çıldırmak üzereyim lütfen yardım edin

shannon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2007
1.587
844
kızlar 2 -3 gündür bebegim bırakın emmeyi daha yatırıp dizimin üstüne aldıgım zaman kıyameti koparıyor cıglık cıglıga yıkıyor ortalıgı dolayısıyla emmemiyor emmeyince aclıktan daha beter aglıyor cok zor günler geciriyorum dün sabaha kadar agladı kac kere emzirmeye calıstım agladı cıglık cıglıga kıyameti kopardı onunla birlikte bende agladım cok zor bir durum bebesenağlamagim ac bende süt var ama emmiyor birkac gündür emzik vermiştik acaba ondanmı sogudu memeden sizinde bebekleriniz hem emzik hemde anne sütü alıyormu nolur yardım edin bebegim anne sütü alsın cok istiyorum

tatlım en önemlisi öyle çok falzla evham yapma, milletin dediğini de çok kafana takma
sütünün gelmesi senin moralinle çok alakalı çünkü
bebeğinin başka bir sorunu vardır muhtemelen, emzikle bebek memeden sogumaz cnm

benim bildiğimde emen bebeklere emzik verilmemesi gerektiği hastanelerde doğum servislerinde bile yazıyo bu uyarı ama belkide başka bi rahatsızlığı vardır canım bi doktora götürsen nasıl olur allah kolaylık versin valla çok zor bi durum

canim sürekli agliyorsa belki gaz sorunu vardır.bi sürü ihtimal olabilir.en doğrusunu doktor bilir.
kendini üzme ve hemen bi doktora daniş lütfen

meme basini tutamiyorsa eczaneden silikon meme baslari var onu al,(kullanmasi kolay bisey,meme basi olmayan ve yara olanlar icin)seni emmeye alisincaya kadar ,biraz büyüyünce tutmasi daha kolay olur bu arada hem sütün kesilmez hem bebisin ac kalmaz..zaten bazi annelerde 5 güne kadar düzen ancak oturur..

canım bebek zaten huzursuz sende geriliyorsun bebek daha çok etkileniyor öncelikle bebişine güzel bir banyo yaptır gazı varsa (kızarıyorsa, bacağını karnına çekiyorsa ...) gazını çıkar sonra sende sakın ol ve huzurla bebeğini emzir sen ne kadar gerilirsen bebişinde o kadar gerilir ayrıca bebişinini diline bir bak pamukçuk felan olmuşsa ondanda emmez yalancı emzik emmesini engellemez ama biberonla hiç bir şey verme biberonla bsol bol geldiğinden bebişlerimiz zora gelemeyip emmeyi bırakabiliyorlar canım hiç stres yapma bitanem... allah bebişine sağlık dolu huzurlu günler versin...

ben 2,3 gündürü 2,3 günlük bebegim okumusum..bebegin yeni degil sanirim...emzikten cok biberonla kolay beslendigi icin birakir bebekler..

canım benımkıdee emmeyı bıraktı bır ara doktora goturdummm aynen senın dedıgın gıbı cıglık cıgşlıgaydık doktor gobek fıtıgı oldugunu ve ıdrar kulturu ıstedı yaptık ıdrar ıltıhabı cıktı 10 tane ıgne kjullanfdık sımılık bebegım mememı aldı cok sukurr aglamıyodaa ıdrarını yapuınca yavrum yanıyomus demmkıııı doktora goturr derım bencee yada mama veya bıvberon kukllanıyosan o ona daha rahat gelmıstıı ondanda memenı bırakıyor olabılırr

ahh canım benim çok iyi anlıyorum seniiii..biliyosun aynı dert bende de var..benim kızım hala düzelmedi aynı emmiyor ama ben kolayını buldum öğlen uyuduğunda veriyorum memeyi ağzına ozaman iyi emiyor uyanıkken asla emmiyor..allaha çok şükür benim kızım gece emmeyi hiç bırakmadı gece emiyor gündüz emmiyordu..doktor ağzında mantar oluşmuş ondan emmek istemeye bilir dedi ama ben mantardan dolayı olduğunu sanmıyorum çünki mantarı geçti gibi ama kızım hala emmiyor bence sende bir doktora götür canım belki başka bir sorun vardır.birde doktor bana sürekli gazını çıkart ondan sonra ver memeyi demişti ama bende bir işe yaramadı..

merhaba canim bende ayni sikintiyi yasadim dogumdan sonraki hafta gögüs uclarim cok fena yara olmustu emziremiyordum silikon meme ucuylada kizim yoruluyor uyuya kaliyor bu seferde doymuyordu mecburen pompayla sagip verdim süt az diye mamada verdim bu seferde bebis biberona alisti memeyi tutmaz oldu ama gögüs uclarim 4 haftada ancak iyilesmisti ama ben pes etmedim görsen halimizi savasiyorduk baktim olmadi kizim uykudan acikip uyanmaya baslarken agzina hemen veriyordum gögsümü biraz ugrastiktan sonra emiyordu bir güzel.ama uyanikken yine emmiyordu ama zamanla onada alisti simdi emiyor.gazlari oluncada emmiyorlar cünkü gaz migdeyi dolduruyor onlarda emmek istedikleri halde ememiyorlar insallah düzelir bebegin

canım emmemesinin saglık veya psikolojik sorunlardan kaynaklı oldugunu okumuştum
beniim kızım emmiyordu araştırdım iki tane de doktora götürdüm
memeye yaklaştırdıgım zaman aglıyordu sonra ben aglamaya başlıyordum
bebek emmiyorsa bunun saglık acısından nedenleri agzında pamukcuk veya baska bir yara olması
solunum yolu yutkunma problemi
orta kulak iltihabı
göbek fıtıgı
bunların hepsinin kontrolünü yaptırdık hiçbiri cıkmadı
psikolojik nedenler ise ortam degişikligi ,annenin işe başlaması
bunun yanında mama yada emzik konusunda zorluyorsan ona inatta emmiyor
benim kızımın emmeme nedeni o gün mama vermiştim begenmemişti memeyi de protesto etti almadı
buymuş şimdi mama vermiyorum bir gögsümü pek istemiyor hala ama onu da sagıp kaşıkla veriyorum

sıcak bir ortam hazırla bebeğini sadece bezi kalacak şekilde soy senin de üstünde bişey olmasın önce sarıl ona sev ses tonun da yumuşak olsun rahatlat sonra ver memeni bbak nasıl emecek:)

ya belki bebginizin bir sikintisi vardir bence hemen bir doktora götürmelisiniz bu isler sakaya gelmez

kızlar 2 -3 gündür bebegim bırakın emmeyi daha yatırıp dizimin üstüne aldıgım zaman kıyameti koparıyor cıglık cıglıga yıkıyor ortalıgı dolayısıyla emmemiyor emmeyince aclıktan daha beter aglıyor cok zor günler geciriyorum dün sabaha kadar agladı kac kere emzirmeye calıstım agladı cıglık cıglıga kıyameti kopardı onunla birlikte bende agladım cok zor bir durum bebesenağlamagim ac bende süt var ama emmiyor birkac gündür emzik vermiştik acaba ondanmı sogudu memeden sizinde bebekleriniz hem emzik hemde anne sütü alıyormu nolur yardım edin bebegim anne sütü alsın cok istiyorum

canım benim emzilkle alakası yoktur güzelim
benim sütüm kilo aldırmıyor pek bebeğime
hem süt alıyor
hem emzik alıyor
hem de biberon maması alıyor
:nazar::nazar::nazar:
o yüzden biraz daha zorla mutlaka alacaktır cnm
sağlıkla büyüsün meleğin...

canım diğer arkadaşlarında dediği gibi doktora göstermeden birşey söylemek yanlış. umarım biran önce düzelir. geçmiş olsun canım

X