Hahhaha yerli neron romayıda sen yaktın dimiÇıldırmanın ötesindeyiz hatta .hepsini topla yak o derece deli düşüncelerim var :)
düşünüyorum da bu forumun erkek versiyonu olsa konu başlıkları sınırlı olurdu
Beyler sizce maç kaç kaça biter? (hobilerimiz)
Heyt be babasının oğlu! (albüm)
Baklava değil şekerpare, erkek dediğin göbekli olur (diyet &spor bölümü)
Beyler 2gömlek aldım, bu yazı çıkardım (imaj her şeydir )
Birini daha kaybettik, rahat battı (evlilik &evlilik öncesi törenler)
Eşimin bana söylediği direkt dırr dırrrr bakalım bugün neyle kafamı şişireceksinBen aslında erkeklerden de böyle eşlerini şikayet eden paylaşımlar okumak isterdim.
Bilelim neyimiz rahatsız ediyor, batıyor.
Eşimin bana söylediği direkt dırr dırrrr bakalım bugün neyle kafamı şişireceksin
düşünüyorum da bu forumun erkek versiyonu olsa konu başlıkları sınırlı olurdu
Beyler sizce maç kaç kaça biter? (hobilerimiz)
Heyt be babasının oğlu! (albüm)
Baklava değil şekerpare, erkek dediğin göbekli olur (diyet &spor bölümü)
Beyler 2gömlek aldım, bu yazı çıkardım (imaj her şeydir )
Birini daha kaybettik, rahat battı (evlilik &evlilik öncesi törenler)
Valla bende yapacağımda bende meslek hastalığı konuşmadan duramıyorumO ne cesaret!
Sesine hasret bırak da yalvarsın dır dırına kurban olurum bülbülüm konuş benimle diye.
Valla fena yaparım :)
Yanılıosun onlar kadınlardan daha çok dedikodu ve şikayet ediolar.
Eve geliorum 2dakika rahat vermio hoşgeldin diyo nasıl geçtin günün diyo,
Arkadaşında yüzük görmüş yüzük istio ne Gereği var şimdi?
Gömleğide ütülememiş bütün gün ne yapıo bu kadın?
Kredi Kartı limit dolmuş babasının evinde harçlık biriktiriyoduk
Off annem yine şikayet edio bıktım arada kalmaktan
Ve daha nicesi...
kadın erkek eşittir fakat bu konu istisna olmalı. erkekler kadınlarını, onların ne dediklerini bizim gibi fütursuzca konuşmamalılar!!!
zaten cinsellik bölümünü düşünemiyorum, eşleri hariç her şey. Beyler boxer alıcam kırmızı mı siyah mı , ben biraz da güpürlü istiyorum hangisi daha iyi durur?
Bile bile, isteye isteye evlilige doğru yol aliyorum. Bakalim benim kuluçka süresi nasil olacak
seni takibe alıyorum. ay ay gelişim sürecini izleyeceğim canım
baktım iyi gidiyorsun, ben de gelirim ardından
Erkekler hiç başkasına akıl danışır mı? En iyiyi hep kendileri bilirkadın erkek eşittir fakat bu konu istisna olmalı. erkekler kadınlarını, onların ne dediklerini bizim gibi fütursuzca konuşmamalılar!!!
zaten cinsellik bölümünü düşünemiyorum, eşleri hariç her şey. Beyler boxer alıcam kırmızı mı siyah mı , ben biraz da güpürlü istiyorum hangisi daha iyi durur?
bekliyorum canımEvlendikten sonra konu açarım
Haftalık gelismeler ya da aylik artı ve eksiler diye yazarim senin icin canim, baktin hosuna gidiyor senin de başını bağlarız