• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırıcam sürekli tükürüyor!!!

gamze21

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2007
2.384
4.295
698
39
2 yaşında ki oğlum sürekli tükürüyo ....resmen çıldırdım artık....seviyorum olmuyo,kızıyorum olmuyo...:50:
şuan başım ağrıyo bu yüzden...nasıl bıraktırıcam bu huyunu.
offf offffffffffffffffffffffff

görmezden gelin.İlk zamanlar daha da artış gösterecektir ancak daha sonra artık tükürmeyi bırakacakttır.Siz ona iyi ya da kötü tepki gösterdiğiniz için böyle yapıyor görmezden gelin ve asla tepki vermeyin bırakın tükürsün en sonunda bırakacaktır. Bir de o yaşlardaki çocuklar aynı şeyi tekrar tekrar yapmaktan büyük bir zevk duyarlar:)

oğlum 2 yaşında ve bu huyu 2 3 aydır var bazen daha çok tükürüyo, bazen daha az.
görmezden geldim olmadı.bazen bıraktım yarım saat belki tüküryle oynadıgı oldu.
ilk başlarda hiç tepki vermedim dediniz gibi görmedn geldim ama olmuyo yaa...
bitek evde deyil misafirliiğe gidiyoz başlıyo halıya ,yerlere yada oynadıgı oyuncakla tükürerek oynamaya .

'ilgi çekme çabası bu yaptığı.Sağlık sorunu olabilecek bir şey değil.Belliki sabırlı yaklaşıyorum desenizde ya biriyle bu durumu paylaşırken sizi duyması yada olay anında verdiğiniz tepkiden hoşlandığı için devam ediyor.

sabır şart ama çok büyük sabır.Çocuklarda bazı şeyleri değiştirmek zordur ama kesinlikle imkansız değil.

ardan 5 ay geçti,halaa tükürüyo...:emir_bebek:
inanın tahammül edilecek gibi deyil....
napcamı şaşrdım artık,ama farkettimki evde yanlız kaldığında daha çok tükürüyo.
annemlere gittimizde ,daha az...
ama asla bırakmıyo,
düşüninki,2 tane kum kovası vardı.birine tükürüp ,digerine boşaltıyodu:43:
en sonunda dayanamadım,attım kovanın birini.diger kovaya tükürmeye devam edincede sakladım.
ama bunlar çare deyil.bütün oyuncaklarını kullanıyo,arabalarını,uçağını,topunu,ellerini:50:
ya ellerine tükürüp,yüzüne sürüyo:43:
allhım biticek diyorum ama ne zamn...
bunlara hergün defalarca yapıyo...
şuan 2.5 yaşında

off allahım
offfffffffffffffffff:43:
bir pedagog a sordunuz mu? çok küçük kızmadan anlamaz. ilgi çekmek için yapıyordur. yalnız kalmasın. daha çok oyun oynayın. tükürmesini mümkün olduğunca görmemezlikten gelin. tükürmediği zamanlarda ödüllendirin sevginizi gösterin

Back