de mi bilmiyorum ama çok iyi bir Dermatoloji uzmanıdır. Genişletmek için tıkla... Bakayım hemen
kolyos .!.: Betül Taş Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ben emekli oldum hala hastane de mi bilmiyorum ama çok iyi bir Dermatoloji uzmanıdır. Genişletmek için tıkla... Bakayım hemen
acelyaozlem Guru Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi nagmem #5 Zekai Kutlubay Cerrahpaşa’da Profesör. Ayrıca Levent’te özel muayenehanesi var. Cildiye üzerine başkasını tanımam.
Zekai Kutlubay Cerrahpaşa’da Profesör. Ayrıca Levent’te özel muayenehanesi var. Cildiye üzerine başkasını tanımam.
nurbanu7 Guru Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi nagmem #6 nagmem .!.: Merhabalar arkadaşlar ,İstanbul Avrupa yakasında devlet hastanesinde bildiğiniz memnun kaldığınız iyi bir cildiyeci var mı? Genişletmek için tıkla... valla Birgül Özkesici Kurt seyrantepe hamidiyede çalışan bir doktor bana iyi geldi baya memnun kaldım
nagmem .!.: Merhabalar arkadaşlar ,İstanbul Avrupa yakasında devlet hastanesinde bildiğiniz memnun kaldığınız iyi bir cildiyeci var mı? Genişletmek için tıkla... valla Birgül Özkesici Kurt seyrantepe hamidiyede çalışan bir doktor bana iyi geldi baya memnun kaldım