Çıldırmak üzereyim. Neden bu huy değişikliği?

öğrenilir canım öğrenilir. ben sonsuza kadar devam eden bir aldatma duymadım henüz. sen üstüne düşme biraz soğuk davranmaya çalış bak nasıl adam anında ilk aylardaki gibi oluyor, üstüne titriyor. sen yine soğuk davranmaya devam et illa sebebini sorar eğer seni aldatmıyorsa ve seviyorsa sende anlatırsın sanki değiştin güvenemiyorum diye yapıcı konuşursun. öküz değilse anlar ve çeki düzen verir kendine. aldatıyorsa zaten takmaz seni devam eder.​

benim için bu söz pek geçerli değil de onun için geçerli olduğunu düşünmeye başladım bende.

evet uzaktayken insan maalesef yürütemeyebiliyor.bende uzaktan yapamıyorum.ha 3 yıllık bir temelimiz vardır sonra dışarı okumaya gitmişimdir o zaman sürer.ama facede veya bir yerde tanışıp başlayan bir ilişki uzaktan sürmüyor.illa bir taraf sıkılıyor

kafamı çok meşgul etmeye başladı artık. birkaç gündür sürekli bu sorun var. aynı şehirde olsak bir şekilde kontrol ederim de, değiliz işte.

kafamı çok meşgul etmeye başladı artık. birkaç gündür sürekli bu sorun var. aynı şehirde olsak bir şekilde kontrol ederim de, değiliz işte.

ilgi azalmış,adam değişmiş,eskisi gibi haber vermek zorundayım diye düşünmüyor.canım bu çocuk bence sağlam değil. aldatılan arkadaşım aynı şehirdeydi bir de düşün.erkklerde idare edebiliyor yani bir şekilde gizliyorlar.

yaptım. uzak davrandım, soğuk davrandım daha kötüye gittik. nasıl öğrenicem ki ben...

şüphe bir kere girdi mi insan rahatlayamıyor. cidden iyi değilim. öğrenmek için bir şeyler yapmak istiyorum ama yapamıyorum.

şüphe bir kere girdi mi insan rahatlayamıyor. cidden iyi değilim. öğrenmek için bir şeyler yapmak istiyorum ama yapamıyorum.

sen sor seni geçiştirip yanıt vermeyecekse bilgi bir şey var.sal ipini gitsin o zaman

sen sor seni geçiştirip yanıt vermeyecekse bilgi bir şey var.sal ipini gitsin o zaman

ya bana kendimi kötü hissettiriyor. ben şimdiye kadar ilk kez şüpheleniyorum ondan. durup dururken neden şüpheleneyim? sanki kendimi suçlu gibi hissediyorum.

Sen sormaya devam et böyle üstüne git iyice her sey hallolucak zaten

Kökten çözüm bulacak o

valla seni bu durumda bırakmamak zorunda hesabını verecek kusura bakmasın

ya bana kendimi kötü hissettiriyor. ben şimdiye kadar ilk kez şüpheleniyorum ondan. durup dururken neden şüpheleneyim? sanki kendimi suçlu gibi hissediyorum.
ne alakası var bir ilişki içerisindesiniz ve içinde kötü bir his varsa ve sürekli başının etinin yemiyorsanız olğan dışı bir durum varsa mecbur bence

Sen sormaya devam et böyle üstüne git iyice her sey hallolucak zaten

Kökten çözüm bulacak o

ortada şüphelenmeme sebep olacak davranışlar var. birkaç gün önce böyle değildim ben. ilgi azalması var. önceden kendiliğinden sorun etmeden söylediği şeyleri şimdi söylemiyor. huyu değişti. Garip bir his var içimde. yani durum normal değil.

ne demek söylememek? ben de sorun çıkarırdım bu tarz değişiklikler hoşuma girmiyor

ne demek söylememek? ben de sorun çıkarırdım bu tarz değişiklikler hoşuma girmiyor

iki gündür bu konu yüzünden tartışıyoruz. dün iki kez dikkat edicem dedi, bugün yine etmedi. bugün de kavga oldu. güzellikle anlattım. yine dikkat edicem dedi. Bilmiyorum ne olacak, dikkat edecek mi.

iki gündür bu konu yüzünden tartışıyoruz. dün iki kez dikkat edicem dedi, bugün yine etmedi. bugün de kavga oldu. güzellikle anlattım. yine dikkat edicem dedi. Bilmiyorum ne olacak, dikkat edecek mi.
çok sinir bir durum, ben artık huylanıyorum bu tarz davranış değişikliklerinden. saklıyacak bir durumu yoksa söylesin o zaman,hem ilk başta sorun ettiği şeylere de artık ses etmiyor sanırım.iyice gözlemle

Benzer bi ilişki yaşadım

Uzak mesafe ilişkisiydi

Ayni ilgi azalması

Aynı hareketler tavırlar...

Ben de senin gibi yaptım kendi kendimi yedim kafaya taktım ona cattim noluyoruz dedim...

Vee sonuç ortada

Şimdiki aklım olsa o kadar üstüne düşene kadar o büyülü sözcükleri söyler kendi yoluma bakarim

Ayy bak yine sinirlendim bi geçmedi su kuyruk acisi

tamamen bıraktı ipin ucunu. önceden sorduğu hiçbir şeyi sormuyor. kısıtladığı konularda artık eskisi gibi değil. sanki artık umursamıyor. bir süre gözlemlemem gerekiyor evet. Öyle bir şey varsa Rabbim karşıma çıkarsın bir şekilde. başka da isteğim yok zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…