cildiracagim galiba!

Çok erken aklınıza gelmiş.ben sabah ne yediğimi hatırlamıyorum ya,kafanızdaki boşlukları Saçma şeylerle doldurmayın kitap falan okuyun :KK14:

Hadi diyelim ki esinizin yaptigi kabul edilemeyen bir sey. 5 senedir neredeydiniz cidden merak etttim.

5 yıl geçmiş eşinde belki unutmuştur..hatırlatmaya gerek yok..eşiniz bu kızı beğeniş olabilir..sizde bu kız evli veya değilse hiç bir şekilde kontakt kurmayın telefon no sunu silin..nasıl eşin görüşecek..sizde güzl kızı alıp eşinizle tanıştırmasaydınız..türk erkekleri doyumsuz..burada bunu öğrendim..evli bekar fark etmiyor..

Hepinize werdgnz iyi kotu yanitlardan ötürü tesekkur ederm.kucumseseniz de bu da bna gore bi dertmis dmekki ayrica insan ne yazkki bazen dusuncelerine soz geciremiyo:)hepinize tesekkurlerr

Dememesi gerekirdi evet ben de acayip sinir olurdum kabul ediyorum. Fakat erkekler güzel buldukları kızların yüzlerini 10 12 dk sonra unuturmuş. Arkadaşınız gerçi ama olsun. Dipnot oldu:KK66: ama bakın o sizinle evlenmiş ve bir kızınız olmuş Allah bağışlasın. Gelecek hayallerimi gerçekleştirmişsiniz ne güzel. O zamanların deliliğine verin. Boşverin hayatınıza bakın..

5 yıl süredir kayıp insana gaiblik kararı veriliyor sen biliyormusun öldü varsayılıyor :KK70:dertsiz başa dert aramayın

Dememesi gerekirdi evet ben de acayip sinir olurdum kabul ediyorum. Fakat erkekler güzel buldukları kızların yüzlerini 10 12 dk sonra unuturmuş. Arkadaşınız gerçi ama olsun. Dipnot oldu:KK66: ama bakın o sizinle evlenmiş ve bir kızınız olmuş Allah bağışlasın. Gelecek hayallerimi gerçekleştirmişsiniz ne güzel. O zamanların deliliğine verin. Boşverin hayatınıza bakın..
Cok tesekkur ederm umarm snde hayallerini gerceklestirirsn:)

özgüven eksıklıgı bunlar, sevsenize kendınızı boşverın arkadasınız guzelse allah sahıbıne bagıslasın onu da

Arkadaslar 4 yillik evliyim bi kizim ve mutlu bi evliligim var fakat bundan 5 yil once olan bi hadiseden bahsedecegim...biz esimle sevgiliyken bi kiz arkadasmla beraber esimin calstigi yere gttk esimle arkadasmi tanistrdm konu konuyu acti arkadasm sevgilisinin olmdgni soyldi esim de bu guzellkle senin sevglin yokmu yani ddi o da yok ddi ve ben cok bozldm hala unutamiyorum o ani..esime soyledgmde ise hatirlamiyo bile hayatim oyle soylemms bisey o yasima cahilligime wer ozur dilerim diyo..ama ben unutamiyorum kizlar normal mi sizce cok mu abartiyorum
Vah vahhhh 5 sene once olmus bitmis niye takiyosun bu kadar takacaksin niye evlendin???esin buyuk ihtimal tatli dilli biri agzina gelmis soylemis.ayrica essegin aklina karpuz kabugu sokma bence.miss gibi yuvan var bak.sevmese seni neden evlendi.lutfen bu kadar gecmis ve esinin kibarligindan ileri gelen bir mevzuyu uzatma bence

Çıldıracağım galiba değil çıldırmışsın zaten aradan geçmiş 5 yıl iyimisin sen?

X