cildiracagim galiba!

eftal 001

meleğinin anneciği
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
36
5
33
Arkadaslar 4 yillik evliyim bi kizim ve mutlu bi evliligim var fakat bundan 5 yil once olan bi hadiseden bahsedecegim...biz esimle sevgiliyken bi kiz arkadasmla beraber esimin calstigi yere gttk esimle arkadasmi tanistrdm konu konuyu acti arkadasm sevgilisinin olmdgni soyldi esim de bu guzellkle senin sevglin yokmu yani ddi o da yok ddi ve ben cok bozldm hala unutamiyorum o ani..esime soyledgmde ise hatirlamiyo bile hayatim oyle soylemms bisey o yasima cahilligime wer ozur dilerim diyo..ama ben unutamiyorum kizlar normal mi sizce cok mu abartiyorum

ay ben olsam o kızla bidaha görüşmezdim bile yani...

cahillikle söylemiş olsa bile demek ki o an öyle düşünmüş... ya da sevmediği bi arkadaşısınızsa dalga da geçmiş olabilir..

cumle cok yanlıs olmus ama ustunden 5 sene gecmiş cokda fazla takılmayın evlenmisiniz ustelik..esinizin bu kız arkadasınıza karsı farklı bir tavrımı vr

Kıskançlık konusunda benden takıntılısı yoktur diye düşünüyodum sizi görene kadar, aradan 5 yıl geçmiş ben olsam o kız arkadaşımı bile hatırlamakta zorluk çekerdim vallahii tebrik ediyorum sizi

anlık söylenebilir ki kötu nıyetlı bakmamak lazım bence takma kafana o kadar kucuk seylerı

yıllaaaaarr geçmiş üstünden , ne kadar saçma bir şeyi taktığınızın farkındamısınız ya

gerçekten durup durup bunu mu kuruyorsunuz?
ne diyeyim ki size? eşiniz kesin o arkadaşınıza aşık, hatta arkadaşınızı elde edemeyeceğini bildiği için sizinle.
oldu mu? alın size gerçek bir dert şimdi.

yok artık tamam o an için üzülmüş olabilirsinizde evlenmişsiniz koskoca 5 yıl geçmiş
boş yere huzursuzluk çıkarmak sizin bu yaptığınız.

Aslında beş yıldır yasak aşk yaşıyor da olabilirler bence. Konu sahibi tetikte olmalı, adamı takip falan etmeli...

Ne mutlu size ki halen bu konuda özür dileyen eşiniz var 5 yıl geçmiş yeter artık uzatma der daha çık üzülürsünüz

Bir de eşinizin 5 yılda başka falsosu olmamış daha ne istiyorsunuz

Burayı okuyun hâlinizin ne kadar iyi olduğunu görün ve bence düşüncelerinizden utanın biraz

Eşinizi ve kendinizi üzmeyin

Son düzenleme:
Dalga mı geçiyorsun konu sahibi?
Bir de abartıyor muyum? diye sormuş

Biz kadınlar böyle şeyleri kafamıza takarız. Eğer böyle bir şey yaşanıyorsa o an bitirılmeli ilişki, yoksa hep böyle diken üstünde dururuz...
5 yıl önce aklın nerdeydi arkadaşım???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…