Çıldirmak uzereyim

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.264
14.665
Merhaba bayanlar ..
benim derdim para ..
eşimin annesiyle babası ayrı evleri kira iki kardeşi var biri çalışıyo annesiyle diğer kardeşi calismiyor . Eşim iki is yapıyo 3000 alıyo . Iki is daha bulmuştu günlük olarak ama aylık 1200 e denk gelen işler ikisinin toplamı ailesinin durumu yok diye ikisinide kardeşine verdi bizim kazanç düşmüş oldu ama yinede islerini verse de sürekli para istiyorlar bizim zaten kazanç 3000 . 2000 gider var borç fatura kira gidiyor geriye kalan 1000 içinden de bi de onların kirayı ödüyor uz geriye kalıyo 500 600 bi borç oluyo istiyolar 500 600 de kalmıyor ee ayin sonunu bizi düşünen yok . Bıktım artık sürekli para isteyip durmalarindan eşim de hep veriyor . Durumları olana kadar böyle diyor durumları hiç olmayacak gibi . Elde kalmıyor para ne birikiyo ne bişey . Iki evin parası bir ama nedense hep biz veriyoruz . Eşime diyorum ayir para bir olmaz . Dinlemiyor . Tmm biz aç kalmiyoruz iyi bakıyor her dediğimi alıyor sağolsun ama bıktım gerçekten o kadar çalışıyor hep köle sanki benim kocam sürekli istiyorlar vermeyince de ne biçim evlatsin diye beddua ediyorlar kavga ediyorlar . Eşim inşallah parayi ayırmayı gerektiğini anlar . Bunun başka yolu yok mu

Son düzenleme:
Haklisin ama bazı insanlar boyle bir darbe yemeden akillanmazlar
Bırak kocan onlardan onlardan bir kazık yesin o zaman akli başına gelir
Madem size iyi bakıyor bi yerde onunda pili biter merak etme o insanlar hazıra alışmış yapacağını bisey yok

Deli oluyorum dayanamıyorum birgün tepem atacak arıyip kavga etcem bu gidisle diye korkuyorum geçen ay kiralarini odeyemedik diye iki yakan bir araya gelmesin diyorlardı bu ay yüzüne gülüyorlar kira verildi diye diyorum ne de olsa sen varsın diyorlar içlerinden o yüzden hep senden alacaklar anlamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…