inşallah kötü bir şey yoktur,eğer varsa da Allah karşınıza çıkarsıntamamen bıraktı ipin ucunu. önceden sorduğu hiçbir şeyi sormuyor. kısıtladığı konularda artık eskisi gibi değil. sanki artık umursamıyor. bir süre gözlemlemem gerekiyor evet. Öyle bir şey varsa Rabbim karşıma çıkarsın bir şekilde. başka da isteğim yok zaten.
sanırım bu tarz davranışların sebebi genelde aynı şey çıkıyor.Benzer bi ilişki yaşadım
Uzak mesafe ilişkisiydi
Ayni ilgi azalması
Aynı hareketler tavırlar...
Ben de senin gibi yaptım kendi kendimi yedim kafaya taktım ona cattim noluyoruz dedim...
Vee sonuç ortada
Şimdiki aklım olsa o kadar üstüne düşene kadar o büyülü sözcükleri söyler kendi yoluma bakarim
Ayy bak yine sinirlendim bi geçmedi su kuyruk acisi
Benzer bi ilişki yaşadım
Uzak mesafe ilişkisiydi
Ayni ilgi azalması
Aynı hareketler tavırlar...
Ben de senin gibi yaptım kendi kendimi yedim kafaya taktım ona cattim noluyoruz dedim...
Vee sonuç ortada
Şimdiki aklım olsa o kadar üstüne düşene kadar o büyülü sözcükleri söyler kendi yoluma bakarim
Ayy bak yine sinirlendim bi geçmedi su kuyruk acisi
inşallah doğruyu söyler,çünkü çoğu erkek söylemiyor.sonradan bir bahaneyle gidiyorAçık açık bu mistik durumun senin aklına başka şeyler getirdiğini, önceden alenen söylerken şimdi gizlemesinin altında başka şeyler aradığını söyle.
Eğer başkası varsa bana söyle bu şekilde şüpheyle yaşamaktansa ayrılmak istediğini belirt.
Eteğindeki taşları dökecektir. Böyle kendini yiyeceğin yere bir kere üzülürsün ya da açıklama yapar seni tatmin eder cevabı.
Başka şansın yok gibi..
Açık açık bu mistik durumun senin aklına başka şeyler getirdiğini, önceden alenen söylerken şimdi gizlemesinin altında başka şeyler aradığını söyle.
Eğer başkası varsa bana söyle bu şekilde şüpheyle yaşamaktansa ayrılmak istediğini belirt.
Eteğindeki taşları dökecektir. Böyle kendini yiyeceğin yere bir kere üzülürsün ya da açıklama yapar seni tatmin eder cevabı.
Başka şansın yok gibi..
inşallah doğruyu söyler,çünkü çoğu erkek söylemiyor.sonradan bir bahaneyle gidiyor
insan başkalarına güvenemiyor haklısın,burada bunu yaşayan çok insan var ve yaşayacak olanlarda olacak. ve bunun üstesinden gelip mutlu olan bir sürü insan var...inan güvenemeyeceğin bir insanı sevemezsin de.ve bir gün karşına doğru insan çıkınca mutlu olucaksın elbetbugün bunu yapmak istedim. varsa açık açık söyle aptal yerine koyma demek istedim. hayır garip olan ne biliyor musunuz? aldatılsam hiç ağır gelmezmiş, def edip yoluma devam edermişim, umurumda olmazmış gibi hissediyordum. şu an düşününce bunun sadece def etme kısmının tutacağını fark ettim. çünkü böyle bir şey yaparsa yoluma diğer insanlara karşı da güvensizlikle devam edeceğimi fark ettim bugün.
sen bilmesen bile Allah bilecekevet kendi ağızlarıyla ne kadar itiraf ederler orası muamma. umarım öyle bir şey varsa bahaneyle falan gitmez ben öğrenmeden. bedduamı etmek isterim yani arkasından. eğer bir sonraki buluşmamıza kadar ayrılmamış olursak bir şekilde incelemem lazım. şimdilik bir şey yapamıyorum. kötü bir durum bu.
insan başkalarına güvenemiyor haklısın,burada bunu yaşayan çok insan var ve yaşayacak olanlarda olacak. ve bunun üstesinden gelip mutlu olan bir sürü insan var...inan güvenemeyeceğin bir insanı sevemezsin de.ve bir gün karşına doğru insan çıkınca mutlu olucaksın elbet
Huy değişikliği mi yoksa hayatına giren yeni bir arkadaş mı bilemedim.
Benim de aklıma fesat ve kötü düşünceler geldi ister istemez
bunu yaşadığım için bunu kimsenin yaşamasını istemiyorum inan...çünkü bir yerde içinde bir şey kırılıyor sanki...ama şunu unutma bu hayatta sadece kendine en fazla güven.çok teşekkür ederim. umarım yapmaz ve insanlara karşı güvenimi kaybetmem.
hayırlısı.şimdilik sadece uzaktan izleyebiliyorum. manzara pek iç açıcı değil.
hayırlısı olsun evet ama bence çaktırmadan kontrol altında tutun durumu.
yani telefonunu kurcalayın dicem yoksa gelip itiraf edecek değil elbet.
kimseye sonsuz güven duymam zaten. kendime bile güvenmiyorum sonsuz. insanız yaparız.bunu yaşadığım için bunu kimsenin yaşamasını istemiyorum inan...çünkü bir yerde içinde bir şey kırılıyor sanki...ama şunu unutma bu hayatta sadece kendine en fazla güven.
O birilerinden akıl almış olabilir.arkadaşlar Arasında konuşurken ne bu oğlum herşeyini söylüyorsun kıza falan diye gülüştülerse falan o da gurur yapmış olabilir.saftirik oluyorlar azıcık:) ya da cidden öyle birşey var.siz hiç didiklemeyin...zaten öyle kötü bişey varsa da sizden çoktan gitmiş demektir.akışına bırakın bklm nolcak.
ayrıldı mı yani? bugünkü tartışmada bende bekledim ayrılmak ister diye. ama olmadı öyle bir şey. ama bu şekilde devam ederse çok da sağlıklı bir sonumuz olmayacak gibi. hayırlısı.
peki seninki aldatıyor muymuş? çıktı mı sonradan ortaya?
büyülü sözcükler de sanırım ayrılmak oluyor. :)
Ayrıldık tabi
Bi ay geçmeden sevgilisi olduğunu öğrendim
Ne olumsuz bi ornekmisim ben ya
Umarım seninkinin sinyaller aynı şeye işaret etmiyodur geçici bi durumdur