- Konu Sahibi Panikhamis
2aydır basım dönuyo vertigo dedler anevralar yvapıldı gecmedı psikolojık dediler psikiyatriye gittim ilaç verdi ama geçmiyo delırcem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2aydır basım dönuyo vertigo dedler anevralar yvapıldı gecmedı psikolojık dediler psikiyatriye gittim ilaç verdi ama geçmiyo delırcem
Yokmu böle bişey yasayıp iyileşen ne olur ümide çok ıhtiyacım var
Merhaba canım. Seninle aynı dertten muzdaribim. Kasım ayında baş dönmesi başladı bende ve 1 ay sürdü. Tam geçti,düzeldim derken tekrar başladı ve 1 ay daha sürdü. Tamamen kurtulduğumu düşünürken kulaklarımda çınlamalar başladı ve 1 aya yakındır devam ediyor. Kulak çınlamasına ilaveten 3 gündür yine başım dönüyor. Haftaya cuma günü Kulak-Burun-Boğaz doktoruna gideceğiz. Randevu aldık. Çok önemsememiştim başta ama çok sinir bozucu bir hal almaya başladı. Aylardır rahat, huzurlu geçen bir tek günüm olması. Başımın içi dönüyor. Sanki birisi başımın içini sıkıyor. Başım değil de başımın içi bana çok ağır geliyor. Çok stres de yapan birisiyim psikolojik olabilir mi diye de düşünüyorum ama haftaya cuma ne olduğunu öğreneceğim. Kötü bir şey olmasında kulak rahatsızlığına da razıyım.![]()
Canım geçtimi baş dönmelerin ben hala yatıyorum moralim çok bozuk artık hayattan soğudum ama 6 aylık hamileyim bebeğimi düşünmeye çalışıyorum gergün ağlıyorum çok yoruldum
2aydır basım dönuyo vertigo dedler anevralar yvapıldı gecmedı psikolojık dediler psikiyatriye gittim ilaç verdi ama geçmiyo
Geçmiş olsun oncelikle.bas donmenizin nedeni tansiyon dusuklugu ya da ani seker dusmesi olabilir.bir de bunlara baktirin mumkunse.acil sifalar diliyorum.