• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri cildinizi temiz ve puruzsuz tutan bı onerı ;)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

mtrci

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2013
235
1
16
35
İstanbul
evet kızlar sizler için bi sırrım var.
1 tatlı kaşıgı yogurtla az bı mıktar yas mayayı karıstırıp yuzunuze surun yaklasık 20 dkka sonra once elınızle yuzunuzu oksar gıbı yapıp kuruyan maskeyı dokun arkasından ılık suyla yıkayın. ve uzerıne gercek bı zeytın yagını cok az surun yoksa bı nemlendırıcıde olur, o parlamayı ve temızlıgı anında goruceksınız. hem kolay hem cabuk etkı eden bı yontem. ben haftada 2 gun mutlaka uyguluyorum cok pururzsuz bı cıldım var. tabı cıldı hergun duzenlı olarak temızlemekde sart bu puruzsuzluk ıcın. her sabah uyandıgımda ve aksam yatmadan mutlaka temızlerım. ben faydasını goruyorum sızlede paylasmak ıstedım . :34::54:

Evet ben de biraz önce uyguladım. Sonuçdan çok memnun kaldım. Bir yemek kaşığı yoğurt yarım paket kuru maya karıştırıp biraz bekleyip yüzüme fırça yardımı ile sürdüm, yarım saat sonra ılık su ile yıkadım. Cildi kuru ben tavsiye ediyorum.

evet kızlar sizler için bi sırrım var.
1 tatlı kaşıgı yogurtla az bı mıktar yas mayayı karıstırıp yuzunuze surun yaklasık 20 dkka sonra once elınızle yuzunuzu oksar gıbı yapıp kuruyan maskeyı dokun arkasından ılık suyla yıkayın. ve uzerıne gercek bı zeytın yagını cok az surun yoksa bı nemlendırıcıde olur, o parlamayı ve temızlıgı anında goruceksınız. hem kolay hem cabuk etkı eden bı yontem. ben haftada 2 gun mutlaka uyguluyorum cok pururzsuz bı cıldım var. tabı cıldı hergun duzenlı olarak temızlemekde sart bu puruzsuzluk ıcın. her sabah uyandıgımda ve aksam yatmadan mutlaka temızlerım. ben faydasını goruyorum sızlede paylasmak ıstedım . :34::54:

Hangi cilt tipleri için uygun bu canım? Benimki yağlı, adet doneminde sivilceli vs.

Yogurt cildi temizler , cilt rengini beyazlatir siyah noktalari ve lekeleri temizler , cildi nemlendirir. Canlandirir. AMA sahte market yogurdu surmek yanlis bence etki etmez.Markette satilan o yogurtlar katkili onlar etki etmez cilde. Ben sahsen koy yogurdu kullaniyorum. Her sene tatile koge gittigimde orda koylulerden yogurdu suzduruyorum suyunu ayri suzme yogurdunuda ayri aliyorum bi kavanoza toplayip 1 sene boyunca kullanabiliyorum.BENCE sizde dogal koy yogurdu bulmaya calisin. Tanidik biri varsa getirtin ves.

Back
X