arkadaslar bebegımı 11aydır emzırıyorum fakat bır hafta once emerken göğsümü kesti alt tarafını.garmastan suruyorum bes altı saatte kapanıyor tamam ama sonra gogsum doluyor peynırlıycek dıye korkuyorum yenıden acılıyor sutumu surdum oa aynen bırlessede bı emsın acılıor napıcam ben cok acıyor acıyıda gectım bırlesmezse bılen duyan yardım nolur:çok üzgünüm::1no2:
canım bırleşir korkma emzırmek ıstıyorsan emzır benim iki aylık bebişim var ve göğuslerın çok fena oldular neredeyse meme başının yarısı yoktu şimdi yavaş yavaş oluşmaya başladı .allah yardımcın olsun canım
Bebeğiniz büyümüş,artık ek gıdalarda alıyordur mutlaka,
yavaş yavaş emzirmeyi azaltabilirsiniz.Çocuk alışınca zor kopuyor
anne sütünden dahasonra............................
doktorlar anne sütünü annenin bıraktırmasının doğru olmadığı nı söylüyorlar 2 yaşına kadar eğer istiyorsa emmesi en sağlıklı olanıymış 2 yaşından önce ısrar etmek çocuğun psikolojik gelişimi açısından iyi değilmiş yani bebiş istiyorsa emzirmek daha iyiymiş inşallah düzelir meme ucun da devam edersin..
biz yengemin göğsüne ayva çekirdekleriyle gül suyu ile merhem yapmıştık ne çatladı nede yarıldı. bebeğede zarar vermediğinden çok iyi bişey sürmeni tavsiye ederim. ayva çekirdeklerini bir kaba koy ve üzerine gül suyu bir gün içerinde merhem halini alıyor. allah yardımcın olsun. istersen iyileşme sürecinde satılan göğüs ucundan kullanabilirsin.
:1shok:kafamçokkarıştı
ayyyy ne kopması ne kesilmesi yaaaa
ben de 8 ay emzirdim
ilk başlarda çok sızladı ama
kopma kesilme...işkence gibi geldi bana şimdi
canım benımde ılk defa oldu zaten artık dıslerı ıyıce buyudugu ıcın alt tarafı kesti zaten emzırmek cok guzel bı duygu ama bu aralar gonullu ıskence :)))