• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cildinize iyilik yapın.........

mymelino

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
966
3
96
Isparta
Kızlar artık tonikti cilt soyucu ilaçlardı bunları bırakın.......sadece aknevit yüz serumu yeter.......bide kilmaskesi...........bu ürün cildi sıkılaştırıyo....sivilceyi önlüyo .....varolanı iz bırakmadan geçiriyor....nemlilik sğlıyo.........doktorun verdikleri ilaçlar gibi cildi soymuyo kızarıklık yapmıyor........haftada 2defada kil maskesi..........bebek gibi olun......bütün kimyasallar....kozmetikler.....çöpeeeeeeeeeeeeeeeeee...........................

BEN SıZE KULLANIP FAYDA GÖREMEDıĞıM ÜRÜNLERı YAZIYORUM.......
imex krem....koza kükürtlü sabun.......dove sabun......aknefug 5.....sivex......cleand clear......dr.murad akne seti.........neostrataköpük ve akne jeli........kimyasal peeling yaptırdım 6 seans........gülsuyu........arapkızı krem......haccer krem......tetradox antibiyotik.......aklıma gelmeyen bi sürü şeyyyyyyy......
bunlar belli süre geçiriyo gibi oluyo ama sonradan cildi mahvediyor..........kızarıklık...soyulmalar ....busefercildin dengesi bozuluyo DAHA ÇOK AKNE YAPIYOR..............AMAN DıKKAT EDıN KIZLAR.....................

Kızlar artık tonikti cilt soyucu ilaçlardı bunları bırakın.......sadece aknevit yüz serumu yeter.......bide kilmaskesi...........bu ürün cildi sıkılaştırıyo....sivilceyi önlüyo .....varolanı iz bırakmadan geçiriyor....nemlilik sğlıyo.........doktorun verdikleri ilaçlar gibi cildi soymuyo kızarıklık yapmıyor........haftada 2defada kil maskesi..........bebek gibi olun......bütün kimyasallar....kozmetikler.....çöpeeeeeeeeeeeeeeeeee...........................

Canım sen bu ürünün satışını falan mı yapıyorsun? Kaç gündür gına geldi artık cilt bakımıyla ilgili topiclere bakarken senin acnevit hakkındaki övgü dolu, abartı yorumlarından...:olmaz:
Sitemizde reklem yapmak yasak biliyorsun değil mi?:delphin:

yok kızlar reklam yapmıyorum........sadece herkes bilsin duysun istiyorum.......dikkat edersen kil maskesi de kullandığımıda söylüyorum......yanlış anlaşılıyorsam özür dilerim........

Ayrıca sadece eczanede satılıyor ....nasıl satıŞını yapayım anlamadım ama olsun ......sana zorla kullan dıyen yok sadece araŞtırın bılgı edının dıye yapıyorum.....benım ıÇın hava hoŞ ben faydasını gÖrdÜm bebekler gıbı gezıyom...sızde sebeplenın ıstıyorum.......

Ayrıca sadece eczanede satılıyor ....nasıl satıŞını yapayım anlamadım ama olsun ......sana zorla kullan dİyen yok sadece araŞtırın bİlgİ edİnİn dİye yapıyorum.....benİm İÇİn hava hoŞ ben faydasını gÖrdÜm bebekler gİbİ gezİyom...sİzde sebeplenİn İstİyorum.......

Ne bileyim canım her yere yazınca ben de reklam yapılıyor havası esti.
Yanlış anlamışım o zaman kusura bakma...

sadece aknevit serum kullanmıyorum.......haftada 2 defada kil maskesi yapıyorum.....kullanmak isteyen olursa kil maskeside kullansın ....ben böyle fayda gördüm.......kil maskesini artık bırakmam ben........

Back