sabahları bol ılık suyla yüzümü yıkarım. hiçbir şey kullanmadan. çünkü gece yatmadan önce çok iyi temizlemiş ve nemlendirmiş olurum. eğer o gün çalışma günüm değilse yüzüme bir şey sürmeden temiz bir şekilde bir süre beklemek faydalı oluyor. sadece akşamları nemlendirici kullanıyorum evdeysem o gün.
çalışma günümse ya da dışarı çıkacaksam, makyajdan önce muhakkak nemlendiricimi, göz kremimi kullanırım. eve geldiğimde makyajımı hemen temizlerim. temizlerken de kimyasallardan olabildiğince uzak olmaya dikkat ediyorum. makyaj temizlemek için kullanılan ufak eldivenler var, onlardan kullanıyorum. sadece suyla tüm makyajı çıkarabiliyorsun. sonrasında jelle yüzümü yıkarım ve nemlendiririm.
toniği her zaman kullanmıyorum. eğer cildimde yağlanma varsa o aralar, tonik iyi geliyor, normalde sürekli kullanmam.
yatmadan önce de temizleme sütü tonik ve gece bakım kremi kullanırım.
bu aralar gece bakım kremi yerine salyangoz kremi kullanıyorum yatmadan. 3-4 gün oldu başlayalı, gerçekten çok işe yarıyor.
bunlar dışında haftada bir gün yaş maya maskesi uyguluyorum. cildinizi tanıyamayacak kadar güzelleştiriyor.
bir ara buhar banyosu yapardım. o da iyi geliyor. papatya çayıyla buhar çok iyidir.