Cilt Bakımı Ürünleri Cildinize Doğal & Etkili Sabunlar

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Mat_MazeL

toz pembee
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2010
1.083
1

ANANAS özlü aromaterapi sabunudur. Antioksidan özelliğine sahiptir. Cildi rahatlatır. Tüm ciltler için uygundur.

LAVANTAlı doğal sabun bileşimindeki lavanta yağı ve çiçeği ile cildi tahriş etmeden temizlerken antiseptik etkisi sayesinde doğal bir koruma sağlar.Yaşlanmaya bağlı oluşan kahverengimsi lekelerin giderilmesinde son derece etkilidir.
Lavantanın , ferahlatıcı, uyarıcı etkisi cilde tazelik ve canlılık verir. Cilt esnekliğini artırır.

DEFNE mucize bitkilerden biridir.Defne yağı, defne meyvelerinden elde edilen doğal bir yağdır. Defne yağının antiseptik ( mikrop öldürücü) özelliği bulunur.Defne Sabunu, sızma zeytinyağı ve defne meyvelerinin yağı ile yapılır. Defne Sabunu, saç dökülmesi ve kepeklenmesine karşı etkili bir sabundur. Cilt sağlığı için çok yararlıdır. Antiseptik (mikrop öldürücü) özelliği olduğu için tüm vücut parazitlerine ve mantar hastalığına karşı yararlıdır. Hücreleri yeniler, vücudu gençleştirir.Varisleri rahatlatmakta etkilidir.Romatizma ağrılarını giderir. Ergenlik sivilcelerini yok etmede ve saç diplerindeki yara ve tahrişlerin tedavisinde çok etkilidir.Antiseptik oluşu nedeniyle derideki birden fazla hastalığa, egzamaya ve mantara iyi gelmektedir.Derideki gözenekleri açar ve derinin rahatlamasını sağlar.Benim favorimdir kendisi cildim için.

PAPATYA sabunu bebeklerin hassas ciltlerinde oluşan pişiklerin önlenmesinde, pruritusta ve alerjik ciltlerin tedavisinde yardımcı olur. Cildi sıkılaştırır, muhteşem bir parlaklık kazandırır.Boyalı saçlarda boyanın çıkarılmasında, saçın doğal renginin tekrar kazanılmasına yardımcı olur. Gergin saç derisini de sakinleştiren bir sabun.Yumuşatıcı, gözenekleri açıcı, iyileştirici özelliklere sahiptir. İltihap gidericidir. Hazırlanacak sabunun köpüğü, gözkapağı iltihaplarında, kaşıntılı ve akıntılı deri döküntülerinde ayrıca yaraların yıkanmasında kullanılır. Egzamanın neden olduğu kaşıntı ve yanmaları alır. Cilt parlaklığı içinse sabunlandıktan bir iki dakika sonra durulanın. Vücudunuz muhteşem bir parlaklık kazanacaktır.

YOSUN sabunu selülit için birebirdir.Cilde duruluk ve ferahlık verir,denizden aldığı mineraller deriyi dinlendirir ve parlaklık kazandırır,yosun tuz içerdiğinden antiseptik özellik taşır,bakterilere karşı koruyucudur,yosun sabunu ile banyo yapıldığında ölü deriyi yok eder.Yosunlar yüksek miktarda protein,mineral ve vitamin ihtiva ederler,kalsiyum,fosfor ve iyot açısından zengindir.Yüzdeki lekeleri giderir gözenekleri açar.Bunuda aşırı tavsiye ediyorum.

AHUDUDU & BÖĞÜRTLEN cildin yaşlanmasını engelleyen antioksidan maddeler içermesinin yanında, dokuların sağlamlığını ve kolojen üretiminden, alyuvarların iyi işlemesine kadar çok sayıda görevi olan; doku onarımına ve iyileşmesine iyi gelen C vitamini içermekte.Böğürtlende bulunan aktifler cilt kanserlerin oluşumunu engelleyici durdurucu etkiyede sahiptir.

KİL sabunu kusursuz bir peeling ürünü.Kil sabunu ölü derileri temizler, cildi canlandırırken dokuların sıkıştırılıp forma girmesinde yardımcı olur. İçeriğindeki doğal mineraller saç bakımında yumuşaklık ve parlaklık sağlar. Kil’in rahatlatıcı özelliği ile banyonuzdan çıkmak istemeyeceksiniz. Cildi güzelleştirmek için kullanabilecek doğal madde çeşitlerinin arasında kil, muhtemelen en etkilisidir. her tür cildi temizler, sıkılaştırır ve besler, toksinleri atar Cilde mineral ve vitamin kazandırırken fazla suyun vücuttan atılmasını sağlayarak toksinlerden arındırır. Cildi deri ölü hücrelerden arındırarak, kahverengi cilt lekelerini ve kızarıklıkları azaltır.Derinlemesine temizlediği için siyah nokta ve akne gidericidir. Cilde pürüzsüzlük kazandırır.

BAL sabunu cilt gözeneklerini temizleyerek cildinize genç ve canlı bir görünüm katar. İçerdiği E vitamini ve gliserin ile cildinizi besler, nemlendirir, canlandırır.Kuru ve yıpranmış yorgun ciltlerde ve yine yıpranmış ve boyalı saçlarda etkili nemlendiricili saç ve cilt bakım sabunudur. Balın doğası gereği cilde yumuşaklık ve parlaklık verir.Saç ve cilt için onarıcı özelliğe sahiptir. Yorgun görünen ciltlleri tazeler, kadifemsi hale dönüştürür. Düzenli kullanıldığında cildi sıklaştırır, kırışıklık giderir ve cildi nemlendirir.Cildi besler ve kuvvetlendirir. Cildin tahriş olmasını engelleyici özelliğiyle hassas ciltler için birebirdir.

KURU ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ sabunu antioksidan ve gençleştirici özelliklere sahiptir.Cilde canlı ve taze bir görüntü verir.Düzenli kullanıldığında yaşlılık belirtilerini azaltır. kılcal damarları onararak, cilt kırışıklıklarını düzeltmekte, cilt sarkmasını engellemektedir. Antioksidan özelliği ile vücudu toksinlerden arındırarak cilde nemlilik kazandırmaktadır. Aynı zamanda toksinlerden arınan cilde taze ve diri bir görüntü vermektedir.Üzüm çekirdeklerinin anti-aging etkisi ile cildinizdeki kılcallar, oksijenin tüm vücudumuza dağılımını sağlayarak cildinize genç ve sıkı bir görünüm kazandırır. İnce kırışıklıkları açarken yeni kırışıklıkların oluşumunu geciktirir. Bilinen en güçlü antioksidan olan çekirdekler peeling etkisi ile hücrelere hızla nüfuz eder.Bağ dokuları güçlendirir ve sarkmaların önüne geçer.E vitamininden 50 kat daha güçlü çekirdek özleri sayesinde cilt hastalıklarına karşı koruyucu bir kalkandır

TARÇIN sabunu içeriğindeki tarçın özlerinin peeling etkisi pürüzsüz bir ten sağlarken,tarçın yağı enfes aromasıyla harika bir ferahlık uyandırır.Siyah noktaları giderir. Güçlü bir anti bakteriyel etkiye sahip tarçın mucizesi cildinizi dış etkenlerden korur.

KAYISI ÇEKİRDEĞİ sabunu içeriğinde bulunan bol E vitamini sayesinde nem kaybını önleyerek cildin direncini artırır. Düzenli kullanıldığında sivilce, siyah nokta ve lekelerin giderilmesinde etkili.Cilde doğal yumuşaklık ve parlaklık verir. Cilt hücrelerini besleyerek cildinizin ideal nem oranını korur.

Sivilce & akne ve lekeleriniz için defne sabunu & yosun sabunu tavsiye ediyorum.Yosun sabununun aynı zamanda selülit giderici etkisi vardır.

Adaçayı Sabunu :

Adaçayı da hücre yenilenmesine ve cildin elastikiyetinin artmasına neden olan önemli sabunlardan biridir. Canlandırıcı, antiseptik, antiselülit özelliklere sahiptir. Cildi derinden temizler. Adaçayı sabunu Antibakteriyeldir. Ayrıca cildi sıkılaştırıcı özelliğe sahiptir. Cildi yeniler,derideki mikro dolaşımı hızlandırarak cilt hücrelerinin kanla dolup yenilenmesini ve canlanmasını sağlar.
Antiseptik (mikroorganizmanın çoğalmasını engelleyen) özelliğinden dolayı akne tedavisinde ve yara iyi edici olarak, antiviral (virüsün etkisini önleyen) özelliğinden dolayı uçuk tedavisinde kullanılmaktadır.Saç Bakımı Kepek oluşumunu engelleyici ve kan dolaşımını artırıcı olarak kullanılmaktadır. El ve AyakBakımı Antifungal (mantar rahatsızlıklarına karşı) olarak kullanılmaktadır. Kas ağrılarında kullanılmaktadır. Zindelik verici olarak kullanılmaktadır.

Ardıç Sabunu

Ardıçın özel türünden elde edilen ardıç katranı yağı ile hazırlanan sabun, tüm mantar hastalıklarında cilt kaşıntılarında sedef ve egzamada varis ve ağrılarında uyuz ve benzeri tüm cilt problemlerinde kullanılır.Yüzyıllardan beri Anadoluda saç ve cilt bakımısorunlarında kullanılan ve ardıç ağacından elde edilen sabun ,ciltte egzama, kaşıntı ve sivilce ,saçlarda kepeğe, dökülmelere karşı etkili olan bir sabun çeşididir.saç dökülmesinde ve deri hastalıklarında, selülit tedavisinde, ayrıca romatizma ve kramplarda da kullanılmaktadır.

Buğday Sabunu

Buğday sabunu E, A ve D vitaminlerince zengin olup cildi besler parlaklık verir.İçermiş olduğu E vitamini doğal bir antioksidandır. Buğday yağı hücreleri besleyerek cildi yenilemektedir. Hücre yenileyici, yara, yanık ve diğer cilt problemlerinde, kırışıklarda etkili olarak kullanılır. Cilt, güneş ve doğum lekelerini giderir.

Ayrıca hassas ve yıpranmış saçlar içinde faydalıdır. Büyük miktarlarda E vitamini içerir. Dolayısıyla buğday sabunu cilt için başlıca bakımürünüdür. kırışıklıklar gibi yaşlılık belirtilerini yok etmeye yarayan gerçek bir antioksidandır. Ayrıca buğdayın içinde bulunan proteinler, cildin eksik nemini tamamlama özelliğine sahiptir. Doğadan gelen tam bir bakım paketi. Buğday sabunu saçlarınıza da iyi gelir. Saçları yumuşak ve parlak yapar. Buğdayın içerisindeki proteinler, saçın dış etkenlere daha dayanıklı olmasını sağlayan bir koruyucu tabaka oluşturur

Lavanta Sabunu

Her türlü cilt için doğal ve saf Lavanta yağı katkılı el ve vücut sabunu. Akneli ciltler ve kepekli saçlarda etkilidir. Doğal Lavanta yağının sinirleri yatıştırıcı terapi etkisini ve ferahlığını hissedeceksiniz.Serinletici etkisi olan Lavanta uzun süreli kullanıldığı takdirde sinirliliğin, uykusuzluğun ve depresyonun azalmasına yardımcı olmaktadır.Bedeni rahatlatir. Zona hastaligi tedavisinde merhem gibi kullanilir. Yaniklara ve sivilcelere, doku çürümelerinde ve saçlara canlilik kazandirir. Lavanta sabunu İltihaplanmayı önleyici, yatıştırıcı ve hücre yenileyicidir. Bileşimindeki lavanta yağı ve çiçeği ile cildi tahriş etmeden temizlerken antiseptik etkisi sayesinde doğal bir koruma sağlar. Lavantanın rahatlatıcı ,ferahlatıcı,uyarıcı etkisi ve hoş kokusu cilde tazelik ve canlılık verir. Vücut kokularının giderilmesine yardımcı olur. cildi uyararak kan dolaşımını hızlandırır, cilde tazelik,canlılık ve hoş koku verir. İçeriğindeki saf zeytinyağı cildi besler, kurumasını önler, kalıcı nemlilik ve yumuşaklık sağlar.

Benim cildimde fazla olmasada sivilce sorunu ve yaglanma var =( Sabahları kayısı cekirdegi sabunu aksamları ise kükürtlü sabunla yüzümü yıkıyorum şu zamana kadar bir sürü temizleme jelleri, köpükleri vs. kullandım ama bu sabunların daha iyi geldigini düsünüyorum . Daha kullananı fazla olmadı bakalım ilerde nasıl sonuclar alacagım.

bende sabun kullanıyorum cildime tabi sadece sabun kullanmak istemediğim için yüz yıkama jelimi de kullanıyorum . benim burun bölgemde siyah noktalarım var t bölgem yağlı karma bi cildim var ama aynı zamnada aşırı da hassas . ne sürsem yüzüme sivilce yapıyo nemlendirici sürmesem gergin oluyo . nemlendiricimi buldum gerçi o kkonuda sorun yaşamıyorum ama güneş kremi sorun yaşatabiliyo . sizce ısırgan , kil , defne , kekik , okaliptus sabunlarından hangisini kullanmalıyım :))

Eger sivilce sorunun varsa kil sabunu ya da kükürtlü sabun.Cildin yaglı ise kayısı cekirdegi sabunu.

Eger sivilce sorunun varsa kil sabunu ya da kükürtlü sabun.Cildin yaglı ise kayısı cekirdegi sabunu.

kil sabunu bende kullandım ilk zamanlarda işe yaradı ama yüze peling yaptığı için sabah akşam kullanıyorsun birde güneşe çıkınca iz bırakabilir her gün sabah akşam peling yapmak ne kadar yararlı bilemem canım

Canım yüksek faktörlü güneş koruma kremi sürmeden dışarı çıkma:)

mrh kızlar uzun yıllardan forumdan uzak kaldım..İlk kez yeşil çayı zayıflama da meşhur eden ben ve inanılmaz teşekkürler aldım. şimdi de EGZEMA ve mantar ile ilgili sorunum vardı yıllardırrrrr usandım.. bir gezimizde satıcı bir abla kızım şu sabunu al fayda görüceksin dedi o kadar ısrar ettiki cebime soktu direk.. yok dedim abla kullanamadığım yapmadığım şey kalmadı fayda etmiyor derken hadi dedim hatrın için alıcam.. mucize sabun ARDIÇ KATRANI SABUNU allahıma bin şükürler olsun sadece 3 yıkamada ensemdeki kaşıntı kabuklar kızarıklıklar gitti..baktımki ellerim enseme gitmiyor bi dokundum pürüzsüzleşmiş şimdi ise toplu sipariş geçtim yarın elimde olucak üstelik piyasaya göre daha uygun tane 3 TL.. ( her satıcıyada güvenemiyorum direk yerinden aldım ) bedeli ne olursa olsun şuanda ellerim için sabunun dibi kalmıştı minik bi parça sadece dünden beri bu sabunu kullanmama rağmen bariz fark var ellerimde .. hatta resim bile çekicem görüceksiniz allahın izniyle krem bile sürmüyorum ya varın siz düşünün. kullanmadığım ilaç krem kalmadı bünyem alt üst oldu..sadece deneyin başka bişey diyemiyeceğim.. sabunlarım gelsin yüzüm hatta tüm vucuduma kullanıcam artık.. atopik egzema sorunum olduğu için ve formaldehite karşı alerjim var şampuan asla kullanamıyorum tek çarem sabundu ama bunun gibisi asla karşıma çıkmadı.. çok çok şükürler olsun darısı başınızaa

ÖPÜYORUM HEPİSİNİZİ SORUNUZ OLURSA BURDAYIMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…