• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Çıldırma derecesi ve basit saç modeli..Yardım !

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

DelmiraVoelen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2011
72
7
36
İstanbul
Yardım kızlar deliricem !
Biliyorum beceriksizim ama bu sefer gerçekten deliricem !
Rihanna'nın şu saç modelini çok beğendim, evde binbir türlü bu saç modeliyle alakalı video seyrettim ama hiç kimse böyle güzel yapamıyor. Toplayıp tokayla tutturuyorlar. Onlar yapamadıysa, siz benim halimi düşünün :50: Şu zavallı kıza acıyıp sizde fikirlerinizi sunsanız? Ya da bununla alakalı video gördüyseniz benimle paylaşsanız? Durum ciddi. Kıvırcık yapıp tel tokayla tutturmayı bile denedim ama olmuyor. Rihanna'nın saçı da çok kalın değil ama çok güzel yapmış :92:
$Rihanna-72.jpg

bir arkadasda bunu sormustu videosu var bunun ben paylasmıstım dıger baslıkları ıncelersen ıcınde bulabılırsin.....

onlar show dünyasında olduklarından normal görünüyor.ama gündelik yaşamda yapılan bu saç aynısı bile olsa sana farklı gelir abartı durur diye düşünüyorum..nacizane fikrim tabi.senin soruna gelecek olursak tamamı 19 mm lik maşa ile maşalanmış.ensenin biraz üzerinde bir kaç siyah tel toka ile kabarık toplanıp bandana takılmış bir saç.ama saçın boyu da önemli tabi.:3:

Back