1 senedir psikolojik tedavi görüyorum intihar teşebbüsünde bulundum..ciddi teşhisler konuldu deprem korkum da var...bulunduğum şehirden nefret ediyum sürekli sallanıyor artık dayanamıcam hastanelere gitmekten bıktım....tayin için psikiyatriden neden rapor alamıyorum illaki ölmemmi gerek vermeleri için illaki iş işden geçmesimi gerek....memelektime depremsiz bir şehirde yaşamak istiyorum çok hastayım çok... nasıl alcam ben bu raporu bilen varasa bana yardım etsin lüütfennn
sağolun desteğiniz için...sebep sadece deprem ve denizli değil..peşi sıra gelen bir sürü talihsizlikler...gurbetteyim bebeğimi kaybetmem geçirdiğim operasyonlar ailemin uzakta oluşu eşimin iş problemleri doğulu diye üstüne gelmeleri , yalnız baş etme çabası , kötü niyetli komşular psikopat tabanca atan kocaları,yalnızlık veson olarak 1 ay önce olan 5 şiddetinde uzun süren bikaç saniye daha olsa yıkılacak olan bir deprem, sallantıları saymıyorum bile....her an her saniye sallanıyor ,olmadığı gün neredeyse yok...düşünün saatte bir irkilerek yaşamaya çalıştığınızı artık o korku yerini bıkkınlığa yılgınlığa bırakıyor...3 senedir burdayım birtane komşum yok 4 duvar arasındayım 3 senedir artık duramıyorum...
sağolun canlarım.ama okadar yoruldumki psikoloğa giiyorum birsürü uyutan ilaçlar veriyorlar ben uyuyama 6 aylık bana muhtaç bebeğim var ben evde sarhoş gibi dolanırsam ona kim bakacakki...çok çaresizim gittiği yere kadar gitsin artık ..inceldiği yerden kopar..çok hasta ve bitkinim...
sağolun canlarım.ama okadar yoruldumki psikoloğa giiyorum birsürü uyutan ilaçlar veriyorlar ben uyuyama 6 aylık bana muhtaç bebeğim var ben evde sarhoş gibi dolanırsam ona kim bakacakki...çok çaresizim gittiği yere kadar gitsin artık ..inceldiği yerden kopar..çok hasta ve bitkinim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?