Bebek Beslenmesi çıldırmak üzereyim lütfen bağri siz bi kaç kelime söyleyin

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

kocayanak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2009
194
1
96
48
Ankara
13 aylıkkızım var etrafımda emzirmeye düşkünlüümle bilinirim ama geldiğim hal çok kötü 24 saat emmek istiyo bişey yemiyo doktoru memeye güvenip yemiyo diyo bıraktırmaya unlarda çalıştım ama manen çok yalnızım annem bi sokak arkada oturuyo bi emeğini görmedim bunlar ayrı yıprattı evde bi toz alamaz hale geldim 24 saat hapis evde kızla uğraş yemiyo yıpranıyorum ağlama kırizlerindeyim memeyi bırasa doğru dokyoruma gitcem çocuğa bağırıyorum buna inanamıyorum sonra ağır bi suçluluk duygusu çok yorgunum dicek bi arkadaşımda yok sadece gergin yürümeye hali kalmamış bi insan oldumbu kıza nasıl bıraktırcam memeyi uykunun anlamını unuttum eşimle aram kalmadı buraya yazmak bile bana bi boşaltım kızlar berbat haldeyim

ne yaşadığını az çok yaşadım.. önce Allah yardımcın olsun.. ama gül gibi bebişin senin patronun bunu unutma.. ona şu an hiç1şeyi doğrudüzgün anlatamazsın, sinirlenmen onuda sinirlendirir.. haklısın emzir emzir bırakmıyor.. ama başka seçeneğin yok.. o bu dönemde bunu isteyecek. öncelikle sakin ol.. yeme içme programını tekrar gözden geçir... hiçbir yemek konusunda inatlaşma.. oda seninle inatlaşır kaybedersin... emzirmeyi bırakma..onun o duyguyu yaşaması hertürlü gelişimi için gerekli.. beslenme programını onun zevk aldığı menülerden oluştur.. emmek istediğindede emsin... sana bol şans.. sabır.. sabır.. sabır.. çevrendekilerede aldırma, en önemli şey senin şuanda yaşantındaki o melek yavrun.. boşver gerisini..

canım gezmelere gitsen oyun arkadaşı bulursan daha iyi olurdu dikkati dağılırdı en azından belki bu kadar fazla istemezdi annen niye sana destek olmuyo anlamadım

çok teşekkürle hiç yemeye zorlamadım hazırladıgım menülerle çok bebek doyardı ilk bebeişim deyil annem bencil biri kendini düşünen bizde ters ben annelik yapmışıdır ona ama o kimsenin halinden anlamaz komşu gibi yani ama evlet ister torun ister o ayrı vermeden ister kızım çok yıllar ssonra oldu 18 yaşında var bi kızım uzakta bi oğlum öldü 7 sene önce arada düşükler dış gebelikler yani uzun yıpranmalar şimdi istiyorum ki sağlıklı olsun korkuyorum konuşcak kimsede olmıyınca insan doluyo sıcakta çıkaramıyorum bebegide şu ay geçsin memeyi kesmem gerek ama sıcaklarda olmaz

Uzun zaman olmuş ama başın sağolsun. Allah kimseye evlat acısı vermesin. Çok zor şeyler yaşamışsın psikolojik destek alabilirsin belki.

memeden bıraktır bence emiceğiş kadar emmiş çok bunalmışsın belki doğum sonrası depresyonuna girmişsin onu sağlıklı büyütebilmek için senin sağlığın daha önemli

cnm bence bıraktırma memeyi 11 ay daha sabret 2 yaşına kadar emiyorsa emsin 2 yaşından sonra bi şekilde bıraktırırsın.eminim çok bunaltıyordur ama sabret cnm bıraktırma.bu ne büyük nimet bi bilsen seni istemesi emmesi.kiminin sütü olmaz emziremez,kiminin bebeği emmek istemez;Allah sabır versin cnm ama dayan derim.

benimkide sürekli emiyor ama neden bunaldınızki bu kadar, oğlumda memeye güvenip ek gıda istemiyor ama bende takmıyorum artık.
,ek gıdayı her zaman alacak ama anne sütünü bir daha bulamayacak.
bence siz biraz annenizin tavırlarına bozuksunuz, birde sürekli evde olmak bunaltmış.
bende oğlumun bana yapışık gezmesinden bunaldım, her an dibimde, tuvalete bile kapı açık oturuyorum düşün artık. kimseye gitmez kucakta taşıtır kendini.
havalar akşam üstü serinleyince dışarıya çıkmak iyi gelicektir, parka falan gidin balkona çıkın. annenize bırakın tek başınıza dışarıya çıkın, torun istemek kolay değil anne deyip bırakın gidin, benimki annemde dursa hep bırakırım ama durmazki, kimsedeye gitmez.

Yalnızlıktan oluyo canım hepsi..
Ama annenin yanında olmamasına gerçekten üzüldüm , oysa bi el uzatsa herşey değişebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…