Cilt Bakımı Ürünleri Cildiniz için hangi bitki özlü sabunu kullanıyorsunuz?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Ozge19o3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
662
13
Kızlar cilt bakımını yaparken bitki özlü sabun kullanıyormusunuz ve hangisini nasıl kullanıyorsunuz mesela pulpul olmuş kızarmış ciltler için bal özlü sabunla yıkandıktan sonra nemlendirici sürülüyomuş iyi geldiğini duydum kışın soğuğunda =) sizlerin fikri nedir kış ve yazın neler uyguluyosunuz cilt tipinide belirtin belki faydasını gören olur =) benimki normal şahsen kuruya dönüyo bazen derialtı sivilceleri çıkıyor alın bölgesinde onlarla uğraşıyorum iyi gelen bişey olurmu bilmiyorum :) $Blue-Ocean-Ardic-Sabun-100-gr.jpg $cemresabunlar001_971.jpg $EXVEI10788_760.jpg $EXVEI10802_957.jpg $FURKAN7115_649.jpg $nivea-gul.jpg

Son düzenleme:
ben yüzümü her gece yatmadan önce ve sabah uyandığımda argan sabunu ile yıkıyorum sonra normal nemlendirici krem yada kayısı çekirdeği yağı sürüyorum arada hiç sivilcem yok :nazar:

ben yüzümü her gece yatmadan önce ve sabah uyandığımda argan sabunu ile yıkıyorum sonra normal nemlendirici krem yada kayısı çekirdeği yağı sürüyorum arada hiç sivilcem yok :nazar:

maşallah diyelim :KK1: cilt tipiniz nasıl belki benim derialtı sivilcelerinede iyi gelir yada ben yanlış bişeyler uyguluyorum anlamadım =)

maşallah diyelim :KK1: cilt tipiniz nasıl belki benim derialtı sivilcelerinede iyi gelir yada ben yanlış bişeyler uyguluyorum anlamadım =)

cildim çok yağlı değil alnım ve burnum biraz yağlı karma diyebilirim yani ben burda okumuştum elma sirkesi maden suyu ile siliyorlardı kızlar iyi geliyormuş siilcelere

biara bende yapıyodum elma sirkesini sonra bıraktım ama :) kışın çok oluyo özellikle bide adam gbi nemlendirici sürmemiştim zamanında sabunla yıkayıp bıraktığım da oldu sabunla yıkayınca ztn geriliyo cilt yanlış yaptım yani itiraf ediyorum =) yoğurt limon maskesi fln da vardı bide oda güzeldi ama derialtında var benim pıtırpıtırlar :KK70: alnımda başka yerde yok pek bikaçtane oda farkedilmez bugün gittim bebak nemlendirici temizleme sütü ile arko nem nemlendirici krem aldım sabunla yıkadıktan sonra sizce bunları nasıl kullanmalıyım bebak kullanan varmı hiç acaba ?

Son düzenleme:
kızlar cilt bakımında hangi markayı tavsiye edersiniz temizleyici,tonik,krem vs nivea,dermokil,olay,loreal,garnier cildim normal bazen kuruya dönük oluyo kışın özellikle =) yardımcı olurmusunuz.. forumları okudum ama kafam karıştı ne kullanıcağım konusunda..sabunla yıkamak zararlı mı birde bir arkadaşımız öle öneride bulundu sabun kullanma dedi temizleme jeli kullan dedi ama sizler ne diyorsunuz sorunlu bi cildim yok (derialtı sivilceleri alın bölgesi dışında ):26::KK53::KK1::KK36:

X