ayrılan o mu oldu peki? sinir oldum şu an. umarım daha iyisinizdir.
Evet o oldu. Sebebi ne biliyo musun??
Ben yapamıyorum. Seninle ilgilenemiyorum. Olmuyo. Kafam çok dolu
Sevgimi bitirdi yaptilariyla da egom zedelendi gururum kırıldı
O da zamanla geçmeyecek sey değil zaten
inşallah çıkar canımböyle bir şey varsa ortaya çıkar değil mi? bir şekilde çıkar mı?
Benim anlim ak diyebilirdi bu kadar sakin sakin demesi var biseyler. Insan sevdigine hesap vermicekse ne anladim bu isten. Oyle bedavadan guven beklemesin gosterse neolcak sankikim demem bile onu çıldırtmaya yetiyor. "sakın sakın" demeye başlıyor. arkadaş demesi yeterliymiş. İsim vermesine gerek yokmuş.
bence önceden anormalmiş. bunlar normal. beni o kadar boğacak erkeğe tahammül edemezdim
Benim anlim ak diyebilirdi bu kadar sakin sakin demesi var biseyler. Insan sevdigine hesap vermicekse ne anladim bu isten. Oyle bedavadan guven beklemesin gosterse neolcak sanki
adam normale dönmüş demek ki. :)işte size göre anormal olan şey bize göre normaldi. ve birden değişti.
Arkadaşlar bu nasıl bir mantık. Benim 40lı yaşlarda saygın bir mesleği olan, sosyal hayatı da oldukça aktif bir akrabam bir gün şöyle demişti sohbet sırasında ve ben duymuştum: Evli ne kadar arkadaşım varsa, hangi ilden olursa olsun, hepsi artık evliliği çocuklar için yürütüyor ve hiç biri mutlu değil. Bir tanesi de ben hala mutluyum demiyor konuşurken' demişti. Demek bu şekilde bu hale geliyor evlilikler bu şekilde böyle oluyor. Güven ilişkilerde zaten var olmalı. Güven yoksa ilişki olmamalı. Güven kazanmak için çabalamak da neyin nesi? Güven kazanılan değil, bir yanlış sonucu kaybedilen şeydir ilişkilerde. Paranoyak gibi, dedektif gibi yaşanmaz. Sizin hiç kişisel özgürlük alanı diye bir algınız yok mu? 1 yıl değil on yıl değil. Ömür olursa 50-60 yıl evlilikte boğulur insan.katılıyorum.
Sende aynısını yap canım . sende 24 saat whatsappta gez gece 3 4 online ol sorar elbet bir arkadaş dersin . dışarı çık haber vermeden yanlışklıkla çaldır arar npysn der dışarıdayım bir arkadaşla sonra ararım dersin . umursama ya çok çok ayrılırsınız dünyanın sonu mu kimsenin kahrını çekme. bunlara rağmen hala aynıysa aldatılıyorsun demektir ayrıl gitsin.! ne o ekran resmi at dersem kıyamet koparır diyorsun niye o kim ki . seninle sevgiliyse sana güven vermek , istediklerini yapmak zorunda.
adam normale dönmüş demek ki. :)
Arkadaşlar bu nasıl bir mantık. Benim 40lı yaşlarda saygın bir mesleği olan, sosyal hayatı da oldukça aktif bir akrabam bir gün şöyle demişti sohbet sırasında ve ben duymuştum: Evli ne kadar arkadaşım varsa, hangi ilden olursa olsun, hepsi artık evliliği çocuklar için yürütüyor ve hiç biri mutlu değil. Bir tanesi de ben hala mutluyum demiyor konuşurken' demişti. Demek bu şekilde bu hale geliyor evlilikler bu şekilde böyle oluyor. Güven ilişkilerde zaten var olmalı. Güven yoksa ilişki olmamalı. Güven kazanmak için çabalamak da neyin nesi? Güven kazanılan değil, bir yanlış sonucu kaybedilen şeydir ilişkilerde. Paranoyak gibi, dedektif gibi yaşanmaz. Sizin hiç kişisel özgürlük alanı diye bir algınız yok mu? 1 yıl değil on yıl değil. Ömür olursa 50-60 yıl evlilikte boğulur insan.
evet çok haklısın.ben de Allah şaşırtmasın diyorum artık.kimseye sonsuz güven duymam zaten. kendime bile güvenmiyorum sonsuz. insanız yaparız.
size özel bir yorum değildi. Genel bir söylemdi ama canım, böyle sürekli takip ederek gerçekten olmaz. Baksana adam şimdiden sıkılmış. Başta böyle olması bunu normalleştirmez bence. Birçok ilişkide başta daha farklı görünebiliyo insanlar maalesef. Aldatıldığını düşünüyorsan orası ayrı konu ama bu kadar sıkmanın sonunda -karşılıklı- çok sağlıklı bir yere varılmaz zaten. Ben seni düşündüğüm için yazmıştım ama sanırım sen tartışma gibi algılamışsın. Kendin bilirsin canım ama sevgili olmaktan önce herkes insan ve kendi özel hayatları olmalıyorumlar için teşekkür ederim. ancak her mutsuz evliliğin sebebi bu değildir diye düşünüyorum. kaldı ki ortada kimsenin kimseyi sıktığı yok. sadece ilişkinin başından beri böyle yapmadığı halde böyle yapmaya başlamış olan bir insan var. adam normale dönmüş diyorsunuz da her ilişkinin normali farklıdır. benim ilişkime göre anormale döndü.
konunun içeriğine yazdığım mesaj dışında diğer tüm yorumları okudunuz mu? daha ayrıntılı pek çok bilgi verdim. ilgisi azalan, normalde davranmadığı gibi davranmaya başlayan bir sevgili söz konusu. normalde vermediği tepkileri veriyor ve kızıyor.
dışardan okuyup bu yorumları yaptınız, saygı duyarım. ancak ben içindeyim ve manzara hoş değil. insan her daim dedektiflik yaparsa paranoyak gibi yaşarsa evet bir sorun var demektir. ancak karşı taraftan gelen bazı sinyaller sonucu şüphelenmek paranoyaklık değildir. ben de şu anda tam olarak bu durumu yaşıyorum.
Pozitif düşünme canm sen hangi şehirdesin,o hangi şehirde ? Yanına git kontrol et çok zor uzaktan uzağa görmeyince etkisini yitiriyor aşk.Kızlar sevgiliniz önceden kiminle dışarı çıktığını falan "siz istemeden" kendisi söyleyen biriyse ve arkadaşlarını ismen de olsa sürekli anlattığı için biliyorsanız ama artık dışarı çıkacağında "arkadaşla oturucaz" "arkadaşlarla buluşucaz" "bi arkadaşla konuşuyorum" demeye başlamışsa ne düşünürdünüz? Kim diyorum mecburen ve verdiği isimler bildiğim isimler oluyor. Peki neden bu huy değişikliği? Zaten bildiğim ve önceden de bana söylemekten çekinmediği isimleri söylemek neden artık zor geliyor?
Normalde whatsappta doğru dürüst takılmayan insan sürekli whatsappta artık. Sürekli orada oluyor. Üstte anlattığımla birleştirdiğimde de saçma sapan şeyler geliyor aklıma. Kimle konuşuyorsun bitanem falan diyorum mecburen. sürekli "bir arkadaş" cevabını alıyorum. Rica ettim, önceden böyle yapmıyordun neden şimdi böyle oldu lütfen dikkat et dedim tamam dedi dün. Ama bugün yine aynı. Kavga çıktı.
Hani biliyorum bazılarınız söylemek zorunda değil falan diyeceksiniz. Ama kızlar ta en başından beri kendisi söyledi bana. Yani en baştan bu şekilde olsaydı şu an rahatsız olmazdım zaten. Ama bir süredir böyle yapmaya başladı ve insan "acaba" demeden edemiyor.
Farklı şehirlerdeyiz. Gözlemleme şansım yok. Kendimi üzüp duruyorum.
Pozitif düşünme canm sen hangi şehirdesin,o hangi şehirde ? Yanına git kontrol et çok zor uzaktan uzağa görmeyince etkisini yitiriyor aşk.