Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çıkın bakalımCildiye doktoruna çıkıcam. Alerji testi istesem direkt alerji testini yaparlar mı yoksa bir sebep sunmam gerekiyor mu?
Herşeyin başı sağlık bölümünde daha ilgi çekebilir konunuz MuneCildiye doktoruna çıkıcam. Alerji testi istesem direkt alerji testini yaparlar mı yoksa bir sebep sunmam gerekiyor mu?
Bende gitmiştim yapmadı doktor ya oysa ki alerjide var eminim sadece neye var onu bilmiyorum. Kırmızı kırmızı şişlikler çıkıyor vücudumda. Birde onun için şehir dışına gittim. Özeller direk yapıyorda ben bu iğne batırarak yaptıkları test varmış onu istiyordum hala içimde kaldıCildiye doktoruna çıkıcam. Alerji testi istesem direkt alerji testini yaparlar mı yoksa bir sebep sunmam gerekiyor mu?
Ben devlette direk isteğim üzerine alerji testini yaptırdım geçen ay .Cildiye doktoruna çıkıcam. Alerji testi istesem direkt alerji testini yaparlar mı yoksa bir sebep sunmam gerekiyor mu?
Yıllarca bu testi ben de yaptıramadım yapmadılarBende gitmiştim yapmadı doktor ya oysa ki alerjide var eminim sadece neye var onu bilmiyorum. Kırmızı kırmızı şişlikler çıkıyor vücudumda. Birde onun için şehir dışına gittim. Özeller direk yapıyorda ben bu iğne batırarak yaptıkları test varmış onu istiyordum hala içimde kaldı
Yaa bende onu istiyorum. Annemi göğüs doktoru yonlendirince yapmışlardı.Yıllarca bu testi ben de yaptıramadım yapmadılar
İşte devlettekiler ciddi anlamda utanılacak halde olmanı istiyorlar Benim vücudumda tuhaf tuhaf şeyler çıkıyor ama doktora gideceğim zaman geçeceği tutuyor resmini gösteriyorum yine de önemsemiyorlar. Varış geliş özele gideceğim herhaldeYıllarca bu testi ben de yaptıramadım yapmadılar