Kızlar şimdi ben çeyiz hazırlığı yapıyorum. Malum herşeyciklere ihtiyacım var :) Almışken kaliteli olsun istiyorum iyisi olsun derdindeyim herkes gibi. Ama kafam o kadar karıştı ki artık çıldırmak üzereyim gerçekten.
Bir yemek takımı beğenmek bu kadar mı zor olur arkadaş ya..
Şimdi ben bi paket buldum. Hisarın..
çelik tencere seti
seramik tencere seti (sürekli monetayı duyuyorum en iyisi diye hisarı hiç duymadım kararsızm)
sahan seti
cezve seti
çaydanlık
düdüklü (bunda da hep fissler duyuyorum hisar iyi midir bilemedim)
hisar çatal bıçak takımı
12 kişilik günlük yemek takımı ama değiştiremiosun
misafir yemek takımı 12 kişilik (o da pek hoş değil hisardan beğenirsen 200 tl ekliosun üzerine ama ben royal ve prouna beğeniyorum gidip gidip o zaman da paket fiyatı çıkıo 5000 e)
bu paket 2890 ha çay takımı da alıosun hisarınki 100tl ye gelio
ben de acaba yemek takımını başka yrden alsam sadece tencereleri mi alsam dedim o da 1495 seramiksiz seramik ve çelik tenceer takımları 1990
çünkü dediğim markaların ucuz olarak alableceğim yerler varmış istanbulda...
şimdi bir de jumbo var
çtbtakımı
yemek takımı (aynı şeyler bunda da geçerli)
çelik tencere takımı
cezve takımı düdüklü fissler
seramik tencere takımı moneta
bu paket de 3990 tl
bunda da acaba yemek takımı almasam dedim o zaman da sesramik takım ve yeme ktakımı çıkıo yerine çay seti gelio yine jumbonun toplam 2990tl
ay yada bazı şeyleri ayrı mı alsam mesela seramikleri gibi kararsızlıklar kararsızlıklar..
fiyatlar nasıl sizce kızlar ? jumbo en kalitelisi almışken al mı yapmalıyım yoksa en avantajlı sizce hangisi fikirlerinize çoookk ihtiyacım vaaarrrr