Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çıkın bakalımCildiye doktoruna çıkıcam. Alerji testi istesem direkt alerji testini yaparlar mı yoksa bir sebep sunmam gerekiyor mu?
Herşeyin başı sağlık bölümünde daha ilgi çekebilir konunuzCildiye doktoruna çıkıcam. Alerji testi istesem direkt alerji testini yaparlar mı yoksa bir sebep sunmam gerekiyor mu?
Bende gitmiştim yapmadı doktor ya oysa ki alerjide var eminim sadece neye var onu bilmiyorum. Kırmızı kırmızı şişlikler çıkıyor vücudumda. Birde onun için şehir dışına gittim. Özeller direk yapıyorda ben bu iğne batırarak yaptıkları test varmış onu istiyordum hala içimde kaldıCildiye doktoruna çıkıcam. Alerji testi istesem direkt alerji testini yaparlar mı yoksa bir sebep sunmam gerekiyor mu?
Ben devlette direk isteğim üzerine alerji testini yaptırdım geçen ay .Cildiye doktoruna çıkıcam. Alerji testi istesem direkt alerji testini yaparlar mı yoksa bir sebep sunmam gerekiyor mu?
Yıllarca bu testi ben de yaptıramadımBende gitmiştim yapmadı doktor ya oysa ki alerjide var eminim sadece neye var onu bilmiyorum. Kırmızı kırmızı şişlikler çıkıyor vücudumda. Birde onun için şehir dışına gittim. Özeller direk yapıyorda ben bu iğne batırarak yaptıkları test varmış onu istiyordum hala içimde kaldı![]()
Yaa bende onu istiyorum. Annemi göğüs doktoru yonlendirince yapmışlardı.Yıllarca bu testi ben de yaptıramadımyapmadılar
İşte devlettekiler ciddi anlamda utanılacak halde olmanı istiyorlarYıllarca bu testi ben de yaptıramadımyapmadılar