Bebek Beslenmesi Çıldırmak üzereyim yardım edin :((

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

MinnakinAnnesi

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2014
112
27
35
Sevgılı anneler delirmek üzereyım aglıyorum artk sinirden kızım 10 aylık cok guzel gelısımı vardı hıc püre vermedm hep pütürlü yıcekler verdm kendı kendıne karnıbaharı alıp yerdı hersey yedırıyordum sonra bronsları tıkandı 20gun antıbıyotk tedavısı buhar suruplar 3gun hastanede yattı sonuc suan bise yemıyor yedıremıyorm kasık mamalardan aldım kı buzamana kadar hıc yememıstı bende hazırdan yana deıldım vermıyrdm ondan azda olsa yemeye basladı ama ıkı gundr yok agzını kıtlıyor tükürüyor bı turlu agzını actramıyorm aglanaya baslıyor ne yapacagım ben delırcem yemın ederm cokmı üstüne düstm tıskındımı acaba dogru duzgun uyumuyorda ne yapacagımı sasırdım benım gıbı olan varsa yazsın gerı nasl yedrcem ben kızıma ne yumurta ne corba ne et hıc bıse yemıyor bi tek emıyor benı bide yogurt yoyor sadece

mrb arkadaşım öncelikle biraz sakin olun.hastalık dönemlerinde çocuklar gerçekten hiçbir şey yemiyor geçicidir düzelir.ama sizin yapmanız gereken biraz sabır evet çocuklar bir şey yemeyince anneler kahroluyor ama çocuk yemedikçe öfkelenmek ısrar etmek gerçekten işleri iyice çıkmaza sokuyor.bunu yaşayan biri olarak söylüyorum.on altı aylık bir oğlum var ve ben ona 13 14 aya kadar hiçbir şey yediremedim.kilitliyordu ağzını resmen lokma almıyordu.yaptıgım her şey lavaboya gidiyordu sinirden az kaşık fırlatmadım yerlere.hele hastalık dönemlerinde daha da fenaydı.sonra bende saldım iyice bıraktım kendi haline saatlerce aç bıraktım hiç tabak dayamadım önüne.taki kendi açlıktan peşimden dolanana kadar istedikçe verdim.mesela sabah uyanıyor hemen hazırlamıyorum kahvaltısını sonra kendi mutfağa gidip ekmek poşetlerine yapışıyor birde öyle bir iki saatte hemen yedirmeye çalışmıyorum öğün aralarını açtım en az dört saat bekliyorum acıkıp kendi istiyor öyle veriyorum ve önemli olan bir şey de şu aralarda eline hiçbir şey vermiyorum.çunku azda olsa bir şeyler atıştırdıgında iştahı gidiyor ve sonraki öğünde yemiyor.çunku mideleri küçücük bir azcık yeseler mideleri doluyor.ben böyle yaparak yemek sorununu aştım gibi.zaten kızının yeme problemi yokmuş önceden muhakkak hastalıktandır düzelir inşallah

Bu arada oğlum da bronşit olmuştu o günlerde ağzına lokma almadı gerçekten.canları istemiyor işte rahat bırakın kızınızı biraz açlıktan hiçbir şey olmaz

Bu arada oğlum da bronşit olmuştu o günlerde ağzına lokma almadı gerçekten.canları istemiyor işte rahat bırakın kızınızı biraz açlıktan hiçbir şey olmaz

Canım cok tesekkur ederm bende karar aldım zaten zorlamıcam bıse soracam ben emzırıyorm ve gıdıp gelıp benı emıyor bu onu tok tutup ondan yemıyo olabılırmı eskiden gercekten hıc problemımız yoktu ne guzel yıyordu bide kızım saatlı bi cocuk saatınde yer saatınde kalkar ıkı gundr kv k babam yuzunden aksaklık oldu duzenı bozuldu acaba ondanmı da dıyorm oglene dogru uyurdu mesela uyutamadm sonra dıger ogle sonrakı uykusunuda uyumadı huysuzlandı ıyıce ondanmı yemedı bılemıyorm yazık ben zorladıkca kırlıyor kendını sonra ben sınırlenıyorm benden korkmaya basladı baba dıye aglıyor babasını ıstıyor kesın kararlıym zorlamıcam yerse yer yemezse sütüm var ıdare eder napım

rica ederim canim tabiki emmek iştahını azaltabilir.ben eskiden oğluma sabah altı gibi süt veriyordum sonrasında artık saatler geçse bile kahvaltı yaptıramıyordum şimdi bıraktım sabah sütünü kahvaltıdan sonra veriyorum.çok daha iyi yiyor.bize çok az görünse de onla karnı mı doyar diye düşünsek de gerçekten aralarda yedikleri azcık şeyler iştahlarını kapatabiliyor.sende yemeğin üstüne emzirmeye çalış.zaten düzeni ne kavuşursa yemeside düzelir sanırım.ama ısrar etme

Saol canım bgn doktora gittik kızımın balgamı gecmemıs ılaclarımızı fazlalastrdı doktor kılo vermıs ama 3cm uzamıs gecen ay 73 tü smdı 76 olmus doktor gelısımı cok ıyı dedı ısrar etme yemez hıc dedı vitamın surubuda verdı bir sürü ılac buhar cocuklar hasta olmasn bız olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…