Çıldırmak üzereyim kızlar yardıımmmmm !!

neyil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2014
69
10
Kızlar şimdi ben çeyiz hazırlığı yapıyorum. Malum herşeyciklere ihtiyacım var :) Almışken kaliteli olsun istiyorum iyisi olsun derdindeyim herkes gibi. Ama kafam o kadar karıştı ki artık çıldırmak üzereyim gerçekten.
Bir yemek takımı beğenmek bu kadar mı zor olur arkadaş ya..
Şimdi ben bi paket buldum. Hisarın..
çelik tencere seti
seramik tencere seti (sürekli monetayı duyuyorum en iyisi diye hisarı hiç duymadım kararsızm)
sahan seti
cezve seti
çaydanlık
düdüklü (bunda da hep fissler duyuyorum hisar iyi midir bilemedim)
hisar çatal bıçak takımı
12 kişilik günlük yemek takımı ama değiştiremiosun
misafir yemek takımı 12 kişilik (o da pek hoş değil hisardan beğenirsen 200 tl ekliosun üzerine ama ben royal ve prouna beğeniyorum gidip gidip o zaman da paket fiyatı çıkıo 5000 e)
bu paket 2890 ha çay takımı da alıosun hisarınki 100tl ye gelio

ben de acaba yemek takımını başka yrden alsam sadece tencereleri mi alsam dedim o da 1495 seramiksiz seramik ve çelik tenceer takımları 1990
çünkü dediğim markaların ucuz olarak alableceğim yerler varmış istanbulda...

şimdi bir de jumbo var
çtbtakımı
yemek takımı (aynı şeyler bunda da geçerli)
çelik tencere takımı
cezve takımı düdüklü fissler
seramik tencere takımı moneta
bu paket de 3990 tl
bunda da acaba yemek takımı almasam dedim o zaman da sesramik takım ve yeme ktakımı çıkıo yerine çay seti gelio yine jumbonun toplam 2990tl
ay yada bazı şeyleri ayrı mı alsam mesela seramikleri gibi kararsızlıklar kararsızlıklar..
fiyatlar nasıl sizce kızlar ? jumbo en kalitelisi almışken al mı yapmalıyım yoksa en avantajlı sizce hangisi fikirlerinize çoookk ihtiyacım vaaarrrr :KK43:

Kızlar şimdi ben çeyiz hazırlığı yapıyorum. Malum herşeyciklere ihtiyacım var :) Almışken kaliteli olsun istiyorum iyisi olsun derdindeyim herkes gibi. Ama kafam o kadar karıştı ki artık çıldırmak üzereyim gerçekten.
Bir yemek takımı beğenmek bu kadar mı zor olur arkadaş ya..
Şimdi ben bi paket buldum. Hisarın..
çelik tencere seti
seramik tencere seti (sürekli monetayı duyuyorum en iyisi diye hisarı hiç duymadım kararsızm)
sahan seti
cezve seti
çaydanlık
düdüklü (bunda da hep fissler duyuyorum hisar iyi midir bilemedim)
hisar çatal bıçak takımı
12 kişilik günlük yemek takımı ama değiştiremiosun
misafir yemek takımı 12 kişilik (o da pek hoş değil hisardan beğenirsen 200 tl ekliosun üzerine ama ben royal ve prouna beğeniyorum gidip gidip o zaman da paket fiyatı çıkıo 5000 e)
bu paket 2890 ha çay takımı da alıosun hisarınki 100tl ye gelio

ben de acaba yemek takımını başka yrden alsam sadece tencereleri mi alsam dedim o da 1495 seramiksiz seramik ve çelik tenceer takımları 1990
çünkü dediğim markaların ucuz olarak alableceğim yerler varmış istanbulda...

şimdi bir de jumbo var
çtbtakımı
yemek takımı (aynı şeyler bunda da geçerli)
çelik tencere takımı
cezve takımı düdüklü fissler
seramik tencere takımı moneta
bu paket de 3990 tl
bunda da acaba yemek takımı almasam dedim o zaman da sesramik takım ve yeme ktakımı çıkıo yerine çay seti gelio yine jumbonun toplam 2990tl
ay yada bazı şeyleri ayrı mı alsam mesela seramikleri gibi kararsızlıklar kararsızlıklar..
fiyatlar nasıl sizce kızlar ? jumbo en kalitelisi almışken al mı yapmalıyım yoksa en avantajlı sizce hangisi fikirlerinize çoookk ihtiyacım vaaarrrr :KK43:
İnsan bu durumda çok kararsız kalıyor aynı şeyleri bende yaşadım :)
Ben hepsini en son tek tek aldım. Biri bi marka biri bi marka misafir altını cevirip bakmıcak ya ne aldın die :KK70:
Schaffer yemek takımı hoşuma gitti onu aldım. Tencere Karaca hoşuma gitti onu aldım. Çelik Essenso hoşuma gidio onu alcam çeşit yapacam. :KK59:
Kampanyaları denk getirince daha bile ucuza gelio bence

İnsan bu durumda çok kararsız kalıyor aynı şeyleri bende yaşadım :)
Ben hepsini en son tek tek aldım. Biri bi marka biri bi marka misafir altını cevirip bakmıcak ya ne aldın die :KK70:
Schaffer yemek takımı hoşuma gitti onu aldım. Tencere Karaca hoşuma gitti onu aldım. Çelik Essenso hoşuma gidio onu alcam çeşit yapacam. :KK59:
Kampanyaları denk getirince daha bile ucuza gelio bence
aynen öyle güzel yapmışsın da işte ben de kararsızlıktan ölcrm heralde :)

Ben hepsini karaca aldım mağazaya girdim paket halinde şu olsun bu olsun o olsun dedim 2 gün sonra evime yolladılar ama bu benim rahatlığımdan kaynaklanıyor o başka bir konu :KK70: sana vermek istediğim fikir şöyle hepsini en kalitelisini almak herkes ister ama dediğin gibi fiyatları uçuyor o zamanda şahsi fikrimde açıkçası bir yemek takımına 1600 lira vermem ben ki kötü bir maaşımda yok ama vermem veremem. bir parçası kırılınca 3 gün yas tutamam eşyalar bana eziyet etmemeli. hem benim fikrim eşyalar benimle yaşamıycaklar ya 50 yıl garantiliymiş. 50 yıl sonra ben 75 yaşında olacağım. ben ölüyorum lütfedip onlarda ölsün :KK70: bence gözüne hangisi hoş geliyorsa onu al bakınca gözün gönlün açılsın bozulup kırıldılar mı 4 yıl sonra yenisine sağlık

ay 1600 de ne ki :KK70: sorun şu ki gözüme hoş gelenler zaten genel olarak malesef pahalı oluyo yani.. şimdi de eminönüne mi gitsem kafasındayım :)) bakalım kısmet :KK70:

aynı şeyleri ben de yaşıyorum şuanda ve seni çok iyi anlıyorum. İnsan kendini hiç bir işe veremiyor aklında hep hangisi? acaba tek tek mi alsam ? şu takımın çelik tenceresi daha kaliteli çeyiz seti almasam mı :KK34:gibi şeyler uçuyor. bu işten en kolay kurtulmanın yolu en çok beğendiklerine bir an önce karar verip bir daha da bu konuyu kapatıp hiç yemek tkmı çelik tencere tkmı bakmamak :KK54:
Söylemesi kolay , peki ben bunu yapabildim mi? tabi ki hayır :oops:

paran varsa jumbodan,tchibodan,mercedesten,milkadan şaşmayacaksın.
alman malı=kalite,sağlamlık,zerafet...

jumbo'ların bayrampaşa'daki fabrika satış mağazasında üretildiğini hatırlatmak isterim. o kadar gittim geldim, jumbo kullanan bir tane alman da görmedim:) bence kalite olarak jumbo ve hisar arasında çok fark yok. bu hususta şikayetvar.com'daki şikayetler senin için referans olabilir, incelemeni tavsiye ederim. ben parça parça aldım, set almadım ama set halinde alsaydım da hisar'ın yemek takımsız çeyiz seti de var, onu alırdım. şu anda satışta değilse bile yaza doğru çıkar, her sene oluyor. seramiklerin çok alternatifi çıktı, hatta hisarda bile taş kaplama tencere tava var yanlış hatırlamıyorsam, o yüzden onu sete dahil etmezdim. çelikçiden çelik, porselenciden porselen, seramikçiden seramik alırdım ki nitekim kendi çeyizimde de öyle yaptım. zwilling ve wmf gibi alman markaları türkiye piyasasına girdikleri için bu aralar özellikle essede ve internette çok kampanyaları oluyor, alman kalitesi istiyorsan onları tavsiye edebilirim. düdüklüde fissler ve silit en iyileri diye biliyorum, hisar kullanan hiç duymadım ama hisarın mekanizması tefalinkilere benziyor, kötü değildir diye düşünüyorum. yemek takımı olarak prouna veya royal alacak bütçen varsa set alıcam diye hiç uğraşma zaten, misafir yemek takımı bir defa alınıyor, içine sineni al. ben de narumi veya prouna düşünüyorum, eminönünde rooms'a göre %30 filan iniyor fiyatlar.

X