• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Çıldırma derecesi ve basit saç modeli..Yardım !

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

DelmiraVoelen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2011
72
7
36
İstanbul
Yardım kızlar deliricem !
Biliyorum beceriksizim ama bu sefer gerçekten deliricem !
Rihanna'nın şu saç modelini çok beğendim, evde binbir türlü bu saç modeliyle alakalı video seyrettim ama hiç kimse böyle güzel yapamıyor. Toplayıp tokayla tutturuyorlar. Onlar yapamadıysa, siz benim halimi düşünün :50: Şu zavallı kıza acıyıp sizde fikirlerinizi sunsanız? Ya da bununla alakalı video gördüyseniz benimle paylaşsanız? Durum ciddi. Kıvırcık yapıp tel tokayla tutturmayı bile denedim ama olmuyor. Rihanna'nın saçı da çok kalın değil ama çok güzel yapmış :92:
Eki Görüntüle 255123

saçlarını bigudi ile sarmadan önce az jöle sür ya da maşa yap. bir lastik toka ile saçını bagla ama saça ikinci bağı atarken saçı geçir ve çıkar ( yani saç bağından tam geçirme, saç uçların tepede görünsün.) saç bağını gizleyerek tek tokalarla kıvırcıkları bozmadan şekil ver. bandajını takarken de saç tutamlarından azını one bırak işte sana basit kolay modelın tarifi :))

Nemliden yavaş yavaş kurumaya geçen saçlarına(tam kuru olmayacak yanlız hafif ıslaklık olacak) 7/24 uyguladıktan sonra perçemlerin hariç tepeden 2 yandan burarak topuz yapıyorsun.Öyle yatıyorsun yarın öyle kalkıyorsun. Sonra saçlarını açıyorsun 7 24ü bidaha saçlarına yediriyorsun.Sonra saçlarını tarama yanlız parmaklarınla aç yavaşça:89:.Saçların üst kısmına ince dişli tarakla krape uyguluyorsun .Bandana takacaksan önce onu takıyosun boynuna.Sonra saçının alt kısımından bir parça alıyorsun ve fazla germeyerek yukarı doğru küçük tokayla tutturuyorsun yanlarıda aynı şekilde çok germeden küçük tokalarla tutruyorsun.Üst kısıma gelince ona yine çok güçlü bir krepe uyguluyorsun ve onuda yukaru doğru gevşekçe tuttruyorsun bi tokayla .sonra arkadaki saçlarını dağılmadan etrafa yayıyorsun tokalar gözükmesin hem daha kabarık görünsün diye .ön perçemlerine gelince maşayla onları kıvırıp bukle yapıyorsun tarıyorsun ardından jöleliyorsun. Arkadaki saçların uçlarınada maşa uygulayabilirsin daha estetik gözüksün diye:23:.sonra bandananı yavaşça takıyorsun:108:

Böyle tahmin ettim canım umarım işine yarar.. :82::68:

Nemliden yavaş yavaş kurumaya geçen saçlarına(tam kuru olmayacak yanlız hafif ıslaklık olacak) 7/24 uyguladıktan sonra perçemlerin hariç tepeden 2 yandan burarak topuz yapıyorsun.Öyle yatıyorsun yarın öyle kalkıyorsun. Sonra saçlarını açıyorsun 7 24ü bidaha saçlarına yediriyorsun.Sonra saçlarını tarama yanlız parmaklarınla aç yavaşça:89:.Saçların üst kısmına ince dişli tarakla krape uyguluyorsun .Bandana takacaksan önce onu takıyosun boynuna.Sonra saçının alt kısımından bir parça alıyorsun ve fazla germeyerek yukarı doğru küçük tokayla tutturuyorsun yanlarıda aynı şekilde çok germeden küçük tokalarla tutruyorsun.Üst kısıma gelince ona yine çok güçlü bir krepe uyguluyorsun ve onuda yukaru doğru gevşekçe tuttruyorsun bi tokayla .sonra arkadaki saçlarını dağılmadan etrafa yayıyorsun tokalar gözükmesin hem daha kabarık görünsün diye .ön perçemlerine gelince maşayla onları kıvırıp bukle yapıyorsun tarıyorsun ardından jöleliyorsun. Arkadaki saçların uçlarınada maşa uygulayabilirsin daha estetik gözüksün diye:23:.sonra bandananı yavaşça takıyorsun:108:

Böyle tahmin ettim canım umarım işine yarar.. :82::68:

Anladımm :66: İlk defa anladımm :66: Tatlım çok sağol ya. Birde ben üşenirdim de yazamazdım bu kadar şeyi :1: Çok çok çok çok çok çok çok çok teşekkür ederim yardımcı olan herkese , bugün deneyeceğim :66:

Back