Eylül başında oğlum oldu 5doktor sonunda anladık uyuz olduğunu. Hamd olsun Allah'a geçti gtti. Ama ben yaptıklarınızı anlatayım belki yardımcım olur. İlk olarak evde kaç dolapta ne kadar çamalıt havlu nevresim ne varsa renklerine göre ayırdım çöp poşetleri ne koydum misafir odasını yığdım. Nev resimler havlu lar 90da diğerlerini 60 da yıkadom. Yıkayıpmkurıttuklarımı da ayrı ayrı kimin kıyafetşysr ayrım poşetledim poşet lerden alıp kullandık. Bu 20 gün sürdü bende. Sonrasımda yataklar koltuklar beyaz sirke ile sildim sürekli buhatlı tek izleyiciyle temizledim ve üzeri lerine boya yaparken lullanılan poşetler derdim kimse kumaş ve yataklar lan temas etmedi. Halılar yıkamaya gönderdim 20 hint sevmedim. Her gün sirkeli şu ile yerleri sildim bol bol süpürdüm
Gelelim ilaç kullanma durumuna biz eşimle bulaşmamıştı oğlumun elleri kötü durumdaydı bize diğer hap oğluma hem losyon hem diğer hap verdi. Ki ben o yapın çok etkili olduğunu düşünüyorum. Kremi oğluma eldivenle sürdüm tuvalete mi gtti ellerine özel bölgesine tekrar tekrar sır dim. Yani akşam sürdüm bırakmadım. Sürekli kremi yeniledik. Akşam full kulak arkaasından ayak tırnaklarına kadar sürdüm. En son yıkanınınca kükürtlü sabun aldık her el yıkaöadını bütün banyosunu onunla yaptırdık bizde kullandık. Banyo her defasında çamalırsularıyla yıkandı. En önemlisi bu süreç özellikle ilaçlama 7.günntekrar edilecek ki yumurtalar canlanma dan imha edilsin