çıldırdım

didnil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
96
0
86
İzmir
arkadaşlar sinirlerim bozuldu
ben açıköqretim dersanesine kayıt olmuştm. iş yoqunluqu nedeniyle bide derslere qeç kalmam yüzünden devam edemem o yüzden bqn kaydımı sildirmeye qittim fakat kaydımın silinmesinin mümkün olmayacağı söylendi tartıştım epey dersaneyle qirmedqm derslerin parasını nie verıorm dıe mantıklımı sizce qitmiorm fakat parasını ödeyeckmsm 2 saat tartıstk sonuçta yapamayacaklarını söylediler. böyle bişey mümkünmü varmıdır deliricem ya ben bosuna para vermek istemiorum oraya bilqisi olan varmı bu konuyla ilqili .S

valla canım bi sözleşme falan imzaladıysan onu bi incele bence
tabii ki de gitmeyeceksen neden para ödeyesin
parayı peşin mi vermiştin taksitli mi

kayıtta senet gibi bişiler imzalatıolar dershanelerde sistem bu gitmesenizde ödüyorsunuz

dersaneler kendilerini güvene alabilmek için her aya bi senet hazırlayıp imzalatabiliyorlar
öyle bişey yapmamışsınızdır umarım
tabi ki gitmediğiniz bi dersaneye para yatırmak saçma

cnm konuyla alakali olmicak belki ama neden güzel türkcemizi bozuyosun
g yerine q kullaniyosun mesela:/

dershanede çalışmış biri olarak heraylık senetlerini imzalatıyorduk kursiyerlerimize yani dershaneye gelemeseler bile ücretlerini ödemek zorundalardı sözleşmemizde sadece kural hastalık gibi durumlarda iptal edileeğini belirtiyordu eğer sende senet imzalayı sözleşme yaptıysan mecbur ödemek zorundasın

canım bir ürün aldığunda bir sorun olduğunda tüketici hakları seni savunuyor ne yapman gerektiğini söylüyorlardı , dershane olayı nasıl olur bilmiyorrum istersen tüketici haklarının numarasını araştır bi ara yol gösterirler hiç olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…