- 10 Aralık 2012
- 1.778
- 891
yaklaşık 7 aydır birlikteyiz. onun da kapalı ayarları. ama sıklaştığı için çok rahat yakalıyorum. yorumun rahatlattı açıkçası. başlarda o da sorardı. ama baktı bende enteresan bir şeyler yok güvenin zirvesine mi ulaştı nedir artık hiç sormuyor. ya da umursamıyor. bilmiyorum hangisi. aldatma gibi bir şey varsa o "illa öğrenme" kısmında sıkıntım var biraz. öğrensem sonuç belli zaten, dediğiniz gibi tekmeyi basmak. ama nasıl öğrenilir...
benim için bu söz pek geçerli değil de onun için geçerli olduğunu düşünmeye başladım bende.
birden değişim göstermesi tuhaf.o kadar saklayacağı bir şey yoksa whatsaapta mı gördün hayatım kimle konuşuyorsun dersin,ali,veli,mehmet der örneğin.sen samimi bulmadıysan her seferinde öyle diyorsan hani bakayım dersin :) kendin bir ekran görüntüsü atarsın sen de istersin.bak ben çekinmeden söyleyebiliyorum sonuçta ne var bunda dersin.yok inat ederse bir şey vardır.çünkü seninki başta kendiliğinden söylüyormuş zaten.sana tutumu davranışı nasıl bilmiyorum ama dikkat etmek gerek.yakın arkadaşımı sevgilisi 3 kişiyle aldatmış böyletabi bir şey olmayadabilir kötü şeyleri düşünme ama can sıkıcı bir durum.
kafamı çok meşgul etmeye başladı artık. birkaç gündür sürekli bu sorun var. aynı şehirde olsak bir şekilde kontrol ederim de, değiliz işte.
öğrenilir canım öğrenilir. ben sonsuza kadar devam eden bir aldatma duymadım henüz. sen üstüne düşme biraz soğuk davranmaya çalış bak nasıl adam anında ilk aylardaki gibi oluyor, üstüne titriyor. sen yine soğuk davranmaya devam et illa sebebini sorar eğer seni aldatmıyorsa ve seviyorsa sende anlatırsın sanki değiştin güvenemiyorum diye yapıcı konuşursun. öküz değilse anlar ve çeki düzen verir kendine. aldatıyorsa zaten takmaz seni devam eder.
kesinlikle daha zor. aynı şehirde olsak sık buluşsak yine bir şekilde o telefonu kontrol ederim ama şu an elim kolum bağlı...Uzak ilişkilerde iş daha mı zor ne
şüphe bir kere girdi mi insan rahatlayamıyor. cidden iyi değilim. öğrenmek için bir şeyler yapmak istiyorum ama yapamıyorum.ilgi azalmış,adam değişmiş,eskisi gibi haber vermek zorundayım diye düşünmüyor.canım bu çocuk bence sağlam değil. aldatılan arkadaşım aynı şehirdeydi bir de düşün.erkklerde idare edebiliyor yani bir şekilde gizliyorlar.
şüphe bir kere girdi mi insan rahatlayamıyor. cidden iyi değilim. öğrenmek için bir şeyler yapmak istiyorum ama yapamıyorum.
sen sor seni geçiştirip yanıt vermeyecekse bilgi bir şey var.sal ipini gitsin o zaman
valla seni bu durumda bırakmamak zorunda hesabını verecek kusura bakmasınKızlar sevgiliniz önceden kiminle dışarı çıktığını falan "siz istemeden" kendisi söyleyen biriyse ve arkadaşlarını ismen de olsa sürekli anlattığı için biliyorsanız ama artık dışarı çıkacağında "arkadaşla oturucaz" "arkadaşlarla buluşucaz" "bi arkadaşla konuşuyorum" demeye başlamışsa ne düşünürdünüz? Kim diyorum mecburen ve verdiği isimler bildiğim isimler oluyor. Peki neden bu huy değişikliği? Zaten bildiğim ve önceden de bana söylemekten çekinmediği isimleri söylemek neden artık zor geliyor?
Normalde whatsappta doğru dürüst takılmayan insan sürekli whatsappta artık. Sürekli orada oluyor. Üstte anlattığımla birleştirdiğimde de saçma sapan şeyler geliyor aklıma. Kimle konuşuyorsun bitanem falan diyorum mecburen. sürekli "bir arkadaş" cevabını alıyorum. Rica ettim, önceden böyle yapmıyordun neden şimdi böyle oldu lütfen dikkat et dedim tamam dedi dün. Ama bugün yine aynı. Kavga çıktı.
Hani biliyorum bazılarınız söylemek zorunda değil falan diyeceksiniz. Ama kızlar ta en başından beri kendisi söyledi bana. Yani en baştan bu şekilde olsaydı şu an rahatsız olmazdım zaten. Ama bir süredir böyle yapmaya başladı ve insan "acaba" demeden edemiyor.
Farklı şehirlerdeyiz. Gözlemleme şansım yok. Kendimi üzüp duruyorum.
ne alakası var bir ilişki içerisindesiniz ve içinde kötü bir his varsa ve sürekli başının etinin yemiyorsanız olğan dışı bir durum varsa mecbur benceya bana kendimi kötü hissettiriyor. ben şimdiye kadar ilk kez şüpheleniyorum ondan. durup dururken neden şüpheleneyim? sanki kendimi suçlu gibi hissediyorum.
Sen sormaya devam et böyle üstüne git iyice her sey hallolucak zaten
Kökten çözüm bulacak o
valla seni bu durumda bırakmamak zorunda hesabını verecek kusura bakmasın
ne alakası var bir ilişki içerisindesiniz ve içinde kötü bir his varsa ve sürekli başının etinin yemiyorsanız olğan dışı bir durum varsa mecbur bence
ne demek söylememek? ben de sorun çıkarırdım bu tarz değişiklikler hoşuma girmiyor
çok sinir bir durum, ben artık huylanıyorum bu tarz davranış değişikliklerinden. saklıyacak bir durumu yoksa söylesin o zaman,hem ilk başta sorun ettiği şeylere de artık ses etmiyor sanırım.iyice gözlemleiki gündür bu konu yüzünden tartışıyoruz. dün iki kez dikkat edicem dedi, bugün yine etmedi. bugün de kavga oldu. güzellikle anlattım. yine dikkat edicem dedi. Bilmiyorum ne olacak, dikkat edecek mi.
ortada şüphelenmeme sebep olacak davranışlar var. birkaç gün önce böyle değildim ben. ilgi azalması var. önceden kendiliğinden sorun etmeden söylediği şeyleri şimdi söylemiyor. huyu değişti. Garip bir his var içimde. yani durum normal değil.
tamamen bıraktı ipin ucunu. önceden sorduğu hiçbir şeyi sormuyor. kısıtladığı konularda artık eskisi gibi değil. sanki artık umursamıyor. bir süre gözlemlemem gerekiyor evet. Öyle bir şey varsa Rabbim karşıma çıkarsın bir şekilde. başka da isteğim yok zaten.çok sinir bir durum, ben artık huylanıyorum bu tarz davranış değişikliklerinden. saklıyacak bir durumu yoksa söylesin o zaman,hem ilk başta sorun ettiği şeylere de artık ses etmiyor sanırım.iyice gözlemle