Cildirdik mi biz? :)

hepii

Yolun açık olsun diğer yarım...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2015
1.855
2.929
Epeydir forumu takip ediyorum. Evli bayanlar ne cok sorunla karsi karsiya. Evi evirip cevirme derdi, butce sorunsali, siddet sarmali, bir yigin sorumluluk, aldatilma, aldanma, sosyal medya vukuatlari, az ilgi, fazla ilgi, suursuz es, isguzar kayinvalide, gorunmez koye gidesice gorumce, sinir bozucu elti...

Dusunuyorum da yalnizliktan yakinip evlenmek isteyen bayanlar aslinda ne istediklerinin farkinda mi?

Hey, cildirdik mi yahu??? :)

Sakiiinnn rekabete gerek yok hepimizz çılgınız Kavanoz dibli dünya dedikleri bu erkeklere sorsak onlarda bizden dertlidir belkide onların çeneye vurmuyor

düşünüyorum da bu forumun erkek versiyonu olsa konu başlıkları sınırlı olurdu

Beyler sizce maç kaç kaça biter? (hobilerimiz)
Heyt be babasının oğlu! (albüm)
Baklava değil şekerpare, erkek dediğin göbekli olur (diyet &spor bölümü)
Beyler 2gömlek aldım, bu yazı çıkardım (imaj her şeydir )
Birini daha kaybettik, rahat battı (evlilik &evlilik öncesi törenler)

Çıldırmanın ötesindeyiz hatta .hepsini topla yak o derece deli düşüncelerim var :)
Hahhaha yerli neron romayıda sen yaktın dimi Malesef hayat şartları birde aileler üst üste binince çıldıran bayan oluyor..

Ben aslında erkeklerden de böyle eşlerini şikayet eden paylaşımlar okumak isterdim.
Bilelim neyimiz rahatsız ediyor, batıyor.

Yanılıosun onlar kadınlardan daha çok dedikodu ve şikayet ediolar.
Eve geliorum 2dakika rahat vermio hoşgeldin diyo nasıl geçtin günün diyo,

Arkadaşında yüzük görmüş yüzük istio ne Gereği var şimdi?

Gömleğide ütülememiş bütün gün ne yapıo bu kadın?

Kredi Kartı limit dolmuş babasının evinde harçlık biriktiriyoduk

Off annem yine şikayet edio bıktım arada kalmaktan
Ve daha nicesi...

kadın erkek eşittir fakat bu konu istisna olmalı. erkekler kadınlarını, onların ne dediklerini bizim gibi fütursuzca konuşmamalılar!!!

zaten cinsellik bölümünü düşünemiyorum, eşleri hariç her şey. Beyler boxer alıcam kırmızı mı siyah mı , ben biraz da güpürlü istiyorum hangisi daha iyi durur?

Çünkü bu toplumda "bekar hayatı" özenilen bir yaşam tarzı değil. Daha doğrusu ayıplanan -benden duymuş olmayın ama aslında yasaklanan- bir yaşam tarzı.
İnsanlar evleniyorlar ki el alemin ağzı büzülsün, rahatça görüşebilsinler, gezebilsinler, sevişebilsinler. Koca koca insanlar gidip o imzayı atmadıkça ilişkilerini ağız tadıyla yaşayamıyorlar, birbirlerini de tanıyamıyorlar haliyle.
Hem öyle ya 30'dan sonra evlenmemiş kadın "sahipsiz" mi desem "karta kaçmış" mı, öyle bir eğreti görülüyor. Kadını karta kaçacak, çürüyecek bir meyve gibi seviyoruz. Çünkü başka türlüsünü bilmiyoruz. "kadın kadına tatile çıkmak", "kadınlı erkekli eğlence" gibi eylemler yadırganıyor, geçici bir avunma gibi görülüyor. Meyve neden dışarıda eğlensin ki? Meyve yenilmek için daha neyi bekliyor?
Toplumun hoş karşılamadığı "gece dışarı çıkmak, dekolteli giyinmek, içki içmek" gibi eylemleri meşrulaştıran, "kocam karışmıyor size ne" demeyi sağlayan bir güvenlik sahası evlilik. "egemenliğin konu komşudan kocaya" devredildiği nokta demek çünkü evlilik.
Biz kadını birey olarak sevmiyoruz, sindiremiyoruz galiba pek. Ne kadar başarılı, bilgili, yetenekli, alımlı, eğlenceli, erdemli olursa olsun; devletin en küçük birimi olan "aile"nin yeniden inşaasında rol almadıkça, kadın herhangi bir baş rolde oynamış sayılmıyor.
Evlenmek, varılması gereken ilk duraklardan biri olarak belirlenmiş. "Evlenmeyip çocuk yapmayıp nasıl mutlu olur insan?" diye soruyor herkes. Bu soruyu o kadar çok duyuyoruz ki kimsenin cevap vermeye cesareti kalmıyor.

Bile bile, isteye isteye evlilige doğru yol aliyorum. Bakalim benim kuluçka süresi nasil olacak

Eşlerini de konuşurlar.
Selülit tarlası mübarek gelde istekli ol.
Bizim müberra teyze vardı aynı ona benzedi benimki istemiyo.
Heryeri çamaşır suyu kokuyo nerde o evlendiğim Gül kokulu taş bebek ?
:)

Bile bile, isteye isteye evlilige doğru yol aliyorum. Bakalim benim kuluçka süresi nasil olacak

seni takibe alıyorum. ay ay gelişim sürecini izleyeceğim canım
baktım iyi gidiyorsun, ben de gelirim ardından

seni takibe alıyorum. ay ay gelişim sürecini izleyeceğim canım
baktım iyi gidiyorsun, ben de gelirim ardından

Evlendikten sonra konu açarım
Haftalık gelismeler ya da aylik artı ve eksiler diye yazarim senin icin canim, baktin hosuna gidiyor senin de başını bağlarız

Erkekler hiç başkasına akıl danışır mı? En iyiyi hep kendileri bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…