- Konu Sahibi DelmiraVoelen
-
Vallahi anlamadım
Normal bağlama değil dimi?
Nemliden yavaş yavaş kurumaya geçen saçlarına(tam kuru olmayacak yanlız hafif ıslaklık olacak) 7/24 uyguladıktan sonra perçemlerin hariç tepeden 2 yandan burarak topuz yapıyorsun.Öyle yatıyorsun yarın öyle kalkıyorsun. Sonra saçlarını açıyorsun 7 24ü bidaha saçlarına yediriyorsun.Sonra saçlarını tarama yanlız parmaklarınla aç yavaşça:89:.Saçların üst kısmına ince dişli tarakla krape uyguluyorsun .Bandana takacaksan önce onu takıyosun boynuna.Sonra saçının alt kısımından bir parça alıyorsun ve fazla germeyerek yukarı doğru küçük tokayla tutturuyorsun yanlarıda aynı şekilde çok germeden küçük tokalarla tutruyorsun.Üst kısıma gelince ona yine çok güçlü bir krepe uyguluyorsun ve onuda yukaru doğru gevşekçe tuttruyorsun bi tokayla .sonra arkadaki saçlarını dağılmadan etrafa yayıyorsun tokalar gözükmesin hem daha kabarık görünsün diye .ön perçemlerine gelince maşayla onları kıvırıp bukle yapıyorsun tarıyorsun ardından jöleliyorsun. Arkadaki saçların uçlarınada maşa uygulayabilirsin daha estetik gözüksün diye.sonra bandananı yavaşça takıyorsun:108:
Böyle tahmin ettim canım umarım işine yarar.. :82:
Anladımmİlk defa anladımm Tatlım çok sağol ya. Birde ben üşenirdim de yazamazdım bu kadar şeyi Çok çok çok çok çok çok çok çok teşekkür ederim yardımcı olan herkese , bugün deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?