kılo vermeme bağlı olarak yanak çevremde gülümserken kırışıklık olmaya başladı

krem olarak ne kullanmalıyım.bepantholü yüze uygulamak doğrumu sence[/QU
Bu kremi güneşlenirken kullandıklarını duymuştum gerçekten iyi gelip gelmediğini bilmiyorum ama bana soraranız kesinlikle marka kremler kullanmayın avon,oriflame,dore,farmasi fln dır filandır dubai gibi arap ülkelerinde avonun ürünlerini yerlerde satıyorlarmış kimse almıyormuş ama türkiyede onca insan dünyanın paralarını döküyolar ama hiç birşeye yaramıyor birisi bile
farmasi doğalmış kesinlikle yalan türkiyede sırf doğal malzemeler üreten fabrika bile yok bildiğim kadarıyla bence en iyisi aktarlara gidin ve anlatın size gerekli olan asıl doğal olan malzemeleri verirler cildiniz kuru olduğu içinde kırışıklık oluyorsa acı badem yağı kullanın bi tandığım vardı o kullanıyordu iyi geldiğini sölemişti inşallah yardımcı olmuşumdur şifalar olsun :)))
Kilo vermekten olduğunu şimdi okudum az önce gözümden kaçmış ah şu kilo veren kilo alan bayanlar çatlaklarda kırışıklıklarda ondan olmuyor mu zaten :)
ama herşeyin çözümü var sakın kilo alınca gerilcenizi düşünmeyin artık o kırışıklıklar yerleşmiş duratınıza o kırışık olan yerleri esnek tutmaya çalışın dediğim gibi aktarlardan bilgi alın en doğal malzemelerle .