Çıldıracağım artık nolur yardım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu kadar kıyafetini bile problem eden ailede sevgili yapip 6 ay beraber kalmayi nasi başardın?

önceki yorumlarda da söyledim. İlginç ki o sevgilime birsey demiyordu. Oyle tuhfalar ki o sevgilimden büyük bir kavgayla ayrıldım beni çok kırdı. Yenidem sevgilim olcak olsa olay çıkarır ama ona dönsem bi sey demez cok ilginc davranıyolar bende anlamadım. Bakarsan sevgiliye musaade eden bi aile kıza neden kısa kol giydirmez? Mantıklı mı? Okuldan bir erkek arkadaşım bi kitap istedi onu vericem disarda 5 dakka buluşup soyledim o kadar anormal bisey gibi davrandı ki o da nerden çıktı ne işin var senin erkeklerle falan

Annenin bayağı psikolojisi bozulmuş, yumuşak davran ama taviz verme. Yoksa yaşın ilerledikçe daha çok zoruna gider. Her şeye yavaş yavaş alıştır.

nasıl yapabilirim bunu mesela önerin varmı? Mezuniyet balomda kıyafet bakarken burnumdan getirdi nerdeyse çarşafla gondercek beni bende şöyle bi çözüm buldum önce çok aşırı açık kıyafetler gösterdim. Sonra normal kalın askılı uzun bi elbise gösterdim ozaman izin verdi diğerlerini görünce. Normalde ona kalsa uzun bildiginiz tesettür abiyeyle yollayacakti beni havuz kenari mezuniyet balosuna

Annen paranoyakmi yaa.
Kendisi tesetturlumu?
Onun giyim tarzi nasildir?

Haha sen çözmüşsün bile : )) bu taktiği diğer kıyafetlerine de uygulayabilirsin. aşırı demode komik veya askılı giyip annenden olmazı aldıktan sonra istediğini giyip yeniden nabız yoklayabilirsin. Ay bi de çok kötü bir öğüt ama annen böyle olmaz dedi diyelim, oldu oldu annecim de öp çık. : D

Kısaca çok çalış bu seneki ilk atamada atan

Çalışacak zaman kalmadı ama moralini düzgün tut o bile yeter yani

atansam da benle gelecekmiş kurtuluşm yok anlayacağın. Sonuçta babamla ayrılar. Abim onu istemez zaten o da farkında. Bende ortada bırakmak istemiyorum yapayalnız ne olursa olsun sonuçta bu yasa kadar baktı. Ama bi yandan benle gelmesini de istemiyorum atanıp gitmek kurtulmaka özgür olmak istiyorum artık. Elbette ilgilencem gitsemde gelir giderim ilgilenirim bakarm tabi ama aynı evde olduğumuz surece ben ömür boyu cekcem boyle bu belli degismeye birazcık niyeti olsa tamam ama yok aynı kafa ve hergün aynı kavga elinden gelse beni bütün arkadaslarmdan soyutlayıp eve tıkcak anca ozaman rahat etcek

Annen paranoyakmi yaa.
Kendisi tesetturlumu?
Onun giyim tarzi nasildir?

kendisi kapalı evet ama oyle çarşaf yada pardesü giymez. Etek bluz başörtü yani. Ama gençliğinde çok açıkmış. resimleri var mini etekler askılı bluzlar makyajlar. Çok ilginç aslinda kendi gencken oyle olup bana boyle davranması. Hatirlarım ben ufakken 8-10 yaşlarındayken cok açık giydirirdi beni. Kısa sortlar askılılar. Orta okula gectiim bi anda kısıtlandı hersey sonra da kısa kola bile yasak geldi. Ben küçükken açıktı annem babam ozaman jandarmaydı yasaktı eslerin kapanması. Babam emekli olduktan sonra kapandı annem. Ben küçükken lojmanda kalırdık ve annem gayet süslü makyajlı gezerdi yani

valla ben anlamadm nasil bi kafa yaşıyorsa. Bigün normal bulduğu kıyafete ertesi gün dansöz kıyafeti muamelesi yapıyor. Yahu altı üstü bir kot. Bir kot düşünün en fazla ne kadar dar olabilir. Bir tayt değil ki bu. Bide baskılar korkutmalar tehtitler abine söylicem demeler falan sırf saygımdan susuyorum cinler diyo söylersen söyle deyip pılını pırtını topla kaç git evden cidden gırtlağıma kadar geldi artık dayanamıyorum artık

Öyle deme canım benim annenin psikolojisi bozuk belli, sen liseden mezun olmuyor musun? Daha gençliğinin başındasın, ohoo daha neler giyersin. Bir şey kaybetmiyorsun şuanda. Çok stres yapma.

Garip.
Suslenmek puslenmekte degil niyetin.
Acaba eskiden cokmu laf atan oldu acaba annene.
Kendince korumaya calisyor seni bunlardn.

Öyle deme canım benim annenin psikolojisi bozuk belli, sen liseden mezun olmuyor musun? Daha gençliğinin başındasın, ohoo daha neler giyersin. Bir şey kaybetmiyorsun şuanda. Çok stres yapma.

lise değil universite bitti. Yediler valla en güzel yıllarımı...

Garip.
Suslenmek puslenmekte degil niyetin.
Acaba eskiden cokmu laf atan oldu acaba annene.
Kendince korumaya calisyor seni bunlardn.

Bilmiyorum valla ama her ne yapmaya çalışıyorsa da beni mahvediyor psikolojim bozuldu ya ciddi anlamda söylüyorum bunu. İstediği gibi giyinen gezen tozan arkadaşlarımîn resimlerine bakıp ah çekermen buluyorum kendimi. Ya hevesim hep ukte kaldı o ayrı evde bile giydirmiyor ya abim varmış. Bıraksam Kendi evimde öz abimin yanında şort giyemiycem düşün. Bu kadar psikopatlık olabilir mi?

yaşın da büyük ben senin yerinde olsam yeter be diyip ne istersem onu giyer kavga kıyamet çıkarır kimseyi de karıştırmazdım. Ben de şimdi şehir dışında üniversite okuıyorum istediğimi de giyebiliyorum o kadar güzel bir şeymiş ki eve geldim annem şortla balkona çıkıyorum diye kızıyor senin kadar abartı olmasa da benim annem de böyle ve ben o balkona şortla çıkmaya yeni aldığım kısa elbiseleri anneme göstermeye devam ediyorum ha eğer atanırsan da bence git kendine yeni bir hayat kur herkesten önce sen gelirsin bunu unutma annene yine madden yardım edersin ama bir süre uzak yaşaman bence en iyisi olur

Sort ayri bi konu.
Bende abimin babamin yaninda sort giymeyi uygun gormem.
Ama tabi her giydiginize kulp uydurmasi adami bogar.
Heleki basta tm guzel demisse.

annenin bir pavyon kadınina tercih edilmesi onun psikolojisini ne hale getirmistir düşünsene yıllarıni verdigin çocuklarıni büyüttügun adam seni terk ediyor üstelik kim için

giyinmene karisabilir falan demicem ama annen maddi ve manevi çok zor günler gecirdigi icin etrafa sarmış sanirim bence tartışma he de geç destek olmaya çalış annene artik senden ve abinden baska kimsesi yok her anne kizi güzel temiz giyinsin dolassin hayata karissin ister

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…