• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama çıldırıcam yardım

Arimayaspeedy

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2010
328
4
296
Isparta
siyaha boyalı saclarımı palette renk acıcıyla actım acık kahve oldu acık kumrala boyadım ama gene istediğim acık kumral altın sarısı gibi olmadı 2.kez palette yogun acıcı kullanmayı düşünüyorum sarıya donermı 2. açısımda? sac rengimde suan bu altın sarısı istiyorum

saçlarını açmışsın kumralda boyamışsın.bende senin gibi yaptım sarı olmadı kumral oldu.şimdi ben yavaş yavaş sarıya boyayacağım.bence saçlarını yoğun açıcı ile tekrar açma ben yazmıştım tekrar açmammamı yazmışlardı

saçlarını açmışsın kumralda boyamışsın.bende senin gibi yaptım sarı olmadı kumral oldu.şimdi ben yavaş yavaş sarıya boyayacağım.bence saçlarını yoğun açıcı ile tekrar açma ben yazmıştım tekrar açmammamı yazmışlardı.altın sarısına boyasan açmadan olur mu acaba yada o renge yakın renge mi boyasan önce yavaş yavaş böylede olabilrCADIARZU

evet bencede açıcı sürme birdaha saçın yanabilir onun yerine çok açık altın sarısı var onunla bir boyarsan 2-3 ton açılır ben de yaşadım bunu zamanında

siyahtan kumrala dönmen nile büyük başarı bencede tekrar açma saçların mahvolur arkadaşlarında tavsiye ettiği gibi açık sarılara boya 2, 3 boyamada sarıya dönmeye başlar acele etme

ben saçımı siyahtan sarıya çevidim ilk açışımda altın sarısı yaptırdım ama arada kızıllıklar var diye kimseyi dinlemeyip bidaha açtım saçımı şuanda evet sarı oldu saçım ama öyle yıprandı ki neller çektiğimi bir ben bilirim düzeltmek için keşke öyle bıraksaydım diyorum sonuçta geç olsun ama sağlıklı ben pişmanım bnce yapma derim şimdi uğraşıorum işte

Back