Çıldırmak üzereyim. Neden bu huy değişikliği?

ayrılan o mu oldu peki? sinir oldum şu an. umarım daha iyisinizdir.

Evet o oldu. Sebebi ne biliyo musun??

Ben yapamıyorum. Seninle ilgilenemiyorum. Olmuyo. Kafam çok dolu

Sevgimi bitirdi yaptilariyla da egom zedelendi gururum kırıldı

O da zamanla geçmeyecek sey değil zaten

Evet o oldu. Sebebi ne biliyo musun??

Ben yapamıyorum. Seninle ilgilenemiyorum. Olmuyo. Kafam çok dolu

Sevgimi bitirdi yaptilariyla da egom zedelendi gururum kırıldı

O da zamanla geçmeyecek sey değil zaten

onun bahane ettiği şeylerin benzerini benimki de bazen bana söylüyor. benim mutlu olmamı istiyormuş ama beni mutlu edebileceğinden emin değilmiş. beni seviyormuş vs. geçen biraz ayrılık tarzı konuştum alttan alttan, ama ayrılmak istemediğini sezdim o sırada gelişen konuşmadan.

Bana bu olaylar masum gelmedi.
Gerçekten bir arkadaşla mı konuşuyor
Önceden sorduğunuzdada "sakın sakın " diye bir tepki alıyormuydunuz

bence önceden anormalmiş. bunlar normal. beni o kadar boğacak erkeğe tahammül edemezdim

kim demem bile onu çıldırtmaya yetiyor. "sakın sakın" demeye başlıyor. arkadaş demesi yeterliymiş. İsim vermesine gerek yokmuş.
Benim anlim ak diyebilirdi bu kadar sakin sakin demesi var biseyler. Insan sevdigine hesap vermicekse ne anladim bu isten. Oyle bedavadan guven beklemesin gosterse neolcak sanki

Arkadaşlar bu nasıl bir mantık. Benim 40lı yaşlarda saygın bir mesleği olan, sosyal hayatı da oldukça aktif bir akrabam bir gün şöyle demişti sohbet sırasında ve ben duymuştum: Evli ne kadar arkadaşım varsa, hangi ilden olursa olsun, hepsi artık evliliği çocuklar için yürütüyor ve hiç biri mutlu değil. Bir tanesi de ben hala mutluyum demiyor konuşurken' demişti. Demek bu şekilde bu hale geliyor evlilikler bu şekilde böyle oluyor. Güven ilişkilerde zaten var olmalı. Güven yoksa ilişki olmamalı. Güven kazanmak için çabalamak da neyin nesi? Güven kazanılan değil, bir yanlış sonucu kaybedilen şeydir ilişkilerde. Paranoyak gibi, dedektif gibi yaşanmaz. Sizin hiç kişisel özgürlük alanı diye bir algınız yok mu? 1 yıl değil on yıl değil. Ömür olursa 50-60 yıl evlilikte boğulur insan.

adam normale dönmüş demek ki. :)

yorumlar için teşekkür ederim. ancak her mutsuz evliliğin sebebi bu değildir diye düşünüyorum. kaldı ki ortada kimsenin kimseyi sıktığı yok. sadece ilişkinin başından beri böyle yapmadığı halde böyle yapmaya başlamış olan bir insan var. adam normale dönmüş diyorsunuz da her ilişkinin normali farklıdır. benim ilişkime göre anormale döndü.

konunun içeriğine yazdığım mesaj dışında diğer tüm yorumları okudunuz mu? daha ayrıntılı pek çok bilgi verdim. ilgisi azalan, normalde davranmadığı gibi davranmaya başlayan bir sevgili söz konusu. normalde vermediği tepkileri veriyor ve kızıyor.

dışardan okuyup bu yorumları yaptınız, saygı duyarım. ancak ben içindeyim ve manzara hoş değil. insan her daim dedektiflik yaparsa paranoyak gibi yaşarsa evet bir sorun var demektir. ancak karşı taraftan gelen bazı sinyaller sonucu şüphelenmek paranoyaklık değildir. ben de şu anda tam olarak bu durumu yaşıyorum.

size özel bir yorum değildi. Genel bir söylemdi ama canım, böyle sürekli takip ederek gerçekten olmaz. Baksana adam şimdiden sıkılmış. Başta böyle olması bunu normalleştirmez bence. Birçok ilişkide başta daha farklı görünebiliyo insanlar maalesef. Aldatıldığını düşünüyorsan orası ayrı konu ama bu kadar sıkmanın sonunda -karşılıklı- çok sağlıklı bir yere varılmaz zaten. Ben seni düşündüğüm için yazmıştım ama sanırım sen tartışma gibi algılamışsın. Kendin bilirsin canım ama sevgili olmaktan önce herkes insan ve kendi özel hayatları olmalı

Pozitif düşünme canm sen hangi şehirdesin,o hangi şehirde ? Yanına git kontrol et çok zor uzaktan uzağa görmeyince etkisini yitiriyor aşk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…