- 28 Şubat 2008
- 1.121
- 1.229
- 658
- Konu Sahibi bircocukannesi
-
Ben onu yanliş anlamişim. Kaç yildir çalişiyormuşuz. Doğru dedim eskiden oyle iğrenç konuşmuyordunuz bir kendinize gelin dedim. Çiktim bağiriş çağiriş. Sinirden ağladim çikarken.Düzgün konuşun demezdim ben olsaydım terbiyenizi takının derdim.Terbiyesiz, Ahlaksız.. Ağzından çıkanı kulağı duysun.Firmanın bir açığı varsa direkt şikayet edin.
Rahatsizligimi en iyi sekilde belirtigimi dusunuyorum.duydugun laf hoş değil ama bu söz yüzünden geçmişini yakma
yarın işine git , sakinleşince konuş üsluptan hoşlanmadığını belirt.
verilen gazlara gelme
gerçekçi ol
ülkenin hali ortada, iş bulman kolay değil, ihtiyacın da oldugunu düşünüyorum
işinin başında ol ama yöneticini ciddi şekilde uyar , birdaha olmaması adına
öfkeyle kalkıp zararla oturma yaniRahatsizligimi en iyi sekilde belirtigimi dusunuyorum.
Onceleri de bir kac kez boyle şerefsizliği oldu. Sirf ihtiyaci oldugundan duymazdan geldim. Ama yetti canima. Hakkimi verse bir sn durmam. Elbette gideceğim yarın işe her ne kadar istemesemde. Tepkimide vereceğim
Canım sakinleşmeye calis, sadece özel sektörde değil her yerde oluyor. Boşanan kadın ile ilgili bir algı ve kendilerince iğrenç bir fantezi dünyaları var. Kendileri ile ilgili bana da denk geldi böyleleri anında sert ve o tarz insanların anlayacağı dilden tepki verdim bir daha bisey diyen olamadı. Kendini üzme sakince düşün o pislik adam hangi dilden anlar hangi laf ona agir gelir ve bir daha sana bu taRz cümle kurmaya cesaret edemez. Şikayet kısmı şuan için keyfini çıkarır. Ama laftan anlamazsa ses kaydı ya da gizli bir şahit tut ki ilerde şikayet ettiğinde elin boş olmasın.
Boyle bir pislik için üzüldüğüne değmez.
Ben onu yanliş anlamişim. Kaç yildir çalişiyormuşuz. Doğru dedim eskiden oyle iğrenç konuşmuyordunuz bir kendinize gelin dedim. Çiktim bağiriş çağiriş. Sinirden ağladim çikarken.
konuşunca anlayacak biri olsa o iğrenç kelimeyi kullanmazdı. gidin şikayet edin her yere, uğraşsın dursun, yok bir de küfürlü konuşan yöneticiler var filan diye kendini savunmaya kalkmış oldu küfür de etseydi seviyesiz.duydugun laf hoş değil ama bu söz yüzünden geçmişini yakma
yarın işine git , sakinleşince konuş üsluptan hoşlanmadığını belirt.
verilen gazlara gelme
gerçekçi ol
ülkenin hali ortada, iş bulman kolay değil, ihtiyacın da oldugunu düşünüyorum
işinin başında ol ama yöneticini ciddi şekilde uyar , birdaha olmaması adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?