• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çıldıracağım :(

StayStrong

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2012
167
64
98
kızlar genital bölgemde mantar varmış doktor bir aylık ilaç verdi .Ama çıldırmak üzereyim sürekli aklım orada o kadar temiz ve titizim neden böyle olu anlam veremedim(cinsel birlikteliğim de olmadı) ama kısa süre önce antibiyotik kullandım ola alakalı olabilirmiş.Doktor bir şey yok mantar dedi sanki önemsiz gibi.Daha önce yaşayan var mı ilk defa oluyor ve acayip yanıyor kaşınmadan ziyade.Birde kızlar başka yerlerime bulaşır mı kimseye de soramıyorum utancımdan

Dışarıda girdiğin wclere dikkat et. Bana öyle bulaşmıştı 8-9 sene önce. Tekrarlamadı bir daha başka yere de atlamadı.

Merak etmeyin önemli bir sey degil.Banada tatile gittigimde havuzdan kaptigim icin olmustu.Gerekli ilaclari kullanin temiz tutun ve pamuklu ic camasiri giyin bir sur..gecmis olsun.

Mantarın temizlikle alakası yok canım .bende gayet temizim titizim ama mantar belasına bulaştım . İlaçları 1 hafta falan kullanınca geçer . Ama sürekli nükseden bir hastalıktır . Başka yerine bulaşmaz .kaşıma ,dokunma , pamuklu iç çamaşırı giy

herkese çok teşekkür ederim içim rahatladı bulaşmasından çok korkuyorum inşallah bulaşmaz ilaçlarıda düzenli kullanıyorum umarım geçer

Genital bölge temizliği için özel olan ilaçlardan mı kullanıyorsun?
Onların ph dengesini bozduğunu ve bu tür şikayetlere sebep olduğunu duymuştum.

Geçmiş olsun. İlaçlar şifa olur meraklanma.

antibiyotik kullanımından sonra mantar olması çoğunlukla rastlanan bir durum. çünkü genital bölgenin kendine has bir florası var ve antibiyotikler o florayı bozuyor. sonrasında da kaçınılmaz olarak mantar oluşuyor.birde cok fazla sabun ve genital temizleyici ürün kullanımı, ic camasiri olarak sentetik ürünler kullanmak da mantara sebebiyet verir.ilaçlarınızi düzenli kullanın geçer.

geniş sprektrumlu antibiyotiğin klasik sonucu...kendinde suç arama..o antibiyotik yararlı zararlı ne var ne yok öldürüyor..yararlılar gidince mantarlar meydanı boş buluyor..geçecek elbet

Ben hamıleyken cok cekmiştim bu illetten zehir oldu 9 ayım.sirkeli suyla yıkardım ben biraz olaun rahatlatırdı

kızlar genital bölgemde mantar varmış doktor bir aylık ilaç verdi .Ama çıldırmak üzereyim sürekli aklım orada o kadar temiz ve titizim neden böyle olu anlam veremedim(cinsel birlikteliğim de olmadı) ama kısa süre önce antibiyotik kullandım ola alakalı olabilirmiş.Doktor bir şey yok mantar dedi sanki önemsiz gibi.Daha önce yaşayan var mı ilk defa oluyor ve acayip yanıyor kaşınmadan ziyade.Birde kızlar başka yerlerime bulaşır mı kimseye de soramıyorum utancımdan
Canim cildiraxak birsey yok. Telaslanma. Mantar her kadinin yasadigi bir sorun. Ben antibiyotik kullanmistim o yuzden olmustu. Simdi ilaclari kullandim gecti cok sukur. Ama kremlerim var tekrarlamasin diye her gun suruyorum. Onlem amacli yani. Kasintisi mahvetmisti beni. Seninkide gecer. Allah baska keder vermesin.

Back