Çıldırmak üzereyim. Neden bu huy değişikliği?

aynısını siz ona yapın. dışarı çıkın mesela bi arkadaşla. bi yerlere gidin. bunları o sorduğunda da hep üstü kapalı anlatın. sıkça bu şekilde davranırsanız , anlayacaktır diye düşünüyorum.

Adamı çok bunaltmış olabilir misiniz?
O da yeter artık deyip kendini korumaya almış. Sizin bu konudaki her hamlenizde de iyice bunalıyor ve mizacı değişiyordur.

Yada ikinci ve kötü bir ihtimal daha var ki inşallah öyle değildir; başka birisi var .. :KK43:

of ya. inan ki kafam darmaduman. sürekli düşünür oldum. bilmiyorum dediklerinden hangisi. ama tek bildiğim ortada ciddi manada değişen bir şeyler olduğu.

sizi arkadaşlarından saklaması falan benim hiç hoşuma gitmedi açıkçası bir gariplik var

Sen de aynısını yap. Merak etsin, kıskansın...

aynısını siz ona yapın. dışarı çıkın mesela bi arkadaşla. bi yerlere gidin. bunları o sorduğunda da hep üstü kapalı anlatın. sıkça bu şekilde davranırsanız , anlayacaktır diye düşünüyorum.

yaptım kızlar. ama hangi arkadaş, kim diye sormadı bile. en başlarda kendisi sorardı sürekli. ama artık ne soruyor ne de sorduruyor.

Sende aynısını yap canım . sende 24 saat whatsappta gez gece 3 4 online ol sorar elbet bir arkadaş dersin . dışarı çık haber vermeden yanlışklıkla çaldır arar npysn der dışarıdayım bir arkadaşla sonra ararım dersin . umursama ya çok çok ayrılırsınız dünyanın sonu mu kimsenin kahrını çekme. bunlara rağmen hala aynıysa aldatılıyorsun demektir ayrıl gitsin.! ne o ekran resmi at dersem kıyamet koparır diyorsun niye o kim ki . seninle sevgiliyse sana güven vermek , istediklerini yapmak zorunda.

sizi arkadaşlarından saklaması falan benim hiç hoşuma gitmedi açıkçası bir gariplik var

bu başlarda beni de rahatsız etti. birkaç kez dile getirdim ama yapısının böyle olduğunu, bilinmesini istemediğini, önceki sevgilisini de çok kişinin bilmediğini söyledi.

Kızlar sevgiliniz önceden kiminle dışarı çıktığını falan "siz istemeden" kendisi söyleyen biriyse ve arkadaşlarını ismen de olsa sürekli anlattığı için biliyorsanız ama artık dışarı çıkacağında "arkadaşla oturucaz" "arkadaşlarla buluşucaz" "bi arkadaşla konuşuyorum" demeye başlamışsa ne düşünürdünüz? Kim diyorum mecburen ve verdiği isimler bildiğim isimler oluyor. Peki neden bu huy değişikliği? Zaten bildiğim ve önceden de bana söylemekten çekinmediği isimleri söylemek neden artık zor geliyor?

Normalde whatsappta doğru dürüst takılmayan insan sürekli whatsappta artık. Sürekli orada oluyor. Üstte anlattığımla birleştirdiğimde de saçma sapan şeyler geliyor aklıma. Kimle konuşuyorsun bitanem falan diyorum mecburen. sürekli "bir arkadaş" cevabını alıyorum. Rica ettim, önceden böyle yapmıyordun neden şimdi böyle oldu lütfen dikkat et dedim tamam dedi dün. Ama bugün yine aynı. Kavga çıktı.

Hani biliyorum bazılarınız söylemek zorunda değil falan diyeceksiniz. Ama kızlar ta en başından beri kendisi söyledi bana. Yani en baştan bu şekilde olsaydı şu an rahatsız olmazdım zaten. Ama bir süredir böyle yapmaya başladı ve insan "acaba" demeden edemiyor.

Farklı şehirlerdeyiz. Gözlemleme şansım yok. Kendimi üzüp duruyorum.

Bu işte bir gariplik var. Onun size yaptığını sizde ona yapın bakalım o soracakmı, eğer sormuyorsa rahat davranıyorsa bu işte bir iş var derim. size karşı ilgisi azaldımı peki, ilk dönemlerdeki gibi mi araşıp msj laşıyosunuz?

bu başlarda beni de rahatsız etti. birkaç kez dile getirdim ama yapısının böyle olduğunu, bilinmesini istemediğini, önceki sevgilisini de çok kişinin bilmediğini söyledi.
fişeklemek istemem ama sen önceki sevgili değilsin. ama şöyle bi durum var ben de o konuda sevgilinle aynı mantıktayım. en yakın ev arkadaşıma bile anlatmamıştım. sevgilimle telde konuştuğumuzda arkadaşıma herhangi biriyle konuşuyormuşum gibi yansıtırdım.

ben bişey olduğunu düşünmüyorum. ilk aylar güven açısından önemli ne kadarlık sevgilisiniz bilmiyorum ama ilk 3-4 ay sevgilimde sürekli ben sormasamda herşeyini anlatırdı. isim verirdi tamam derdim bu sefer ekran görüntüsü atardı. halbuki bence gerekli değil bunlar. 1 yıl geçti artık yapmıyor bunları. zaten ben onun ne zaman whatsapp a girdiğini bilmem kapalı ayarlarda onunda benimde napıyosun diye bende yakalarsam sorarım arkadaşla konuşuyorum derse kim falan filan sorgulamayız.:KK51:

biraz rahat olun ya. eziyet etmeyin kendinizede karşınızdakinede. çocukça şeyler bunlar. özgüvenli olun.:stop: başka kızlarlada konuşuyosa illa öğreniceksiniz. sonrada tekmeyi basıverirsiniz. size adam mı yok.

Sende aynısını yap canım . sende 24 saat whatsappta gez gece 3 4 online ol sorar elbet bir arkadaş dersin . dışarı çık haber vermeden yanlışklıkla çaldır arar npysn der dışarıdayım bir arkadaşla sonra ararım dersin . umursama ya çok çok ayrılırsınız dünyanın sonu mu kimsenin kahrını çekme. bunlara rağmen hala aynıysa aldatılıyorsun demektir ayrıl gitsin.! ne o ekran resmi at dersem kıyamet koparır diyorsun niye o kim ki . seninle sevgiliyse sana güven vermek , istediklerini yapmak zorunda.

yaptım aynısını. arkadaşımla buluşucam dedim kim demedi. sürekli whatsappta olsam da sormuyor. normalde sorardı bunların hepsini. aldatılıyorsam da emin olmak istiyorum. bir şüphe için ayrılmak istemiyorum. ilerde acaba yapıyor muydu yapmıyor muydu diye düşünmek istemiyorum. :KK43: kafamda bir soru işareti kalsın istemiyorum.

söylemek zorunda değile katılmıyorum.iki kişi ilişki yaşıyorsa sorumlulukları olmalı birbirlerine karşı.söylemeli.şimdi aklını bulandırmak istemiyorum.ama bir süre sonra insanın güveni sarsılıyor.

fişeklemek istemem ama sen önceki sevgili değilsin. ama şöyle bi durum var ben de o konuda sevgilinle aynı mantıktayım. en yakın ev arkadaşıma bile anlatmamıştım. sevgilimle telde konuştuğumuzda arkadaşıma herhangi biriyle konuşuyormuşum gibi yansıtırdım.

kesinlikle katılıyorum. bende kimseye söylemiyorum. arkadaşlarım bilmiyor. ciddi bir şey olmadan öğrenilmesini istemiyorum açıkçası. zaten başlarda sorun yapıp onunla konuşunca onun da düşüncelerinin böyle olduğunu anlayıp hak verdim. ama benle yazışırken falan gören arkadaşı olmuş geldi bana anlattı. yani o şekilde öğrenirlerse anca öğreniyorlar. bu konu artık benim için sorun değil yani.

Bu işte bir gariplik var. Onun size yaptığını sizde ona yapın bakalım o soracakmı, eğer sormuyorsa rahat davranıyorsa bu işte bir iş var derim. size karşı ilgisi azaldımı peki, ilk dönemlerdeki gibi mi araşıp msj laşıyosunuz?

ilgisinde ciddi bir azalma var.

ben bişey olduğunu düşünmüyorum. ilk aylar güven açısından önemli ne kadarlık sevgilisiniz bilmiyorum ama ilk 3-4 ay sevgilimde sürekli ben sormasamda herşeyini anlatırdı. isim verirdi tamam derdim bu sefer ekran görüntüsü atardı. halbuki bence gerekli değil bunlar. 1 yıl geçti artık yapmıyor bunları. zaten ben onun ne zaman whatsapp a girdiğini bilmem kapalı ayarlarda onunda benimde napıyosun diye bende yakalarsam sorarım arkadaşla konuşuyorum derse kim falan filan sorgulamayız.:KK51:

biraz rahat olun ya. eziyet etmeyin kendinizede karşınızdakinede. çocukça şeyler bunlar. özgüvenli olun.:stop: başka kızlarlada konuşuyosa illa öğreniceksiniz. sonrada tekmeyi basıverirsiniz. size adam mı yok.

yaklaşık 7 aydır birlikteyiz. onun da kapalı ayarları. ama sıklaştığı için çok rahat yakalıyorum. yorumun rahatlattı açıkçası. başlarda o da sorardı. ama baktı bende enteresan bir şeyler yok güvenin zirvesine mi ulaştı nedir artık hiç sormuyor. ya da umursamıyor. bilmiyorum hangisi. aldatma gibi bir şey varsa o "illa öğrenme" kısmında sıkıntım var biraz. öğrensem sonuç belli zaten, dediğiniz gibi tekmeyi basmak. ama nasıl öğrenilir...

söylemek zorunda değile katılmıyorum.iki kişi ilişki yaşıyorsa sorumlulukları olmalı birbirlerine karşı.söylemeli.şimdi aklını bulandırmak istemiyorum.ama bir süre sonra insanın güveni sarsılıyor.
bende böyle düşünüyorum. bana da sorabilir istediği kadar. çekinmem, gocunmam söylerim. neden bu kadar rahatsız oluyor ki? benim hakkım sormak.

bende böyle düşünüyorum. bana da sorabilir istediği kadar. çekinmem, gocunmam söylerim. neden bu kadar rahatsız oluyor ki? benim hakkım sormak.

birden değişim göstermesi tuhaf.o kadar saklayacağı bir şey yoksa whatsaapta mı gördün hayatım kimle konuşuyorsun dersin,ali,veli,mehmet der örneğin.sen samimi bulmadıysan her seferinde öyle diyorsan hani bakayım dersin :) kendin bir ekran görüntüsü atarsın sen de istersin.bak ben çekinmeden söyleyebiliyorum sonuçta ne var bunda dersin.yok inat ederse bir şey vardır.çünkü seninki başta kendiliğinden söylüyormuş zaten.sana tutumu davranışı nasıl bilmiyorum ama dikkat etmek gerek.yakın arkadaşımı sevgilisi 3 kişiyle aldatmış böyle :KK20: tabi bir şey olmayadabilir kötü şeyleri düşünme ama can sıkıcı bir durum.